Traveller Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února On je ročník 1931. Nepodařilo se mi zjistit, zda žije. No v každém případě jsem dnes udělal inventuru své sbírky. Trochu mě to překvapilo, myslel jsem, že jich mám méně. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Pěkné Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února chyba ti tam rybicka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Čím to, že každá snaha o optimalizaci portfolia skončí pokaždé failem a dalším bobtnáním... A to jsou jen ty, které nutně potřebuju mít a pravidelně točím venku...pak existují drbani, jednoúčelové, zatracenci...jsem nemocný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Kdo na tomhle fóru není nemocnej ať hodí kamenem 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února U nozu je pruser ten, ze to je levnejsi jak hodinky, takze dela mensi problem fouknout to do kosiku 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Se chystá nějaký ten Bushcraft, tak na Seiko nový Hirsch Ranger a k tomu do komba Ontario Ranger RD-9 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucca Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V 9. 2. 2025 v 16:51, AndyAaron napsal: U nozu je pruser ten, ze to je levnejsi jak hodinky, takze dela mensi problem fouknout to do kosiku Pěkná fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno včera v 09:47 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:47 Sice to není kudla, ale do rodiny rozhodně patří Dával jsem sekačku do servisu, aby mi jí připravili na sezónu a tentokrát už neodolal této krásce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se