Přejít na obsah

Elton sport Igen chronomag limited edition 2007

cigi

Doporučené příspěvky

Odesláno

No babaqu, víš, to je totiž přesně to, co chceme - aby nám prim vyrobil eltonky (primky) podle našeho návrhu s naším strojkem kalibr 68. smile.gif

Souhlasím, že je to pro obecný lid směšné, taky nenutíme nikoho, aby to pochopil nebo se s tím ztotožnil. Mně upřímně neleze do hlavy, že pro takovou bláhovost nenajde porozumění  zrovinka někdo, kdo ztrácí čas na monotematickém foru věnovaném hodinkám. Taky bohužel neznám nikoho jiného, kdo by to legálně dokázal spíchnout za 17.000,- a věř mi, hodináře znám výborný! Tak nám zbejvá jen ten prim smile.gif

popshope, máš recht, zjednoduším to:

strojek - prim to takhle dělá, nepátrám, akceptuju nebo neakceptuju. (záruka v tom dle EU asi hraje roli - není to staré zboží tak, jak je třeba na ebay, určitě chce prim něco utržit....)

počet kusů - nevím, kolik se přihlásí do 31.3.07 lidí, nevím, kolik bude kusů, ale odhaduju, že ne víc, než 20.

záruka - ano, prim nikdy nevyrobí ani neprodá víc kusů totožných hodinek, než bude kusů v serii.

socko - je to podle tebe mlhavá odpověď - ano nebo ne? A jak by sis představoval tu nemlhavou?

• Odpovědi 544
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pro mě je to dostatečná nevyhýbavá odpověď, ale otázkou je, je-li to dostatečná odpověď pro obchodníka, který chce získat jedinečný kus hodinek jejichž hodnota pouze a jenom poroste.

Pro místní štouraly uvedu, že nikoho zde neobhajuji a nevím co koho vedlo k rozhodnutí odejít z tohoto projektu l.e. a je mi po tom kulové.

Odesláno

Dle mne,kdo chtel od začátku tyhle hodinky a podilel se na jejich v zhledu,vědel o čem je stále řeč.Vlastní strojek,barva ciferníku,počet kusu asi,cena apod.Vše se dohodlo a zavazne přihlasilo.Nemám co špekulovat a zaplatim.Když na momentalne nemam dohodnu se a řešim to.Jinak se do toho nemá zapojovat a potom podrazit ostatní. Cigiho odpověd je aspon pro mne uplne jasná jako facka.Netřeba ve všem hledat jenom budoucí kšeft.

Odesláno

Dík socko - to taky chápu, ale pak ať ten překupník jasně napíše - se mnou je nás 13 - požaduju, aby bylo max. 13 kusů s jasnými majiteli a ani jeden plonkový, aby mi nekonkuroval při pozdějším prodeji. Ale tohleto..... to je přeci pohrdání sebou samým a svým slovem - já jsem opravdu šokován - popshop přeci nutně pro svoje řemeslo potřebuje, aby se právě tohle pravidlo všeobecně respektovalo. Nebo si snad myslíte, že vůči primovi je to košer?

Odesláno

Já už bych se do toho nemontoval, tyto věčné spory odrazují případné zájemce a nic se tím nevyřeší.

Když budete chtít rád vám natáhnout provazy a můžete si to vyboxovat - první chronomag ring volný.

Odesláno

Osobně se ale spíše domnívám, že jde jen o problém v komunikaci a špatné pochopení se. Alespoň v to pevně doufám...

Presne tak. smile.gif Nic jineho si ani nedovedu predstavit.

Odesláno

Jinak já se dady musím postavit za cigiho.

Několik lidí již z edice vystoupilo korektním způsobem. Napsali např., že ta žlutá je šílená nebo je to už moc drahé nebo neuvedli žádný důvod a odstupují.

Návrh je hotov a toto vlákno je vyhrazeno pro zájemce o žluté sporty. Více k tomu nemám co dodat.

Snad jen: cigi dík, že se o to takto staráš. smile.gif

Odesláno

Aha - teď to chápu - až příště zase někdo nezaplatí, co písemně objednal - bude problém v komunikaci (asi mezi ním a jeho bankou, ne?) - hmmm, dík za vysvětlení, jak se na to díváte - opakuji, mám jiný názor a VARUJi PŘED TAKOVÝM CHOVÁNÍM a doufám, že mi všichni jasně rozumíte a chápete to!

Skeletone - odpověděl jsem, dostal jsi to? Že by problém v komunikaci biggrin.gif ?

děkuji všem za podporu!

Odesláno

Popshope - byl jsi úplně jediný křivák, kdo objednal, a pak už se ani neozval, lituji, za to se u nás vylučuje z klubu gentlemanů.

Ostatně, když na to nemáš, vypadni z tohodle vlákna nadobro - to platí i pro ostatní žebrotu, co se tu učí cizí jazyky - VEN ! vyhradil jsem vám jiné vlákno, všichni to víte, tak tam mažte! Kamile, prosím vygumuj je!

