Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Další slabé místo origo tahů, oyster i jubilee, je plechová spona, i když v případě jubilee se jedná - slovy ggranda - o sponu oldschoolovou, která má svoje kouzlo. Tyto tahy s plnými koncovkami mají i pořádné spony, žádný plech. Jak říkám, až bude chvilka k focení, dodám.

Mohu se zeptat, kde jsou k sehnání ty tahy? Díky.

Odesláno

kdojinej-mam to podobne,taky jsem je koupil,prodal a mam je znova,opet zvazuju,ze je pustim,ale prdim na to,za ty penize nemaj konkurenci,nevim,co lepsiho a univerzalnejsiho by se dalo za tech par tisicikorun poridit.Taky jsem odpurce modifikaci,nicmene safir zvazuju,jen nevim,jestli konkavni,nebo klasickej plochej.Tak jako tak,i kdybych je prodal,koupim je znovu,nosim je radsi,nez nasobne drazsi hodinky,co jsem mel,nebo mam.Jinak diky za fajnovy cteni a postrehy.

Odesláno

Kde jsi pořídil ten klenutý safir s AR? Taky ho do budoucna zvazuju

Safír pořídil Ondoni...otázka na něj :)

Mimo tema, sviti 007 stejne dobre jako monstra ?

Podle mě svítí o něco méně dobře jako monstra.

post-14984-0-63447200-1399827943_thumb.jpg

post-14984-0-98783300-1399828036_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

SKX007/9 svítí citelně méně než Monstra.Z prave do leva:SKX,Suma a ty svítí jako Monstra, snk819, chrono solar diver.

Edit: Brát J verzi nemá co se kvality výsledného produktu žádný efekt.

post-11518-0-38584900-1399828502_thumb.jpg

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

Neřekl bych, že suma svítí jako monstra. Monstra podle mě svítí víc než sumo. Taky si nemyslím, že skx svítí citelně méně nežli monstra. Svítí méně, zejména ručky u monster úplně září, u skx svítí normálně. Co se týče porovnání verze J a K, nemám zkušenost v tomto ohledu.

Odesláno

Tak já je měl oboje a oboje fotil. Samozřejmě, že fotky ne a ne najít :( Zkrátka když přijdu z venku do baráku, tak Suma/Monstra svítí až udělají takový wow efekt. SKX svítí. Lub někam dával fotku, že SKX svítí jako SNZF pětky.

Odesláno

Tak já měl oboje několikrát a oboje jsem několikrát fotil, výše jsem postnul i část z toho, co jsem vyfotil. Wow efekt souhlas, je to podle mého těma ručkama na monstrech. Na mých fotkách hore je vidět, že indexy svítí na obou hodinkách srovnatelně, což se nedá říct o ručkách. Pak jde možná i spekulovat o tom, jak je to kus od kusu, ale to by neměl být moc velký rozdíl. Jak svítí snzf pětky nevim.

Odesláno

Skx sviti méně nez Monstra, ale porad daleko lepe nez spousta jinejch hodinek a dle me sviti super a zcela dostatečně. Oproti Monstrum maji decentnejsi lol a proto univerzalnejsi využití..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...