Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

k Microtech : Divil bych se, kdyby tam neměli "něco" co jim umožní říct, že to není kopie.. .) Na Mikovu se mi ta pojistka vždycky líbila, ale celkové provedení nožů byl takový střed. microtech bude asi preciznější :)

Tak jsem se kouknul na ty jejich stránky... a tenhle fejk, co jsem našel na jejich stránkách, si asi koupím :) Už jenom na páčce pojistky je vidět, že to bude "asi" lepší :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Onisan
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to gill: Tirpitz byl sesterská loď Bismarku, a na námořníka Bismarku jsem si hrával jako děcko, střenka je z vlašského ořechu, což je v keltské mythologii "můj" strom, a velmi se mi vždycky líbil damašek bu´d se vzorem "odinovo oko" a nebo "piramida" .... celkově se mi ten nůž moc líbil, erb lodi Tirpitz na střence je takový estetický bonus...

Já přece vím,co za loď byla Tirpitz....proto jsem se Tě ptal :)

Odkaz ke komentáři

Jako dítě jsem dostal takovou sadu "Malý námořník" :) Byla tam taková bílá čepice bez štítku (jako nosil Pepek Námořník) s nápisem Aurora... tak jsem to přelepil papírovou páskou na kterou jsem fixem napsal Bismark.... :) Bylo mi tak 8 let a ve Vršovicích jsem byl za frajera :)

Odkaz ke komentáři

fuu, tak ten microtech, ehm, kriza motivuje, alebo ako to nazvat... :( a rovno aj tu tvoju klabonosu cepel, ved preco nie.. :crying_anim02:

zase na druhu stranu, vizualne mi to pride atraktivnejsie nez original /carbon a tie ostrejsie linie/ - mozno by nebolo od veci zaradit do ponuky mikovknives aj carbon+RWL 34 a klip ?

Upraveno uživatelem 224477
Odkaz ke komentáři

Tak Mcusta: opravdu neskutečné, v pátek dopoledne objednáno, včera dopoledne doma, to je tři dny z Japonska a to za poštovné 7,- USD. Čumím.

Pro srovnání pár rychlých fotek, třeba se to někomu hodí Mcusta MC-124D a Spyderco Stretch ZDP-189.

Edit: ještě dodatek Mcusta - střenka je dřevo kořenice. Je to strašně ostré, jen jsem se dotkl ostří, vůbec nic jsem necítil a najednou koukám, že mám trochu naříznutý prst.

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

Tak Mcusta: opravdu neskutečné, v pátek dopoledne objednáno, včera dopoledne doma, to je tři dny z Japonska a to za poštovné 7,- USD. Čumím.

Edit: ještě dodatek Mcusta. Je to strašně ostré, jen jsem se dotkl ostří, vůbec nic jsem necítil a najednou koukám, že mám trochu naříznutý prst.

Vidíš, že s doporučením jsem nekecal. Pan Ihawara, či jak se jmenuje, se vždy ozve s děkovným mailem. Kupoval jsem u něj i kuchyňské nože a další věci z ranku EDC nožíků i pevných čepelí - vždy 100% spokojenost.

Odkaz ke komentáři

Vidíš, že s doporučením jsem nekecal. Pan Ihawara, či jak se jmenuje, se vždy ozve s děkovným mailem. Kupoval jsem u něj i kuchyňské nože a další věci z ranku EDC nožíků i pevných čepelí - vždy 100% spokojenost.

Jo jo, díky, díky Tobě jsem se o nich dozvěděl, potvrzuji co píšeš. Dostal jsem příjemný mail a v něm i číslo pro sledování zásilky přes japonskou poštu a, to jsem čubrněl, japonská pošta sledovala trasu zásilky až do předání na celnici v Praze. To také není běžné, jinde se mi stalo, že sledování zásliky skončí na výstupu ze země, odkud se zboží odesílá (kupoval jsem stojánek na pero Montblanc ve Francii a sledování zásilky francouzskou poštou skončilo na výstupním terminálu letiště v Paříži).

Navíc jsem ušetřil 1.280,- Kč oproti nabídce tuzemského prodejce Noze-nuz.com.

Takže obchod http://www.japaneseknifedirect.com mohu také vřele doporučit.

Odkaz ke komentáři

Jen bych rád připomněl,že tuhle sobotu a neděli je v Příbrami opět Mezinárodní výstava nožů.Jezdím tam pravidelně a vždy to stojí za to

BTW vřele doporučuji nechat auto na hlídaném parkovišti nebo na hlavní ulici a nic v něm nenechávat na výstavu se tradičně sjíždějí nejenom příznivci nožů,ale i chlapci kteří odemkou auto za pár vteřin a vybílí.

Odkaz ke komentáři

Len doplnim

Posted Image

Jen bych rád připomněl,že tuhle sobotu a neděli je v Příbrami opět Mezinárodní výstava nožů.Jezdím tam pravidelně a vždy to stojí za to

BTW vřele doporučuji nechat auto na hlídaném parkovišti nebo na hlavní ulici a nic v něm nenechávat na výstavu se tradičně sjíždějí nejenom příznivci nožů,ale i chlapci kteří odemkou auto za pár vteřin a vybílí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...