Přejít na obsah

Hledá se moderátor.

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:24, Horhe napsal:

A přesně tohle je tady potřeba.

No já ti nevím. Tady jsou lidi strašně precitlively a maj plna ústa demokracie a berou moderování jako zásah do svobody světa :-)

• Odpovědi 259
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Možná by stačilo sepsat seznam vět, které lze používat a pisatel by si jenom vybral ze seznamu a hotovo. Kdyby se věta neshodovala se vzorem, byla by automaticky smazána a moderátor by nebyl třeba. Pokud si někdo pleta slova moderace a cenzura, pak by určitě moderátora dělat neměl. Na druhou stranu chápu, moc kecám, mám hodně příspěvků a věta delší než 4 slova je lež....

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:17, Frantik napsal:

Všechny tlachaly, nováčky, festinare, rolexaky, slovaky, chytraky, teenagery, pitomce, slevare, rozesirace.....a jejich kamose, bych okamžitě poslal do p....e.

Ja som sa tam nasiel, co uz, ale vidim tam aj teba a hned 2x (pitomec, rozesirac) :)

Aby som nebol OT, kazdy moderator bude momentalne lepsi ako ziadny moderator. Hlavne aby sa vobec niekto nasiel, kto bude mat cas, naladu, chut a nervy. Nech je to aj pan Frantik a nech ma premnazamna za moju narodnostnu prislusnost trvalo zabanuje. Ale nech tu je poriadok, klud a mir.A vojna len ked je dovod :)

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:48, ivan_989 napsal:

Ja som sa tam nasiel, co uz, ale vidim tam aj teba a hned 2x (pitomec, rozesirac) :)

Aby som nebol OT, kazdy moderator bude momentalne lepsi ako ziadny moderator. Hlavne aby sa vobec niekto nasiel, kto bude mat cas, naladu, chut a nervy. Nech je to aj pan Frantik a nech ma premnazamna za moju narodnostnu prislusnost trvalo zabanuje. Ale nech tu je poriadok, klud a mir.A vojna len ked je dovod :)

Tebe nechám, mas aspoň smysl pro humor :-)

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:50, Frantik napsal:

Tebe nechám, mas aspoň smysl pro humor :-)

Tak dik :) toto som necakal. Idem si nieco naliat, toto som fakt necakal. Prudic je ku mne mily.To chce pohar-dva :wine: aby som sa z toho spamatal.
Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:56, ivan_989 napsal:

Tak dik :) toto som necakal. Idem si nieco naliat, toto som fakt necakal. Prudic je ku mne mily.To chce pohar-dva :wine: aby som sa z toho spamatal.

No to jen dneska!

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:58, Frantik napsal:

No to jen dneska!

....fuha...tak rychle.. :wine: :wine: :wine: :cheers: A od zajtra moderuj a ja ani neceknem.
Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:17, Frantik napsal:

Díky kluci za nominace, ale já na to nemám nervy. Jsem vrchní prudic a když mám blbej den, nezůstal by tu nikdo :-) Všechny tlachaly, nováčky, festinare, rolexaky, slovaky, chytraky, teenagery, pitomce, slevare, rozesirace.....a jejich kamose, bych okamžitě poslal do p....e. A to by tu za tejden nikdo nezbyl. Až se vyklidnim, tak to vezmu. Modum zdar :-)

V 12. 3. 2013 v 20:24, Horhe napsal:

A přesně tohle je tady potřeba.

Pekne pekne...

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 22:13, CEGY napsal:

st1g - protože se jeho věk se shoduje s jeho průměrem zápěstí.

Jako že mu je 16 a kolem zápěstí má tak 20cm? :blink:

Odesláno

Určitě Ypouš a Dantechno.

A další třeba Petr_P, bandi, flagolo, fazer (stejně h...o dělá a má metr jako Ypouš), Horhe, Cyber, Kalifx, Little w (neškodí pohled "z dálky")...

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 22:55, ricous napsal:

Určitě Ypouš a Dantechno.

A další třeba Petr_P, bandi, flagolo, fazer (stejně h...o dělá a má metr jako Ypouš), Horhe, Cyber, Kalifx, Little w (neškodí pohled "z dálky")...

No Manťák...Petr_P je super nápad. Dantechno taky. Financ je fajn... ale jsem tu dost krátce a všechny Mistry ani neznám. Aby na to měli čas, to je asi ten největší problém.

Safra, nepřečetl jsem tady úplný začátek vlákna- soráč...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...