Josef01 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Ony se už prodaly? Tak super, jsem zvědavej jak to dopadlo... Ne prodaly se za tu cenu jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Ne prodaly se za tu cenu jiné...Já to vůbec nezaregistroval kdy? kde? za to kilo? Třeba je koupil někdo z kámošů a budu si na ně moct sáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Nemyslí Josef ten prozatím jediný prodaný kus, který zakoupil on? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Já to vůbec nezaregistroval kdy? kde? za to kilo? Třeba je koupil někdo z kámošů a budu si na ně moct sáhnout Možná moc hulíš a málo hledáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 (upraveno) Možná moc hulíš a málo hledáš. Radši nic Upraveno 11. března 2013 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Nemyslí Josef ten prozatím jediný prodaný kus, který zakoupil on? Prodalo se více kusů (to nepočítám ty, které se možná prodaly mimo "dohled fora" což je i praděpodobné). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Já to bral tak, že tvoje poptávka byla veřejná a snad bez strachu z banu se smí zmínit :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Zřejmě nesmí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 tys za ne dal 80litru?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Možná moc hulíš a málo hledáš.Aháááá, no ale já se ptal na toho stováka. A nehulím hodinková mánie mi ke zbídačení stačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Prodalo se více kusů (to nepočítám ty, které se možná prodaly mimo "dohled fora" což je i praděpodobné).Tak to je překvapení, že je tolik nadšených majitelů nechce co je na nich špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Tak to je překvapení, že je tolik nadšených majitelů nechce co je na nich špatně?Kolik je "tolik"? A kde se to dá zjistit? Mám dojem, že se prodaly dvoje.Osobně jako důvod vidím dvě možnosti: buď se nelíbí úplně každému (což je dobře a normální), nebo prodávající neodolal nabídce slušného zisku (což je normální) Za sebe si myslím, že bude sakra dlouho trvat, než se opět povede něco tak unikátního jako projekt Nautilus. (a pro vysvětlení není třeba chodit daleko, je o tom popsáno 100 stran v jiném vlákně). Nautily je těžké srovnávat s běžnou produkcí i s "ateliérovými kousky" a i to jim dodává punc exklusivity. Mazání příspěvků nekomentuji, to je tak na banán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Kolik je "tolik"? A kde se to dá zjistit? Mám dojem, že se prodaly dvoje.Osobně jako důvod vidím dvě možnosti: buď se nelíbí úplně každému (což je dobře a normální), nebo prodávající neodolal nabídce slušného zisku (což je normální) Za sebe si myslím, že bude sakra dlouho trvat, než se opět povede něco tak unikátního jako projekt Nautilus. (a pro vysvětlení není třeba chodit daleko, je o tom popsáno 100 stran v jiném vlákně). Nautily je těžké srovnávat s běžnou produkcí i s "ateliérovými kousky" a i to jim dodává punc exklusivity. Mazání příspěvků nekomentuji, to je tak na banán Taky se mi strašně líbí, jsou to nádherné hodinky! Reagoval jsem na info ,,Prodalo se více kusů (to nepočítám ty, které se možná prodaly mimo "dohled fora" což je i praděpodobné)". Sám to nesleduju, nemám šanci. Asi je to otázka na původní majitele- pánové, kdo z Vás je už pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Tak to je překvapení, že je tolik nadšených majitelů nechce co je na nich špatně? Ten kdo je prodává, tak je prodá za vyjímečnou cenu. Já jsem je chtěl hned, tak jsem nabídnul 80 tis. a koupil. Jeden z majitelů přenechal svoje místo v pořadníku těsně před dodávkou hodinek, jeden z majitelů je prodal z finančních důvodů a jeden pro zajímavou částku, teď se tedy oficiálně nabízí čtvrté hodinky. To že se prodává většina zajímavých hodinek mimo zraky uživatelů fora je takové veřejné tajemství. Navíc Nautilus má uvedený seznam majitelů, tedy není problém je všechny obeslat výzvou k prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Vy jste se snad všichni zbláznili... Už x-tý den se tu diskutuje o tom, zda má někdo právo hodinky prodat za cenu, kterou uzná za vhodné, a ještě tu zaznívají výkřiky o posvátnosti Bakerova projektu... Mě vomejou. Pánové, kromě mne, kterého Baker z limitky vyloučil pro názorový nesoulad, jste měli všichni možnost si Nautily zakoupit. Ti z Vás, kteří tak neučinili, si teď drbou hlavu a "po gentlemansku" očekávají právo na zakoupení za nákladovou cenu. Tak to ale u věcí, ať jsou sebehorší, kterých je na světě 33 kusů, prostě nechodí. Tak zkousněte svou marxistickou zahořklost a jděte s tím už do p....e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Vy jste se snad všichni zbláznili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Vy jste se snad všichni zbláznili... Už x-tý den se tu diskutuje o tom, zda má někdo právo hodinky prodat za cenu, kterou uzná za vhodné, a ještě tu zaznívají výkřiky o posvátnosti Bakerova projektu... Mě vomejou. Pánové, kromě mne, kterého Baker z limitky vyloučil pro názorový nesoulad, jste měli všichni možnost si Nautily zakoupit. Ti z Vás, kteří tak neučinili, si teď drbou hlavu a "po gentlemansku" očekávají právo na zakoupení za nákladovou cenu. Tak to ale u věcí, ať jsou sebehorší, kterých je na světě 33 kusů, prostě nechodí. Tak zkousněte svou marxistickou zahořklost a jděte s tím už do p....e. pekne zhrnute... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Vy jste se snad všichni zbláznili...Tady se dohromady motá "problém" a problém. "Problém" je prodej konkrétních hodinek, komentování Honzových úmyslů, apod. To je téma, které řeší pár členů - jestli vůbec. Problém bez uvozovek, který řeším (nejen) já, je to, že bylo smazáno několik stran diskuze, Vraby dostal vyhrocený ban na 14 dní a výhružku jako bonus, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Vy jste se snad všichni zbláznili... Už x-tý den se tu diskutuje o tom, zda má někdo právo hodinky prodat za cenu, kterou uzná za vhodné, a ještě tu zaznívají výkřiky o posvátnosti Bakerova projektu... Mě vomejou. Devet z deseti prispevku te diskuze se ubiralo uplne jinym smerem, a bylo to celkem zajimave. Dalsi nestastny zasah moderatora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 (upraveno) Kquote quote KKluci, co kdyby jste se uz prestali vyjadrovat k nejake lokalni limitce, at si kazdej fakt prodava za co chce co chce pri splneni pravidel prodeje. Urcite jsou na foru hodinky, ktere si zaslouzi vetsi pozornost, nez toto aktualni zacykleni. "Laissez faire" patri k prvkum demokracie, tak Ekonom John Maynard Keynes napsal knihu Konec laissez-faire (The End of Laissez-Faire), v níž přišel s názorem, žeexistují oblasti, ve kterých si stát počíná lépe než soukromí podnikatelé Komentátor v oblastech geopolitiky a emergentních systémech Jeff Vail ve své studii prohlásilVolný trh bude ignorovat řešení, která nejsou schopna generovat zisk . Rybizi promiň při mé odpovědi se jaksi nedopatřením smazal tvuj avatar,omlouvám se Upraveno 12. března 2013 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se