Jiří9 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Jasně Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Chrochtám blahem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Nedávno (tak rok a půl) jsem koupil sadu mazáčků "Made in Germany".Před asi měsícem se mi jeden rozpadl. Teď to postihlo i druhý. V místě vsazení "železa" je to jak perník.Tak jsem ty plastový titěrnosti nahradil pořádným kusem aluminia "želízka" zatím fungují, tak proč to vyhazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Připojuji zkušenost s nákupem nějakého nářadí od MAVEX. Komunikace s obchodem velice rychlá, nářadí je možné objednat, ostatní věci neregistrovaným myslím neprodávají. Kupoval jsem lupy STERNKREUZ (2,5 x a 6,7 x) a Beco Sada 9 šroubováků s barevným označením v otočném stojánku. Připojuji odkazy a foto. Ještě jedna poznámka: ty šroubováky mají náhradní hroty ve stojánku, vypadají skvěle a jsou to poctivé kovové nástroje. Balení váží 343 g a samostatné šroubováky 131 g. Byl jsem přijemně překvapen jak jsou kvalitně zpracovány. http://mavex.cz/produkt/lupa-sternkreuz-bila/http://mavex.cz/produkt/lupa-sternkreuz-cerveno-bila/http://mavex.cz/produkt/sada-9-sroubovaku-s-barevnym-oznacenim-v-otocnem-stojanku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Dobrý vercajk, budeš spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Nepozná někdo, co jsem to našel na dně krabice s pozůstalostí po hodináři ?Délka součástky je 32 mm, průměr válečku (otáčivého ) 13 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Pokud jsou ty drážky různého průměru a na každé straně rozdílné tak přípravek na dělání kolíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Díky, to bude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Další dotaz: co to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Další dotaz: co to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 V 26. 10. 2016 v 19:09, Jeronimo napsal: Já tomu říkám matriošky. Dělaly se opravdu i dřevěné, které jsem získal výměnou za jeden vozíček na broušení šroubováků. Ty používat nebudu a nechám si je spíš jako relikvii. Prakticky jsem podstaveček použil například k uložení strojku pod pokličkou, aby se mi neválel jen tak po setrvačce a rotoru. Vše jsem kupoval na: http://zlatnici.swah.cz/ Jen šroubováky ve stojánku nejsou k mání, takže je budu brát v Mavexu. Dle místních profíků mám zjištěno, že je lepší a levnější vzít šroubováky neAntimagnetické a následně je odmatnetizovat. Nejde jen o pár stovek, ale hlavně o to, že antimagnetické šroubováky jsou měkčí. @Jeronimo Vybírám nějakou sadu šroubováků tak jsem se chtěl zeptat jestli to pořád platí nebo jsi se někam posunul..... Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 před 11 hodinami, Effe napsal: To už je 4 roky. Hodně věcí jsem za tu dobu upgradoval, naposledy tento pátek. Ale šroubováky používám stejné. Občas si koupím lepší hroty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se