Slim_brno Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Já si to neodpustím ještě jednou - udělej si někdy výlet a stav se v Brně na Dornychu. Až si osaháš třeba Reeva a Rocksteady, budeš se už napořád na nože koukat trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 No je to těžký, když si tady v Liberci není pořádně co ošahat.Počkej, přinesu ti kus nožů na nejbližší liberecké rande, by si nepomlouval, že není co otlapat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Al Mar S.E.R.E. 2000 je ideálny, pokiaľ nevadí vyššia hmotnosť, má super klip pre "utopenie" vo vrecku. Do Jeansov OK, v iných nohaviciach ho nosím za pásom, klip šikmo cez pútko. Pri sedení netlačí a opasok skryje aj klip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 No je to těžký, když si tady v Liberci není pořádně co ošahat.Co to je za nesmysl - v Liberci je právě takových nožů hafo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Co to je za nesmysl - v Liberci je právě takových nožů hafo...Co myslíš? jako nějakej krám? Vím o třech a maj tam prt. Pak teda Kejklik a jeho sbírka a Buddy Weston, ale mám pocit, že obojí se vymyká mým možnostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Co myslíš? jako nějakej krám? Vím o třech a maj tam prt. Pak teda Kejklik a jeho sbírka a Buddy Weston, ale mám pocit, že obojí se vymyká mým možnostem. ještě tam máš Milana Pokorného - je to taky "mimo možnosti", ale to jsou jenom kecy že jo ? http://www.pokornyknives.com/Default.aspx?tabid=98 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Žádný kecy, prostě se mi nechce skákat z nožíku za litr na ručně dělanej od věhlasnýho nožíře za min 10+. Není to můj primární koníček a kdybych to tak praktikoval tak jsem úplně v (_!_). Fondy jsou omezené, né že né.Chci si prostě jednorázově udělat radost nožem kolem bůra, v tom mám jasno. Na mě nemusíte zkoušet tyhle fígle jak tady na každýho novýho šmoulu, kterej přijde s bůrem a hned mu všichni říkaj, pošetři, a kup si za dvacet. Vím, že i za bůra koupím kvalitní nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Žádný kecy, prostě se mi nechce skákat z nožíku za litr na ručně dělanej od věhlasnýho nožíře za min 10+. Není to můj primární koníček a kdybych to tak praktikoval tak jsem úplně v (_!_). Fondy jsou omezené, né že né.Chci si prostě jednorázově udělat radost nožem kolem bůra, v tom mám jasno. Na mě nemusíte zkoušet tyhle fígle jak tady na každýho novýho šmoulu, kterej přijde s bůrem a hned mu všichni říkaj, pošetři, a kup si za dvacet. Vím, že i za bůra koupím kvalitní nůž. já ti přeci nepodsouvám, aby sis jich kupoval pět - kup si klidně jenom jeden ze kterýho budeš mít radost - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Co Lion Steel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Prosel jsem za poslední 2 roky asi 20 nožů, abych se vrátil k tomu prvnímu a nejlepšími EDC (pro me) - Buck Vantage Pro :-) Kdo hledá, najde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Prosel jsem za poslední 2 roky asi 20 nožů, abych se vrátil k tomu prvnímu a nejlepšími EDC (pro me) - Buck Vantage Pro :-) Kdo hledá, najde! toho se dost bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 No i to se jednou stane:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Horhe: Promiň - nečetl jsem předchozí stránky a neznal tvůj rozpočet. Jinak u BW nebo Milana se dá jistě pořídit něco pod 10. Navíc v Babylonu kdysi bývala prodejna, ta už tam není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Horhe: Promiň - nečetl jsem předchozí stránky a neznal tvůj rozpočet. Jinak u BW nebo Milana se dá jistě pořídit něco pod 10. Navíc v Babylonu kdysi bývala prodejna, ta už tam není?V Babylonu prodejna snad ještě je, nedávno jsem šel tím pustoprázdným městečkem a tohle byl jeden z mála otevřenejch krámů, ale je to dohromady s trafikou a za výlohou samej šrot, tak jsem dovnitř ani nešel. Mám pocit, že vrcholem bylo CRKT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Fůůů, tak u toho Milana Pokornýho bych si vybral. Třeba tohle je dokonalost. Mám pocit, že jsem se o něm kdysi bavil s Mmoobbyymm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Horhe: je to sice úplně jinej level a zadání... ale klidně bych si potunil Kershaw Speedform k dokonalosti.... když trochu "wow efekt" tak mě zaujalo CRKT Ikoma Sampa Slim_Brno: hele jak hodnotíš ten Speedform?? Mě leží v hlavě imrvére... Stojí ELMAX za to nebo je to přifouknutá bublina?? Pouštět do světa Foxe nechci, jako pracant se vždycky hodí a jako slušnáka mít Kershaw a přehazovat se mi nechce... pak je tam ještě Kershaw poloautomaty, CRKT M21čky- titan, tanta z toho by se jeden pos... kdybych měl na tanto Sebenzu tak to přehazování testnu, ale takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Fůůů, tak u toho Milana Pokornýho bych si vybral. Třeba tohle je dokonalost. Milan Pokorný (mimochodem učeň BW a jeho "téměřsyn") ti klidně vytuní i sériovku. Jsem s ním předběžně dohodnutý na úpravě ZT350. U BW moc nožů pod 10 kKč není, u Milana by si sehnal. Jinak výborná kvalita, rychlá a levná doprava je tady:http://www.japaneseknifedirect.com/products.htmlhttp://www.japaneseknifedirect.com/McustaMC-12Series2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 tak už jsem mu napsal pěkně vám děkuju.pak se pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Vidíš, ani to nebolelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Už jsi náš, vše co máš, VYŠUMÍ!http://www.youtube.com/watch?v=QiVVatP2VkQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se