Onisau Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 (upraveno) Tak jsem si po 10ti letech dokoupil menšího z těchto dvou nožíků. Ten větší mám moc rád, ale moc toho nenapracoval. Rebeco de Lujo nalezne své uplatnění při stahování zvěře, takže je opravdovým nožem na přežití Jinak střenky jsou stříbrné, s hlubokým, plastickým reliefem. Čepel s leptaným rostlinným motivem Upraveno 20. srpna 2011 uživatelem Onisau 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 2 Gillius: tak tady je, je to ten spodní, je to levnej S&W ale na otevírání krabic a přeřezávání plastovejch stahovaček ideální a když ho ztratím tak mě to nebude tolik štvát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 2 Gillius: tak tady je, je to ten spodní, je to levnej S&W ale na otevírání krabic a přeřezávání plastovejch stahovaček ideální a když ho ztratím tak mě to nebude tolik štvát :-) Ahoj, já mám ten svůj asi od roku 2003, je to ještě made in usa, celoocel, čepel 440C, cena byla tady něco kolem 2000 kaček. Ten tvůj číňan je stejnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tohle by měla bejt 440 čepel a 410 střenky. A má klasickou čepel a ne tu tanto. A co se týče do kvality tak ten můj asi nebude žádná hitparáda ... no za ty prachy... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 asi gut, já ale raději pevné kudly. Mimochodem, koukám, že tam máš Doziera (jestli dobře vidím ?! ) - to je prý šikovnej kudlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Taky bych rád pevný , ale jsou na denní nošení neskladný. Ano ten druhej je Ka-Bar dozier 4062 s taiwanskou AUS8 a vybíral jsem dlouho a všechny recenze byly kladný a ani se nedivím tohle je snad nej nůž v poměru cena/kvalita. Hlavně o něm v kapse ani nevím. Prostě ideální EDC kudlička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2011 Bráška mi psal, že má pro mne nějaké překvápko. Než odjel do a-stánu, poprosil jsem ho, jestli by nejuknul po nějaké kudličce přímo odtamtud( ale ať se vyhejbá nějakým "srágorám" z trhů ). Tak jsem zvědavej..... Vzhledem k tomu, že leze hlavně mezi lidi....třeba na něco kápnul + zcela jistě mi doveze tu Temperanci A tatík jel do španěl, tak jsem ho taky zaůkoloval, jestli ho něco cvrnkne přes nos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Ahoj chlapi, mozna mi poradite, uz dlouhou dobu koukam po nejakem lepsim universalnim nozi, sice jsem si koupil neco "hezkeho" z aukra, ale asi to nebude nic moc. Proste chci mit jeden kvalitni, ktery ma dobre doporuceni, kvalitni ocel, zaviraci, abych ho mohl nosit v ledvince, nebo kapse, uriznout malou vetev, nakrajet burta a chleba...no proste universal na takoveto domaci zvikani....cena nemusi byt zavratna, ale chci za dobre penize overenou kvalitu o ktere se mluvi na forech, neco jako mezi hodinkami Seiko Monster, nozum vubec nerozumim, tak si rad necham poradit...dekuju....jo treba kdyby nekdo neco dle meho popisu mel na prodej, tak klidne SZ...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Ahoj chlapi, mozna mi poradite, uz dlouhou dobu koukam po nejakem lepsim universalnim nozi, sice jsem si koupil neco "hezkeho" z aukra, ale asi to nebude nic moc. Ontario RAT 1 - krysák je ideální věc od buřtů až po sádrokarton. V Česku třeba tady: http://www.noze-nuz.com/ontario/ON8846DT.php Pokud chceš v současné době velice žádanou oranžovou krysu, tak je tady: http://www.knifeworks.com/ontarioratfolderblackbladeplainedge-1.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2011 Ontario RAT 1 - krysák je ideální věc od buřtů až po sádrokarton. V Česku třeba tady: http://www.noze-nuz....io/ON8846DT.php Pokud chceš v současné době velice žádanou oranžovou krysu, tak je tady: http://www.knifework...lainedge-1.aspx to je takovej všeobecně doporučovanej nůž - něco jako "kup si Monstra" to tě ukojí - já bych pár stovek připlatil a koupil Buck Vantage PRO s lepší ocelí a z USA produkce = TO JE MŮJ TIP *A nazdar du spát - když se mi lepí pindík na pytlík, tak je nejvyšší čas - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Po dlouhým vybírání a čtení recenzí jsem koupil ka-bara dozier a maximální spokojenost a nejen u mě :-) taky takový "kudlí monstra" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Diky chlapi, musim rict, ze vzhledove se mi libi nejvit ten Krysak...no v oranzove asi hodne dobry, ale nevim, zdali ho u nas koupim...odkaz je na usa...asi pujdu do toho cerneho...ale jeste par dni pockam, jestli se tu objevi jiny tip....dikydiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Říkáš o čem se mluví na fórech. Jak sleduji fórum hodinek, tak Seiko Monster je asi jako Ontario RAT 1, když vezmu v potaz, že "takový ten nejlepší nůž" Sebenza stojí kolem 11k a "takové ty hezké hodinky" Rolexky stojí v inzerci 110k. Investuješ kolem tisícovky: Ontario RAT1, ten mi přijde zdaleka nejlepší, cenil bych si ho i na dva tisíce; SOG Flash 2, Spyderco Resilience / Tenacious Investuješ kolem tří tisícovek: Spyderco Paramilitary 2, Spyderco Military (vlastním a i Sebenzu jsem kvůli němu prodal); Benchmade 710 Všechny nože jsou ve své kategorii právem nejpopulárnější. Jestli se vyplatí připlatit? Já myslím, že jo. Dostaneš jenom tolik, kolik zaplatíš. oranžová krysa se dá koupit v inzerci na fóru o nožích.. občas. dělá se taky v olivové a takové pískové hnědé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 To Bajt, diky za koment, vzhledem k tomu, ze jsem nuz mockrat za zivot nepouzil, tak me "bude stacit" asi Rat...je to asi stejne jako u hodinek, jakmile do toho clovek zabredne, tak je lapen...ale to snad nebude muj pripad, protoze bych nic lepsiho asi nikdy nevyuzil...Kouknu po forećh,kde by se dala koupt oranzova Rat, jinak asi pujdu do Desert verze s cernym ostrim.....uvidime...na nakup nespecham, necham se jeste poucit o dalsich variantach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2011 Pokud jsi ochotný dát trochu víc, pak je tu Kershaw Junkyard Dog II Composite Blade, na nože-nůž za cca 2400,- i s poštou (v USA 75,95 USD + pošta). Skvělá řezivost, výborně sedí v ruce, snad jen ten tvrdý klip.http://www.knifeworks.com/kershawjunkyarddogiig-10handlesandvik13c26cpm-d2compositeplainedge.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Když budeš kupovat s černou čepelí tak pozor, je to jenom nějaká nanesená barva, která se snadno "sedře". To samé je u klipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 právě jsem objevil ideální EDC - akorát se obávám, že cena bude velmi nepříjemná x značka http://www.youtube.com/watch?v=nO29DqHva8w&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Na takové to domácí řezání,třeba chleba ideál.EDC idealní.Cena 800taky surp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Souhlasím, ideálně k obleku. Cena bude kolem 20 táců, to už je dost na takovou blbůstku. Vždycky se mi líbil HALO, ale nosit kvůli tomu pouzdro... to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Tohle bych fakt nechtěl brousit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se