224477 Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 No i to na mém odkaze je fejk? Resp. všechny SOG Flash Tanto v odkazu níže jsou fejky? edit: ještě jinak, jediný správný je Flash bez řezačky (pár jich v odkaze taky je)? bandi, neviem ti to asi dobre vysvetlit. tento noz je origo a tento noz je fejk, kt. nikdy SOG nevyrabal, je to Cina s peciatkou SOG /counterfeit/ ze aj v zahranici existuju obchody, kt. predavaju fejkove noze online bez hanby - ano existuju - ale to nie je zial meritko originalnosti, ze ak ho vygooglim v eshope, tak je to origo. flash nema rezacku a ma iny tvar rucky. ja uz napriklad podla skrutky capu na kt. sa otaca cepel na tom fejku viem, ze to je fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 224477: ale jo vysvětluješ to dobře. Já si do googlu zadal typ nože, vyšlo mi hafo stránek s tímto "modelem" a pak jsem fejk porovnával s fejkem, proto mi to vycházelo dobře.V tom mojem odkazu na shop z JAR ten nůž vypadal poctivě zpracovanej Sice mě tam obecně na SOG neseděl tvar a umístění klipu, myslel jsem, že řezačku mají jen Tridenty, ale stejně bych se nechal nachytat. Takže díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Koupil jsem si ted Hissatsu a jsem nadšenej http://www.noze-nuz.com/crkt/CR2900.php V kapse krasne shovanej, zpracovani vynikající a taky je pěkně jedovatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Tiež mám niečo od CRKT.Konkrétne toto http://www.noze-nuz.com/crkt/CR2114SF.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Koupil jsem si ted Hissatsu a jsem nadšenej http://www.noze-nuz....crkt/CR2900.php V kapse krasne shovanej, zpracovani vynikající a taky je pěkně jedovatej. Takhle na obrázku vypadá docela neotesaně, hrubě opracován. Nebo se mi to zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Chlapi, moje nový EDC... myslíte, že to pude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Takhle na obrázku vypadá docela neotesaně, hrubě opracován. Nebo se mi to zdá? To dela asi ta fotka, jinak vypada dobre. Zpracovani je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Chlapi, moje nový EDC... myslíte, že to pude? Určitě, ale já znám tenhle nůž jen s klipem a trochu jiným umístěním drážek na střenkách. Taky ostří vypadá na fotce jakoby zvlněné. Jakou to má čepel: 2" nebo 3 1/4"? Co stál, pokud to není tajné? Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Ta fotka má nízký rozlišení, proto se tak to ostří možná jeví, ale je OK. Čepel je 2 1/4" a stál, pokud se pamatuju, něco přes 600,- , takže za babku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Ta fotka má nízký rozlišení, proto se tak to ostří možná jeví, ale je OK. Čepel je 2 1/4" a stál, pokud se pamatuju, něco přes 600,- , takže za babku. Tak to jo, já myslel, že máš velkého Workhorse a on je to Small Workhorse. V US ho dávají za 19,95 USD. Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Tak výběr nože u mě pokročil do dalšího kola, páč jsem zlomil svůj opinel... TOHLE mě docela zaujalo: Máte s noži od Bolfa, zkušenost a s parciálně kalenými čepelemi? Potřebuju něco co pořádně vydrží a zvládne: práci se dřevem (včetně sekání), práci s masem (stahování, vyvrhování...), drobné chirurgické zákroky v poli, běžný kuchyňský provoz a tak dále... Furt nenacházím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) už nic Upraveno 15. února 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 grakij: moc fajnovej napad, vidim poprve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Máš to hezký, podobné dělá Lasky , je to od něj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Huh, došlo k nedorozumění. Tu fotku jsem potkal na FB, takže to není můj nůž a ani o něm více nevím. Příště si dám pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Kershaw Junkyard Dog II ... dobrá ocel Sandvik, kvalitní zpracování ... dělá mi velkou radost. Pro mě správné EDC, žádný pichlavý zabiják, pěkné křivky, řeže jako blázen, v podstatě ho můžu postnout i do vlákna Čím se holíte ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Pěkná kudla i fotka. Jaká je prosím velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Pěkná kudla i fotka. Jaká je prosím velikost? Jak to tu měřím: zavřený cca 12,4 cm, otevřený cca 21,6cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Moc som túto tému nesledoval, až teraz keď uvažujem o kúpe vreckového noža Vás žiadam o radu. Malo by isť o otvárací nôž na každodenné nosenie, kvalitné spracovanie a mal by samozrejme niečo vydržať. Budem vďačný za akékoľvek rady, cenovo by to malo byť do 30 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se