Samozrejme by bylo korektni napsat : "hodinky nechci a proto odstupuji". Ale postavit POPSHOPA na uroven nejakych zloduchu neni spravne a nehodi se k tomuto foru. Stejne jako vyraz "ostatni zebrota". To sem do tohoto klubu gentlemanu proste nepatri.

Odesláno

Aha - teď to chápu - až příště zase někdo nezaplatí, co písemně objednal - bude problém v komunikaci (asi mezi ním a jeho bankou, ne?) - hmmm, dík za vysvětlení, jak se na to díváte - opakuji, mám jiný názor a VARUJi PŘED TAKOVÝM CHOVÁNÍM a doufám, že mi všichni jasně rozumíte a chápete to!

Skeletone - odpověděl jsem, dostal jsi to? Že by problém v komunikaci biggrin.gif ?

děkuji všem za podporu!

Ale Cigi, já nejsem na straně Tvé ani Popshopa. Proto jsem i napsal, že by to měl objasnit Prim. Ty tvrdíš, že Popshop nezaplatil, on tvrdí, že Prim nereagoval.

Popshopa osobně neznám, ale přijde mi korektní a hlavně nevěřím, že by neměl ušmudlaných 20.000 CZK (byť je to pro něj v SKK kapku více) smile.gif

Platí presumpce nevinny, takže to beru tak, že to je jen nedorozumění smile.gif

Odesláno

Myslím, že místo reakce http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=75360#p75360 asi stačilo napsat "ok, číslo 5 je tedy volné" - tím spíš, že teď jsi to byl ty, kdo tak říkajíc zaplevelil toto vlákno osobním útokem.

Kdosi kdysi chtěl, aby fórum zůstalo gentlemanské. Tvůj příspěvek je leccos, jenom ne gentlemanský.

Dokonce jsem si v první chvíli myslel, že na konci budou smajlíky - a skoro jsem se lekl, že nebyly. Inu, zapomněl na ně... a ne, prostě tam žádné být neměly. Hmm.

Odesláno

já popshopa osobne neznám, ale pár kousků uz jsme vyměnily a myslim si ze by úplne bez důvodu z té dohody neodstoupil, tim samozrejme nechci rict je je správne kdyz proste nerekne normálne bud ze je problém s penezma nebo si to proste rozmyslel, ale opravdu divné že by beze slova prestal reagovat, jednání s ním byla vždy na dobré urovni... jacob

Odesláno

No pánové, já valím kukadla - kolikrát vy už jste někam na veřejné forum jasně napsali, že něco je objednáno - objednali to písemně, vyžádali si od svého dodavatele číslo konta a pak jste to v termínu prostě nezaplatili, neudali důvod, neomluvili se, strčili hlavu do písku a po třech nedělích se jen tak odhlásili, a že je vina na druhých cituji "chujích" ? - podotýkám, nejde o maličkost, ale věc za 20 litrů?? Já to vzdávám, asi vám to přijde opravdu normální, omluvitelné, okecatelné - v tom případě lituji, ale takhle přesně se chová sorta lidí, kterou tu tak hulvátsky nazývám, vy víte jak, a já doufám, že vám to vadí. Mám veliký štěstí, že jste se do naší party hic nepřihlásili, styděl bych se hluboce!

Popshope - najednou čtu, že ses dovolal, tak to ti zvedli telefon, co? Na co to svedeš příště - není zas na čase vyměnit profláknutej nick? A prosím tě - nezapomeň na tuhle lekci!

Ale samosebou nikomu neupírám právo tu napsat pro popshopa pozitivní feedback, protože i já s ním uskutečnil 2 úspěšné obchody. To ale neznamená, že tentokrát hanebně neselhal.

Odesláno

Nechtěl jsem se vměšovat, neboť Elton i hodinky Prim jsou mi zcela lhostejné, nicméně bych se zastal Popshopa. Sám se živím obchodem a i když se tisíckrát dohodnu se zákazníkem, ba i zálohu zinkasuji, VŽDY A AUTOMATICKY posílám mailem nebo poštou potvrzení objednávky s podrobnou specifikací, předběžným termínem dodání a poděkováním za zakázku. Pokud by to některý spolupracovník neudělal, nestačil by se následně divit.

Považuji to za základní slušnost, krom toho má zákazník čas si specifikaci včas pročíst a případně upřesnit. Podotýkám, že jednotková cena námi prodávaného zboží se pohybuje v rozmezí 15 - 20 tis. Kč, takže srovnatelná kategorie.

Doufám, že jsem špatně pochopil vyjádření o "ostatní žebrotě", jinak bych se musel velice podivit, že jsou takto paušálně označováni účastníci fóra, kteří váhají vydat 20.000,- Kč za hodinky v pouzdře, které zvládne vyrobit kterákoli fabrika v Číně a osazené padesátidolarovým strojkem. Při odběru nad 1.000 ks ročně dokonce třicetidolarovým.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...