Onisan Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 (upraveno) k Microtech : Divil bych se, kdyby tam neměli "něco" co jim umožní říct, že to není kopie.. .) Na Mikovu se mi ta pojistka vždycky líbila, ale celkové provedení nožů byl takový střed. microtech bude asi preciznější Tak jsem se kouknul na ty jejich stránky... a tenhle fejk, co jsem našel na jejich stránkách, si asi koupím Už jenom na páčce pojistky je vidět, že to bude "asi" lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. září 2010 uživatelem Onisan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Ještě odkaz na ten fejk od Microtech http://www.microtechknives.com/osscobra.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Tirpitz byl sesterská loď Bismarku, a na námořníka Bismarku jsem si hrával jako děcko Jojo, dětství strávený s knížkama Miloše Hubáčka, to jsou vzpomínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 to gill: Tirpitz byl sesterská loď Bismarku, a na námořníka Bismarku jsem si hrával jako děcko, střenka je z vlašského ořechu, což je v keltské mythologii "můj" strom, a velmi se mi vždycky líbil damašek bu´d se vzorem "odinovo oko" a nebo "piramida" .... celkově se mi ten nůž moc líbil, erb lodi Tirpitz na střence je takový estetický bonus... Já přece vím,co za loď byla Tirpitz....proto jsem se Tě ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Jako dítě jsem dostal takovou sadu "Malý námořník" Byla tam taková bílá čepice bez štítku (jako nosil Pepek Námořník) s nápisem Aurora... tak jsem to přelepil papírovou páskou na kterou jsem fixem napsal Bismark.... Bylo mi tak 8 let a ve Vršovicích jsem byl za frajera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 To je rachot! V pátek ráno jsem objednal nožík MCUSTA MC-124D, viz výše, a dnes dopoledne, to je po dvou dnech mám avizo, že je v Praze. To je tedy z Japonska fofr a to, jak jsem psal, si účtují za poslání 7,- USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 To je rachot! V pátek ráno jsem objednal nožík MCUSTA MC-124D, viz výše, a dnes dopoledne, to je po dvou dnech mám avizo, že je v Praze. To je tedy z Japonska fofr a to, jak jsem psal, si účtují za poslání 7,- USD. To bude na srazu radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 To bude na srazu radosti Práve jdu psát do vlákna pražského srazu, tentokrát ne, dnešní setkání příbuzných naplánovalo cosi na pátek 10. 9. a z toho se nevyvleču. Tak se omlouvám, až příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Práve jdu psát do vlákna pražského srazu, tentokrát ne, dnešní setkání příbuzných naplánovalo cosi na pátek 10. 9. a z toho se nevyvleču. Tak se omlouvám, až příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 (upraveno) fuu, tak ten microtech, ehm, kriza motivuje, alebo ako to nazvat... a rovno aj tu tvoju klabonosu cepel, ved preco nie.. zase na druhu stranu, vizualne mi to pride atraktivnejsie nez original /carbon a tie ostrejsie linie/ - mozno by nebolo od veci zaradit do ponuky mikovknives aj carbon+RWL 34 a klip ? Upraveno 6. září 2010 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Přesně tak, ten Mikov se mi vždycky líbil jako nápad, ale provedení za 3, bez klipu.. ten prostor který jsem tam vždy viděl pro vylepšení prostě uviděli u Microtech a alespoň podle obrázků, je z toho perfektní kudlička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Tak tohle je můj první kousek, který jsem pořídil na hory http://www.noze-nuz.com/gerber/G1968.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 (upraveno) Tak Mcusta: opravdu neskutečné, v pátek dopoledne objednáno, včera dopoledne doma, to je tři dny z Japonska a to za poštovné 7,- USD. Čumím. Pro srovnání pár rychlých fotek, třeba se to někomu hodí Mcusta MC-124D a Spyderco Stretch ZDP-189. Edit: ještě dodatek Mcusta - střenka je dřevo kořenice. Je to strašně ostré, jen jsem se dotkl ostří, vůbec nic jsem necítil a najednou koukám, že mám trochu naříznutý prst. Upraveno 7. září 2010 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 blahozelam, ta korenovica aj vonia? /ci este stale vonia../ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 blahozelam, ta korenovica aj vonia? /ci este stale vonia../ Díky, nevoní, protože je asi nějak ošetřená proti vlhkosti (asi je napuštěná nějakým voskem), je to ale velice příjemné na držení v ruce (takové sametové). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Tak Mcusta: opravdu neskutečné, v pátek dopoledne objednáno, včera dopoledne doma, to je tři dny z Japonska a to za poštovné 7,- USD. Čumím. Edit: ještě dodatek Mcusta. Je to strašně ostré, jen jsem se dotkl ostří, vůbec nic jsem necítil a najednou koukám, že mám trochu naříznutý prst. Vidíš, že s doporučením jsem nekecal. Pan Ihawara, či jak se jmenuje, se vždy ozve s děkovným mailem. Kupoval jsem u něj i kuchyňské nože a další věci z ranku EDC nožíků i pevných čepelí - vždy 100% spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Vidíš, že s doporučením jsem nekecal. Pan Ihawara, či jak se jmenuje, se vždy ozve s děkovným mailem. Kupoval jsem u něj i kuchyňské nože a další věci z ranku EDC nožíků i pevných čepelí - vždy 100% spokojenost. Jo jo, díky, díky Tobě jsem se o nich dozvěděl, potvrzuji co píšeš. Dostal jsem příjemný mail a v něm i číslo pro sledování zásilky přes japonskou poštu a, to jsem čubrněl, japonská pošta sledovala trasu zásilky až do předání na celnici v Praze. To také není běžné, jinde se mi stalo, že sledování zásliky skončí na výstupu ze země, odkud se zboží odesílá (kupoval jsem stojánek na pero Montblanc ve Francii a sledování zásilky francouzskou poštou skončilo na výstupním terminálu letiště v Paříži). Navíc jsem ušetřil 1.280,- Kč oproti nabídce tuzemského prodejce Noze-nuz.com. Takže obchod http://www.japaneseknifedirect.com mohu také vřele doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jen bych rád připomněl,že tuhle sobotu a neděli je v Příbrami opět Mezinárodní výstava nožů.Jezdím tam pravidelně a vždy to stojí za to BTW vřele doporučuji nechat auto na hlídaném parkovišti nebo na hlavní ulici a nic v něm nenechávat na výstavu se tradičně sjíždějí nejenom příznivci nožů,ale i chlapci kteří odemkou auto za pár vteřin a vybílí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Len doplnim Jen bych rád připomněl,že tuhle sobotu a neděli je v Příbrami opět Mezinárodní výstava nožů.Jezdím tam pravidelně a vždy to stojí za to BTW vřele doporučuji nechat auto na hlídaném parkovišti nebo na hlavní ulici a nic v něm nenechávat na výstavu se tradičně sjíždějí nejenom příznivci nožů,ale i chlapci kteří odemkou auto za pár vteřin a vybílí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Jak velký je tenhle nůž? http://www.japaneseknifedirect.com/SekiCut.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se