Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proste bez Bucka to nejde :-)

e31cbcc03628a805b0b68e41b4548fb3.jpg

Krásná kudla, ale mám laický dotaz - tohle nabroušení je v pořádku?

Odesláno

Dneska jsem si vzpomněl na to video co tu proběhlo s matriarchem 2 jak tam s ním louskaj ty petky...

Dneska v Kauflandu... Chtěl jsem kolu. Měly jen zabalené po šesti... . Jako frajer vytáhnu nůž, že ten igelit opatrně rozriznu. No a nějak mi ujela ruka a já už sháněl prodavače s hadrem a na pokladně platil o kolu navíc...

Takže jo, funguje to. Není to jen reklamní trik!

Odesláno

Dneska jsem si vzpomněl na to video co tu proběhlo s matriarchem 2 jak tam s ním louskaj ty petky...

Dneska v Kauflandu... Chtěl jsem kolu. Měly jen zabalené po šesti... . Jako frajer vytáhnu nůž, že ten igelit opatrně rozriznu. No a nějak mi ujela ruka a já už sháněl prodavače s hadrem a na pokladně platil o kolu navíc...

Takže jo, funguje to. Není to jen reklamní trik!

jop, tohle funguje. Uz jsem tez jednou platil PETku navic. A prislo mi, ze jsem se ji skoro ani nedotkl.

Odesláno

Na me takhle koukali jak na blazna, ze si dovoluji obral rezat nozem.(a to jsem mel neco maleho, mam pocit, ze malyho emersona) :-)

Myslím, ze v dnešní době se na nas, nosiče nožů, koukají jako na teroristy

Návštěvník YPO
Odesláno

protože sem děsně zlobivej recidivista, tak sem měl pár tejdnů volno, noatak sem se moh věnovat zase nožům .... řeknu vám je to taky děsná píčovina 

první kousek je taková rádoby LE od ZT a ladí mi to barevně k vočím

a druhej kousek je zelenej ... dělá mi to taky děsně dobře na oči (a taky přemejšlím vo nějakým zeleným hadříku - kdyby někdo měl tak vodkoupím)

nevím co s tím budu dělat, ale radost se dostavila (minimálně první den)

Odesláno (upraveno)

Ypo to je moc pekne modre aranzma. A k tej mcuste si prikup lvcka. A idem ju prave hladat kde sa da kupit a ked nebude moc draha hned si ju objednam.

Edit: no fasa. Tu maju vela selijakych peknych nozikov.

http://www.japaneseknifedirect.com/McustaNewProducts.html

Upraveno uživatelem ivan_989
Návštěvník LukeD
Odesláno

Kua, YPO, to mi nedělej. Zelená je moje oblíbená barva, možná nejoblíbenější vůbec. A na nože Mcusta jsem kdysi čuměl co chvíli. Akorát se mi za to tehdy nechtělo dávat 5 litrů, tak jsem si jako gentlemanský nůž pořídil Kershaw Leek Composite Blade s D2. Jak funguje ten linerlock - drží dobře?

ivan_989: Anebo to můžeš zkusit tu, ať nemusíš čekat tak dlouho a riskovat nějaké nepříjemné poplatky: http://www.jpknife.cz/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...