Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný, pro tohle mám pochopení, viz můj dlouhodobě nejblíbenější nůž do města :-)

Jinak jsem si docela oddechl, že z prodeje zmizel ten Fallkniven, furt jsem na něj musel čumět. A mimochodem ani ta Mcusta od Oty není úplně marná.

hezky, jaky je to model? Divam se, ze tam mas 30ku ocel a jine zavirani

Odesláno (upraveno)

hezky, jaky je to model? Divam se, ze tam mas 30ku ocel a jine zavirani

To je Sage s karbonovou střenkou.

Tenhle, je to takovej puclík, ještě to cvaknu pro porovnání s dospělejma nožema. Ale do města je v poho, úplně stačí a mám v oblibě ten klip, kterej jen z takovýho černýho "drátku" a tím pádem není moc vidět.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)

No tak tady ještě foto.

S Endurou (varianta British Racing Green Handle, 189-ZDP Steel)

post-29493-0-65230900-1488997484_thumb.jpg

A tady ještě s dalšími soukmenovci. Mimochodem tenhle Kabar se už myslím taky nedělá a je to škoda. Za pár korun super odolná kudla.

post-29493-0-10489000-1488997496_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Klip je suprovni, jak rikas, neni skoro videt. Od Pavouku mam jeste Ladybug, takova zaloha do auta pro pripad nouze :)

Jj, osobně bych si klidně  dokázal představit další Sage, třebas tohodle krasavce

nebo tenhle taky není špatnej

Jo a taky se mi líbil tenhle, ale už vůbec nevím proč ;-) (nápověda v názvu)

Návštěvník qoyi
Odesláno

S Endurou (varianta British Racing Green Handle, 189-ZDP Steel)

Mám 100% stejnou a lepší nůž asi neseženu za ty prachy.

Odesláno (upraveno)

Jj, osobně bych si klidně dokázal představit další Sage, třebas tohodle krasavce

nebo tenhle taky není špatnej

Jo a taky se mi líbil tenhle, ale už vůbec nevím proč ;-) (nápověda v názvu)

Titanovej Sage je krasnej, ale pozor na frame lock. Neni vyvlozkovany a existuje mnoho videii a dizkusi, ze se casem vymacka. Co jsem od Spy vse videl tak Sage 2 a para 2 jsou jejich nejlepsi kudly kdyz beru normalni EDCcko. Endur jsem mel spoustu, ale u ni neprekousnu ten vakl na pojistce. U me vede ZT0770CF a to dlouhodobe.

post-21044-0-84496000-1489208000_thumb.jpg

Upraveno uživatelem blam
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zeptej se maxipsa ten by měl vedět :-D

Vědět nebo jen vidět.... na netu? ;-)

Odesláno

2orol: Svého času se to dost pitvalo třeba na Knife.cz... ty nožíky jsou slušné (firmu založili lidi z Wengeru), ale je vidět že u první série si některé detaily ještě zasloužily doladění. Teď už jsou konečně na světě nové modely s inovovanými střenkami a novými želízky, uvidíme jaké budou naživo...

37077.jpg

Odesláno

Zrno, proč se chovas jako debil?

Jelikož jsi nedávno postoval nějaký odkaz na swiza nože tak jsem usoudil , že s nima máš nějakou zkušenost . Očividně tomu tak není. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...