Hayamen Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 V Chrome funguje. Zkusím vložit obrázek přímo. Snad to nebude moc velké. hmm, tak ten je opravdu povedený.Jinak logo je trochu podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Gratulace, tenhle nuz jsem drzel v ruce a moc se mi libil ten damaskovy vzor, at ti dela radost pri krajeni uheraku :-) Mne se podarilo odolat, ale byli 3 kandidati. Odnesl jsem si jen par vizitek a ted me pali v kapse. Nozu spousta, bylo to fajn. Ucast byla mirne slabsi nez na podzim, to me prekvapilo. Asi vsichni zbroji na Bratislavu a Prahu. Vidím to tak na krájení prosciutta crudo Také jsem se rozhodoval mezi 3 noži. Nejčastěji jsem se ale vracel k D.L., a ten jeho vzor damašku rozhodl. Ta výstava v Blavě a Praze má být kdy?? Samozřejmě bez karty a hotovosti . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Vidím to tak na krájení prosciutta crudo Také jsem se rozhodoval mezi 3 noži. Nejčastěji jsem se ale vracel k D.L., a ten jeho vzor damašku rozhodl. Ta výstava v Blavě a Praze má být kdy?? Samozřejmě bez karty a hotovosti . . . . Pokud se nepletu tak Praha je 10.4.2011. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) To znám. Já tam šel schválně jen se stokorunou na vstup. Říkám si, máš toho doma tuny, nic nového nepotřebuješ ... za 20 minut jsem pelášil k bankomatu. To já jsem tam šel s jistou částkou a říkal jsem si: koupím jeden a stačí. Zbytek padne třeba na pečené koleno... Nakonec jsem si musel ještě půjčit tisícovku od kamaráda A&R Zlatoust Robinson-1 (velký) A&R Zlatoust Lisa (menší) je dar již předaný příteli mojí mamky Upraveno 26. března 2011 uživatelem Paleolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 To já jsem tam šel s jistou částkou a říkal jsem si: koupím jeden a stačí. Zbytek padne třeba na pečené koleno... Nakonec jsem si musel ještě půjčit tisícovku od kamaráda A&R Zlatoust Robinson-1 (velký) A&R Zlatoust Lisa (menší) je dar již předaný příteli mojí mamky No mlsně pokujuju na knifu po zlatoustu poljarnyj v RWL. Můžete prosím, kdo víte, ťuknout nějakou noticku k těmhle kudlám. Nerad bych spolknul hada.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 No mlsně pokujuju na knifu po zlatoustu poljarnyj v RWL. Můžete prosím, kdo víte, ťuknout nějakou noticku k těmhle kudlám. Nerad bych spolknul hada.... Pokud máš pročtený knife, určitě bych zkusil konkrétní dotaz p. Matějkovi, tady zrovna jeden nabízí. Myslím, že s nimi na Knife přišel, je tam na něj email a je velmi vstřícný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Pokud máš pročtený knife, určitě bych zkusil konkrétní dotaz p. Matějkovi, tady zrovna jeden nabízí. Myslím, že s nimi na Knife přišel, je tam na něj email a je velmi vstřícný. no na ten právě koukám , ale v diskuzích na knife jsem kromě tohodle inzerátu moc nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) No mlsně pokujuju na knifu po zlatoustu poljarnyj v RWL. Můžete prosím, kdo víte, ťuknout nějakou noticku k těmhle kudlám. Nerad bych spolknul hada.... mrkni přímo na stránky distributora Kodex I. Zde najdeš všechny modely co dováží. Kamarád se ptal taky na nůž z RWL přímo na výstavě jednatele a ti mu řekli, že bude asi o 4 až 6 stovek dražší, pokud se pamatuji správně. Ale bude to o nějakou dobu déle trvat, než jej udělají. Byli moc ochotní, všechny dotazy zodpověděli. Myslím, že když tam zavoláš, tak bude domluva jistá Upraveno 26. března 2011 uživatelem Paleolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) "Nože Knives Bratislava" 2011 Výstava proběhne v domě kultury Ružinov v Bratislavě. Výstavu můžete návštivit od 09:00 do 16:00 dne 16.04.2011 velka pozvanka Upraveno 27. března 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Držím palce pane Kiwi ať vám to vyjde. Sebenzu si umí koupit každej kdo ví, že je to etalon, ale vydat se tak trochu svojí cestou, hledat nové etalony, to je oč běží. Hlavně sem pak postněte nějaký pěkný fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (tohle vlákno a knife.cz je mor) Souhlasím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 (upraveno) tak výběr pevného nože ukončen. Na léto na první čundry se synkem to bude..... Opana jde horeGrohmann IV Upraveno 30. