Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 448
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když něco hledám, vim co, když něco špatně nabízím, je to můj problém bych řekl, daleko víc mi vadí, že často není označeno jestli jde o prodej nebo poptávku a v seznamu nových vláken se potom objevují názvy hodinek, které se po rozkliknutí ukáží jako : Koupím. To je pro mne jediný matoucí.

• po měsících...
Odesláno

To je zvláštní. Hledám v uzavřených prodejích jakési nedávno prodané hodinky a nemohu najít. Podle jakého klíče se to maže? Je to automatické, ten přesun a uložení, nebo to ovlivní třeba zakladatel vlákna? 

Odesláno

Prodané hodinky se nemažou jen přesouvají do uzavřených. Ostatní prodeje se mažou. Obojí se dělá ručně, takže pochopitelně může dojít k omylu. Co konkrétně ti chybí?

Odesláno (upraveno)

To právě nemůžu říct jistě. Koukám po roládách co pamatuju že se tady na Chronomagu prodávaly a měl jsem dojem že prodaly, a zdá se mi že je jich v ukončených prodejích nějak míň. Inspirovalo mě vlákno o investicích tak jsem to chtěl dostudovat. Ale asi je to jen takový dojem. 

Upraveno uživatelem straspol
  • Po roku...
  • po měsíci...
Návštěvník YPO
Odesláno

tak by mě zajímalo kde je tengeho inzerát kde nabízel ty svoje nenošený x nošený hodinky ..... cenzůra ?

páni moderátoři vy ste naprosto stejná pakáž jako prodávající 

* kupředu levá zpátky ni krok ..... zřejmě manta .... honzamanta (moderátor) ... to je hlava velmi otevřená 

**těšilo mňe (předpokládám že můj post taky zmizí v nenávratnu) 

Odesláno

tak by mě zajímalo kde je tengeho inzerát kde nabízel ty svoje nenošený x nošený hodinky ..... cenzůra ?

páni moderátoři vy ste naprosto stejná pakáž jako prodávající 

* kupředu levá zpátky ni krok ..... zřejmě manta .... honzamanta (moderátor) ... to je hlava velmi otevřená 

**těšilo mňe (předpokládám že můj post taky zmizí v nenávratnu) 

Inzerát jsme smazali na přání inzerenta, kdyby ho locknul tak ho smažeme automaticky, inzeráty ve výměně se nearchivujou. Nicméně musím s tebou souhlasit. Ty hodinky nebyly nenošený a tvoje postřehy byly naprosto v pořádku.

Odesláno

Příšero, ku-va, nepoužívej plurál, a nebuď alibista. Už vidím ctihodné moderátory, jak společně mažou jeden inzerát. Někdo to musel máznout. Ten někdo není MY. Tedy pokud pod vlivem pohádek, které jsou nyní v televizi v míře více nežli hojné, si neříká třeba: my Kamil ....

Odesláno

Příšero, ku-va, nepoužívej plurál, a nebuď alibista. Už vidím ctihodné moderátory, jak společně mažou jeden inzerát. Někdo to musel máznout. Ten někdo není MY. Tedy pokud pod vlivem pohádek, které jsou nyní v televizi v míře více nežli hojné, si neříká třeba: my Kamil ....

No možná tě to překvapí, ale u některých věcí se předem dohadujeme co s nima provedem, takže tam je plurál na místě. Tenhle případ to sice nebyl, ale ve smazání inzerátu problém nevidím. Kdyby si ho tenge locknul, tak ho klidně smažu já, aniž ho otevřu. Takže proto klidně použiju plurál, i když sem ho nemazal. Co si o obsahu inzerátu myslím, sem napsal dál. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...