... Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Já nosím u sebe jen jeden (samozřejmě nože průběžně střídám), ale nože jsou pro mě také výtvarná díla průmyslového designu, tak je chci mít vystavené. A také se pak lépe vybírá, které hodinky k oblečení, a jaký nůž k hodinkám...
Harwey Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna si sikovny, urcite si nieco podobne vies vyrobit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo na 3Dcku vytlacit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo v skrinke https://smartwirelessllc.com/product/double-sided-rotating-knife-counter-display-holds-16-pocket-knives/ alebo jednoduchsie https://www.amazon.nl/-/en/Acrylic-Knives-Presentation-Stand-Transparent/dp/B0BX64Y3BJ?th=1
... Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Díky za tipy! Měl jsem na mysli spíše něco vlastním užíváním osvědčeného. První je jak na transport na výstavu, druhý na stůl i na stěnu budiž, na třetí bych některé nože ani nenarval. Prostě stojánek/vitrínu ve smyslu: vidím, vyberu si, snadno vezmu i vrátím. A aby se to také dalo doma zbastlit s běžným nářadím (pilka, pilník, vrtačka). Uvažuji o panelu, který bych osadil na stolní polohovatelný stojan monitoru; buďto samostatně větší (400x400 mm), nebo menší (356x200 mm) pod stávající sekundární malý monitor.
Pozorovatel Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna (upraveno) Tak dlouho to nevydrželo Myšlenka domácího stonewash hlodala, až jsem tu střenku dneska v těch kamenech umyl Funguje to až překvapivě dobře Aneb kdo si hraje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. srpna uživatelem Pozorovatel
filltos Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Nedělá to kravál ve skle? Mě stačilo v plastové lahvi
... Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Domácímu bastlu třikrát zdar! A za domácí úkol si, milé děti, procvičte anodizaci titanu... (K té černé čepeli by nějaké barevné přechody kolem tmavě modré nemusely být špatné.) 1
Pozorovatel Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Před hodinou, filltos napsal: Nedělá to kravál ve skle? Mě stačilo v plastové lahvi Dělá a jaký
filltos Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna před 3 hodinami, ... napsal: A za domácí úkol si, milé děti, procvičte anodizaci titanu... Titan sem zkoušel plamenem jen zatím korálky, střenky nemám a to už je na zapalovač velký sousto
Pozorovatel Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna @filltos nad tím jsem taky uvažoval, ale na to nemám odvahu Hořák bych na to měl https://www.hornbach.cz/p/pajeci-horak-cfh-fb-131/5203469/?gad_source=1&gad_campaignid=21057374069&gbraid=0AAAAADpnzc2iK1tmyjG4yBv8vVoMu8CF2&gclid=CjwKCAjwzNTUBhAjEiwA7zcvWusIZ0YJox4QeI17BtDb-KuYGarLV3TN-bvlMJTfZbrwr_9YrYs-3RoCacQQAvD_BwE
... Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Anodizace titanu (9V baterky to jistí): https://www.cetima.cz/o-titanu/view/prakticky-navod-na-anodizaci-titanu-a-jeho-slitin/
Pozorovatel Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna No tak tomu dávám pár dní a asi to dopadne takhle
... Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kubey Momentum KU344K Kubey Momentum KU344K (D2, G10, Sherif Manganas Design) - objednal jsem pouštní kamufláž (KU344D), ale přišla mi zeleninová směs (KU334K); nemám důvod to řešit (450 Kč vč. dopravy za nový nůž s D2 je férová cena ), spletli to nejspíše ve fabrice - na krabičce bylo označení "D-pouštní". Ale stejně mě Knifestock začíná dost **** - mám už doma od nich nožů více než malé množství, a v záložce pro osobní potřebu to stále neubývá! Chtěl jsem si vyzkoušet přední flipper (líbí se mi žlutá Beluga od Petrified Fish), ale nesedl mi. Tak příště nejspíše něco v duchu SOG Terminus XR - z toho, co zatím mám, mi nejvíce vyhovuje zadní flipper + button lock (Kubey Creon)...
Pozorovatel Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září (upraveno) Zrovna když jsem vyjížděl na obchodní schůzku, tak to v aplikaci cinklo a já ho musel ještě teď rozbalit Tak to je mega příjemný nůž do lesa Pouzdro je trochu jiné, než má na svém videu Matějka, ale fungovat bude stejně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září uživatelem Pozorovatel 2 1
... Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Co s velkými noži v lese vůbec děláte? Podle videí na YT mám pocit, že všichni v lese rozdělávají ohně a staví nouzové přístřešky pro přežití prvních měsíců po atomovém útoku; já, jako městský týpek, si tak maximálně během procházky očistím nějakou tu houbu skladným kapesním nožíkem...
Pozorovatel Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Tohle je malá kudla Jinak na chatě s RD-9 dělám dřevo na oheň, to je pravda
... Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září A není na to vhodnější (účelnější/snazší/pohodlnější/rychlejší/bezpečnější), když máš zázemí chaty, použít sekeru?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se