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 tak výběr pevného nože ukončen. Na léto pod první čundry se synkem to bude..... Opana jde hore Grohmann IV Mám Grohmanna 1 1/2 roku, broušen 2x, je jako břitva. Ostří drží, je to "bushcraftový" kuchyňák 1. třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 (upraveno) Mám Grohmanna 1 1/2 roku, broušen 2x, je jako břitva. Ostří drží, je to "bushcraftový" kuchyňák 1. třídy. hrozně se na něj těším. Ještě včera se mi vůbec nelíbil, ale podlehl jsem pročítání knifu. S tou čtyřkou jde i nasekat nějaký to dříví, ale právě pro jeho univerzálnost si ho všichni moc chválí. Celkem mě potěšilo, že je to designovka 50. a 60. let. a naprosto unikátní tvar. Tyhle libůstky mám rád Upraveno 30. března 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 tak výběr pevného nože ukončen. Na léto na první čundry se synkem to bude..... Opana jde hore Grohmann IV Skvělá volba. Jedna zajímavost, víš o tom, že je vystaven v muzeu moderního umění v NY? Už jsem ho měl v ruce mnohokrát ale vždy ho něco odsunulo. Naposled to byl jeden "Dohnalovec". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 (upraveno) Mám Grohmanna 1 1/2 roku, broušen 2x, je jako břitva. Ostří drží, je to "bushcraftový" kuchyňák 1. třídy. Navážu na předešlé chválou, ALE... jak máte vyřešené zavírání pouzdra? Ostří prochází velmi těsně kolem jistícího pásku, hrozí přeříznutí edit:video Upraveno 30. března 2011 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Skvělá volba. Jedna zajímavost, víš o tom, že je vystaven v muzeu moderního umění v NY? Už jsem ho měl v ruce mnohokrát ale vždy ho něco odsunulo. Naposled to byl jeden "Dohnalovec". vím a byl to jeden z důvodů, proč jsem si ho vybral Navážu na předešlé chválou, ALE... jak máte vyřešené zavírání pouzdra? Ostří prochází velmi těsně kolem jistícího pásku, hrozí přeříznutí edit:video to poutko je jen provlečené vzadu v pouzdře a jestli nejsem slepej, tak to je kus uřízlé kůže s patentem. Myslím, že pokud bude mít patent standardní průměr, svépomocí se dá udělat nový kus, naklepnout novou hlavu patentu, provléknout a jede se dál. Jinak na to dělají i kydexové pouzdro, ale nějak jsem ho nedokázal na webu najít, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Mám konkrétně přesně tento, používám ho a nepozoruji řezání kožky na futrálu. Jednoduše nevím o praktičtějším pevném noži do příměstské divočiny a do Norska na ryby (tam je kuchyňákem a dílenským nožem pro výrobu návazců společně s multiLeathermanem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 pánové, omlouvám se za takový příspěvek nepříspěvek, ale už několik hodin zde hledám kontakt na nožíře, který jsem si samozřejmě neuchoval, co má dílnu, pokud si dobře pamatuji, u Třemošnice na Chrudimsku. Netušíte někdo bližší kontakt. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 pánové, omlouvám se za takový příspěvek nepříspěvek, ale už několik hodin zde hledám kontakt na nožíře, který jsem si samozřejmě neuchoval, co má dílnu, pokud si dobře pamatuji, u Třemošnice na Chrudimsku. Netušíte někdo bližší kontakt. Děkuji Nemyslíš Hloha? http://www.hloh.wz.cz/home.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se