Přejít na obsah

Hledá se moderátor.

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

Frantík

Zmizík

protože moderátor nemůže bejt hodnej :D škoda, že na to YPO hodil bobek

Vraby, ale né, nic osobního jen ze zdejšího projevu mám pocit, že je to věčně ukřivděná plačka.

• Odpovědi 259
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Jakube, to je omyl. Moderátor musí mít autoritu, ale měl by být slušný, a to za všech okolností. Rozhodně si nepleť funkci moderátora s funkcí vrchního drába ( chápu že se i po dvacetil letech mnohým stýská po režimu pevné ruky, jednoho názoru, jedné strany a tvrdých zákazů a trestů, ale naštěstí to už je dnes minulost ).

Odesláno

Mě nejvíc mrzí, že se to vůbec musí řešit. Moderátoři dělají spoustu práce ve svém volném čase. Nemají z toho žádné výhody. Samozřejmě může udělat chybu, nebo reagovat neadekvátně, ale to se dá řešit civilizovaně a kultivovaně, ne výkřiky o cenzuře a osobním napadáním jak se tu stalo zvykem. Navíc na napadající straně jsou často stále stejní lidé. Možná by bylo fajn aby si to zkusili, ale nejsem si úplně jistý, zda člověk jehož vášní je bořit bude i dobrý stavitel. Ne vždy je možné najít řešení vyhovující všem. Moderátora vnímám jako rozhodčího, má konečné slovo. Pokud dělá zásadní chyby je odvolán, ale nikoliv kvůli skandujícímu davu fanoušků. Všichni bývalí moderátoři mají moji podporu, možná občas chybovali, ale udržovali fórům funkční. Díky kluci. Všem budoucím přeji pevnou ruku, dostatek sebedůvěry a pevné nervy. P.

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 23:26, Cyber napsal:

Jakube, to je omyl. Moderátor musí mít autoritu, ale měl by být slušný, a to za všech okolností. Rozhodně si nepleť funkci moderátora s funkcí vrchního drába ( chápu že se i po dvacetil letech mnohým stýská po režimu pevné ruky, jednoho názoru, jedné strany a tvrdých zákazů a trestů, ale naštěstí to už je dnes minulost ).

Trochu nadhledu, proto tam je ten smajlík. Já taky nestojím o policejní dozor, ale s láskou a sluncem v duši nám tu žádnej moderátor dlouho nevydrží ;-)

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 18:00, Kamil napsal:

Tak Dantechno a YPO s tím praštili, důvody jsou známé, komentovat netřeba.

Potřebujeme tak 2-3 moderátory, imho. Navrhujte členy, prosím, já bych pak s nimi probral, jestli mají zájem nebo ne.

Rád Ti Kamile pomůžu.

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 3:44, Donuts napsal:

A co kdyby si odchazejici moderatori volili za sebe nahradu sami? Aby i to slozeni funkci bylo spojeno s nejakou zodpovednosti.

Jo to by měli udělat.

A být nima nechal bych to těm co nejvíc řvali.

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 23:26, Cyber napsal:

Mluvíš mi z duše - vytesat do kamene pro příští generace! :smile_anim:

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 6:43, Honza.manta napsal:

Mluvíš mi z duše - vytesat do kamene pro příští generace! :smile_anim:

Jo,myšlenka je to čistá jak křišťálová studánka,bohužel realita je taková že tady moderátor misionářem mezi kanibaly.

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 7:08, montemar napsal:

... myslim, ze by pritvrzeni neskodilo. zatim mi to spis prijde : "omlouvam se, davam ti BAN, promin" :smile_anim:

Chápeš, že moderování fora neni (jen) o rozdávání banánů, ale usměrňování a vedení plodné debaty na dané téma?

To znamená, že by moderátor měl mít co říct a ne jen plnit funkci soudce, což třeba takovej YPO předváděl docela dobře.

Nejlépe to vystihl Cyber a z mnoha ostatních názorů, co by měl a neměl mod dělat :sick01:

Takže vážně:

Manta

Cyber

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 7:08, montemar napsal:

... myslim, ze by pritvrzeni neskodilo.

Jinak se ti tady naklonují trotloidi typu T.O.M.P 1,2,3,4...,budeš se probírat sračkama - co mám dnes na noze,za uchem,nebo na zádech.A řemen k hodinkám seženeš v inzerci,ta bude to tam dole,pod vláknem zahradní pomůcky,autoservis,mimibazar,second hand...

edit:

a vydáme ceníky doporučených MOC s DPH.

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 7:32, kamilb napsal:

Jinak se ti tady naklonují trotloidi typu T.O.M.P 1,2,3,4...,budeš se probírat sračkama - co mám dnes na noze,za uchem,nebo na zádech.A řemen k hodinkám seženeš v inzerci,ta bude to tam dole,pod vláknem zahradní pomůcky,autoservis,mimibazar,second hand...

Hele vlákno na noze je kokotina, o tom žádná, ale co? Nikdo tam nebude postovat, tak půjde ke dnu a co se jako děje? Já v tom zas takovej průser nevidim. Trotloidi ať si plkaj, pokud nikoho neuráží a nebo jinak neporušují pravidla. A když jo, pak samozřejmě varování BAN.

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 18:00, Kamil napsal:

Tak Dantechno a YPO s tím praštili, důvody jsou známé, komentovat netřeba.

Konečně, věděl jsem že Překližkova mise nebude naštěstí dlouho trvat :smile_anim: Kamile proč mi nejde YPO přidat do ignorovanejch když už není moderátor?

Odesláno

ja nerikam, ze je to jen o bananech..

nicmene mne osobne vyhovuje vic 'nemecka discilina' nez 'balkan'.. ale to ma kazdej jinak, to je jasny..

jinak, nejsem tu moc dlouho, ale dle me nejlepsi moderatori jsou/byli :

jay doll, dantechno,kamil,ypo,millis

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 7:46, Qvido napsal:

Konečně, věděl jsem že Překližkova mise nebude naštěstí dlouho trvat :smile_anim: Kamile proč mi nejde YPO přidat do ignorovanejch když už není moderátor?

No jo Kvido opet si nepochopil situaci a ani zadani vlakna ktere si krasne odcitoval. Takze: nebyl jsem suspendovan ale odesel jsem sam kvuli blbounum tveho typu kteri si melou pouze svou posnicku a neumi si ani precist o cem dane vlakno je.

Doufam ze sem to stihnul :-)

Odesláno
  V 13. 3. 2013 v 8:43, YPO napsal:

No jo Kvido opet si nepochopil situaci a ani zadani vlakna ktere si krasne odcitoval. Takze: nebyl jsem suspendovan ale odesel jsem sam kvuli blbounum tveho typu kteri si melou pouze svou posnicku a neumi si ani precist o cem dane vlakno je.

Doufam ze sem to stihnul :-)

Nemusíš mi vysvětlovat proč jsi skončil to mi je naprosto jedno, jenom mě zajímá proč si tě nemohu stále dát na ignore list ale to asi už nebude otázka pro tebe tak ani nečekám žádnou tvojí (vtipnou) odpověď <_<

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...