Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

taky sem si koupil nožík na větvičky - je pěkný, zavírací a obouruční

tady je promo video, tak ho berte z rezervou i když to možná dokáže - fakt nevím, každopádně to je zatím největší kapesní zavírák co mám :D

Pěkný kousek, taky jsem na něj koukal. Čepel 6", otevřený 14". A krásná cena 86.95 USD. Upraveno uživatelem kejklik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

Pěkný kousek, taky jsem na něj koukal. Čepel 6", otevřený 14". A krásná cena 86.95 USD.

já sem za něj sice zaplatil českou cenu, ale tudle sem zase ušetřil u BW, holt osobní přístup je osobní přístup :D

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Tak mám na cestě 3+1 nože z obsidiánu, tak jsem na to fakt zvědav, snad to pošta zvládne doručit.

Jednak nože dorazí polámané od České pošty a pak, Tado, proč si zrovna neobjednal i kůži srstnatého nosorožce na kabát a jemnou kuní kožku na trenky? Jen kompletně vybavený budeš správný frikulín.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Jednak nože dorazí polámané od České pošty a pak, Tado, proč si zrovna neobjednal i kůži srstnatého nosorožce na kabát a jemnou kuní kožku na trenky? Jen kompletně vybavený budeš správný frikulín.

No, kdybych dorazil na sraz do Jablonce, tak bys viděl, že kuní trenky a medvědí plášť nosím, takže ano - jsem kompletně vybaven :)

Odkaz ke komentáři

Ne úplně survival, ale nemáte náhodou někdo zkušenosti se SOG Twitch II, případně s jiným modelem SOG?

(http://sogknives.com/store/TWI-8.html)

Měl jsem dvakrát SOG Seal PUP Elite ( http://www.noze-nuz.com/sog/SOG99151.php ) s kydexovým pouzdrem, vynikající nůž, oblíbený u profíků v zahraničních misích. Dá se parádně nosit i jako EDC pod trikem v létě. Zytelová rukojeť je prakticky nerozbitná, ocel AUS 8 je taky fajn. A cena? V poměru cena/výkon - nestojí za řeč. Podle mě jeden z njejlepších nožů od fi. SOG. Jinak ještě musím říct, že jsem od něj jako pod EDC upustil v domění, že mi bude postačovat zavírák. To je sice pravda, ale někdy bych u sebe raději pevný, přeci jenom má člověk lepší pocit....

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři

taky sem si koupil nožík na větvičky - je pěkný, zavírací a obouruční

Tý jo, Ypo, to je parádní kousek, to zírám. Nebyla by prosím fotka na ruce? Pardon, v ruce, jsem zvyklý z hodinek... :)

No a jak tak na ten nožejk koukám, tak vidím, že existují dvě varianty lišící se několika drobnými detaily, je to vidět i v tvém příspěvku - tvůj nůž má v rukojeti tři dírky v místě uchycení klipu, nůž na videu to nemá. A ještě asi dva další rozdíly jsem našel. Doufám, že to je nějaký vývoj drobných detailů od výrobce, že se toho nechytili čínští plagiátoři?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Tý jo, Ypo, to je parádní kousek, to zírám. Nebyla by prosím fotka na ruce? Pardon, v ruce, jsem zvyklý z hodinek... :)

No a jak tak na ten nožejk koukám, tak vidím, že existují dvě varianty lišící se několika drobnými detaily, je to vidět i v tvém příspěvku - tvůj nůž má v rukojeti tři dírky v místě uchycení klipu, nůž na videu to nemá. A ještě asi dva další rozdíly jsem našel. Doufám, že to je nějaký vývoj drobných detailů od výrobce, že se toho nechytili čínští plagiátoři?

nevím které detaily máš konkrétně na mysli, ale tři dírky jsou z obou stran na uchycení clipu (dokonce jsou v balení clipy dva = můžeš si je přidělat oba :D )

a fotit to nebudu - je to nošení dříví do lesa :-)

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, fotek je na netu dost. Super.

No a ty detaily, prostě jsem na to narazil a nevím proč to tak je, snad výrobce provedl nějaké drobné úpravy. S dovolením jsem si půjčil tvoji fotku a k tomu jednu z Ebay. Nápis Rajah je jinak umístěný, dírky na klip jsou a nejsou, opěrný žlábek pod hlavním čepem je a není, šroubky na hřbetu rukojeti utopené neutopené, otvor pro poutko malý velký.

post-291-029783400 1308837737.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Máš pravdu, fotek je na netu dost. Super.

No a ty detaily, prostě jsem na to narazil a nevím proč to tak je, snad výrobce provedl nějaké drobné úpravy. S dovolením jsem si půjčil tvoji fotku a k tomu jednu z Ebay. Nápis Rajah je jinak umístěný, dírky na klip jsou a nejsou, opěrný žlábek pod hlavním čepem je a není, šroubky na hřbetu rukojeti utopené neutopené, otvor pro poutko malý velký.

hele ty žlábku :D - mrkni sem - pan Šulc by snad fejky neprodával - je to prostě retuš, aby to bylo hezký :smile_anim:

http://www.noze-nuz....teel/CS62KG.php

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Retuš neberu, rozdíly jsou patrné a je jich víc. Domnívám se, že výrobce v průběhu výroby provedl drobné změny. Prostě jsem jen zvídavý :)

na to už nemám co říct :goof: - tak pátrej :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...