babaq Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Večer až tak cca kolem desáté a někdy až jdu spát, tj. kolem půlnoci. Hodinky si beru těsně před odchodem do práce. Na druhou stranu si je někdy nevezmu přes víkend, občas je jenom natáhnu (mám možnost ručního nátahu, Vostok K3 Submarine) a nechám ležet. Sem tam vezmu na procházku PRIMky cal. 50.
Lovap Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Nosím vreckové, takže po príchode domov idú na stôl.
Návštěvník tolja Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Ano.Ve sprše a při jistých,blíže nespecifikovaných činnostech =).Jinak spím s hodinkami na ruce.
Návštěvník Snow Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Ano. při jistých,blíže nespecifikovaných činnostech =).Jinak spím s hodinkami na ruce. Také tak .
Jakubisko Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 doma sundavam, jak uz tu bylo psano... nejvice skrabancu hodinky obdrzi pri domacich pracech :-/
norsi Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 doma sundavam, jak uz tu bylo psano... nejvice skrabancu hodinky obdrzi pri domacich pracech :-/ S tim kazdopadne souhlasim. Kolikrat jsem vzal doma hodinkama o futra ani nemumim spocitat... Ale od doby, co ctu tohle foruma v hodinkach jsem presedlal o neco vyse, tak uz si davam pozor... Zas na druhou starnu aspon vim, ze celotitanovy quartz Pierre Helvet, za par korun, jsou vpodstate neznicitelny...
hciq Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Dokonce jsem zjistil, že i při té nejstarší lidské tělocvičné činnosti neruší, což se třeba o ponožkách říci nedá.
Návštěvník Snow Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Dokonce jsem zjistil, že i při té nejstarší lidské tělocvičné činnosti neruší, což se třeba o ponožkách říci nedá. Máš pravdu, fusekle nic moc, ale chronograph se někdy hodí
час
 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 LOL. Tak ějak různě, ale posledí dobou se je sažím sundávat, protože mě tlačily na žíly na rukou...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Mám to podobně jako typograf. Hodinky sundavám jen když si beru jiné.
31682 Odesláno 14. března 2007 Nahlásit Odesláno 14. března 2007 Na noc sundavám, mám pocit, že mě tlačí.
vlasta66 Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Tak nějak ze zvyku po příchodu domů hodinky sundavám. Zvyk je železná košile.
Z. Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Když budu parafrázovat motto jednoho současného filmu: ... tak je dobré se loučit, abychom se o to radostněji potom mohli vítat.... Není nad to vyndat každé ráno hodinky z jejich originální etuje, ručně je natáhnout a dát na ruku. Ale na druhou stranu jsou i modely, které si přímo říkají o nošení nonstop. Takové si potom beru třeba na dovolenou.
decebal Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Po příchodu domů sundavám a beru si různé jiné. A na noc sundavám. Ale na dovolené Seiko Divers někdy nesudavám, ty vydrží všechno.
Fester Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Záleží na tom které zrovna nosím. "Nové" letecké Primky sundávám při většině činností u kterých by mohl vzniknout škrábanec na sklíčku, nebo jiné poškození, Tissotky téměř nesundávám, pouze na noc doma, do fitka a na šerm.
typograf Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Lenine, a které jsi měl na ruce při útoku na Zimní palác?
African Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Záleží na tom které zrovna nosím. "Nové" letecké Primky sundávám při většině činností u kterých by mohl vzniknout škrábanec na sklíčku, nebo jiné poškození, Tissotky téměř nesundávám, pouze na noc doma, do fitka a na šerm. Ty Tissotky, to jsou V8 Moto Gp ?
M-72 Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 Sendavám při hrubé práci /to nosím staré Seika kvarcky/, do postele se mnou jdou jen párkrát do měsíce. Většinou je to tak - v 6,15 nasazuji a ve 23 sendavám.
Lord Odesláno 15. března 2007 Nahlásit Odesláno 15. března 2007 sundavam jen kdyz si beru jine. Kdyz mam kovovy tah, tak je sundavam pri praci na PC, to me silene tlaci.Jinak na noc mam jedny primky, na ktere jsem si zvykl a jsou proste "spaci".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se