Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Večer až tak cca kolem desáté a někdy až jdu spát, tj. kolem půlnoci.

Hodinky si beru těsně před odchodem do práce.

Na druhou stranu si je někdy nevezmu přes víkend, občas je jenom natáhnu (mám možnost ručního nátahu, Vostok K3 Submarine) a nechám ležet.

Sem tam vezmu na procházku PRIMky cal. 50.

Návštěvník tolja
Odesláno

Ano.Ve sprše a při jistých,blíže nespecifikovaných činnostech =).Jinak spím s hodinkami na ruce.

Návštěvník Snow
Odesláno
Ano. při jistých,blíže nespecifikovaných činnostech =).Jinak spím s hodinkami na ruce.

Také tak :) .

Odesláno
doma sundavam, jak uz tu bylo psano... nejvice skrabancu hodinky obdrzi pri domacich pracech :-/

S tim kazdopadne souhlasim. Kolikrat jsem vzal doma hodinkama o futra ani nemumim spocitat... Ale od doby, co ctu tohle foruma v hodinkach jsem presedlal o neco vyse, tak uz si davam pozor... Zas na druhou starnu aspon vim, ze celotitanovy quartz Pierre Helvet, za par korun, jsou vpodstate neznicitelny...

Odesláno

Dokonce jsem zjistil, že i při té nejstarší lidské tělocvičné činnosti neruší, což se třeba o ponožkách říci nedá. :)

Návštěvník Snow
Odesláno
Dokonce jsem zjistil, že i při té nejstarší lidské tělocvičné činnosti neruší, což se třeba o ponožkách říci nedá. :)

Máš pravdu, fusekle nic moc, ale chronograph se někdy hodí :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Mám to podobně jako typograf. Hodinky sundavám jen když si beru jiné.:)

Odesláno

Když budu parafrázovat motto jednoho současného filmu: ... tak je dobré se loučit, abychom se o to radostněji potom mohli vítat.... Není nad to vyndat každé ráno hodinky z jejich originální etuje, ručně je natáhnout a dát na ruku. Ale na druhou stranu jsou i modely, které si přímo říkají o nošení nonstop. Takové si potom beru třeba na dovolenou.

Odesláno

Záleží na tom které zrovna nosím. "Nové" letecké Primky sundávám při většině činností u kterých by mohl vzniknout škrábanec na sklíčku, nebo jiné poškození, Tissotky téměř nesundávám, pouze na noc doma, do fitka a na šerm.

Odesláno
Záleží na tom které zrovna nosím. "Nové" letecké Primky sundávám při většině činností u kterých by mohl vzniknout škrábanec na sklíčku, nebo jiné poškození, Tissotky téměř nesundávám, pouze na noc doma, do fitka a na šerm.

Ty Tissotky, to jsou V8 Moto Gp ?

Odesláno

Sendavám při hrubé práci /to nosím staré Seika kvarcky/, do postele se mnou jdou jen párkrát do měsíce. Většinou je to tak - v 6,15 nasazuji a ve 23 sendavám.

Odesláno

sundavam jen kdyz si beru jine. Kdyz mam kovovy tah, tak je sundavam pri praci na PC, to me silene tlaci.Jinak na noc mam jedny primky, na ktere jsem si zvykl a jsou proste "spaci".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...