Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Co myslíš? jako nějakej krám? Vím o třech a maj tam prt. Pak teda Kejklik a jeho sbírka a Buddy Weston, ale mám pocit, že obojí se vymyká mým možnostem.

ještě tam máš Milana Pokorného - je to taky "mimo možnosti", ale to jsou jenom kecy že jo ? :D

http://www.pokornyknives.com/Default.aspx?tabid=98

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žádný kecy, prostě se mi nechce skákat z nožíku za litr na ručně dělanej od věhlasnýho nožíře za min 10+. Není to můj primární koníček a kdybych to tak praktikoval tak jsem úplně v (_!_). Fondy jsou omezené, né že né.

Chci si prostě jednorázově udělat radost nožem kolem bůra, v tom mám jasno. Na mě nemusíte zkoušet tyhle fígle jak tady na každýho novýho šmoulu, kterej přijde s bůrem a hned mu všichni říkaj, pošetři, a kup si za dvacet. Vím, že i za bůra koupím kvalitní nůž.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Žádný kecy, prostě se mi nechce skákat z nožíku za litr na ručně dělanej od věhlasnýho nožíře za min 10+. Není to můj primární koníček a kdybych to tak praktikoval tak jsem úplně v (_!_). Fondy jsou omezené, né že né.

Chci si prostě jednorázově udělat radost nožem kolem bůra, v tom mám jasno. Na mě nemusíte zkoušet tyhle fígle jak tady na každýho novýho šmoulu, kterej přijde s bůrem a hned mu všichni říkaj, pošetři, a kup si za dvacet. Vím, že i za bůra koupím kvalitní nůž.

já ti přeci nepodsouvám, aby sis jich kupoval pět - kup si klidně jenom jeden ze kterýho budeš mít radost - he he :cheers:

Odkaz ke komentáři

Horhe: Promiň - nečetl jsem předchozí stránky a neznal tvůj rozpočet. Jinak u BW nebo Milana se dá jistě pořídit něco pod 10. Navíc v Babylonu kdysi bývala prodejna, ta už tam není?

V Babylonu prodejna snad ještě je, nedávno jsem šel tím pustoprázdným městečkem a tohle byl jeden z mála otevřenejch krámů, ale je to dohromady s trafikou a za výlohou samej šrot, tak jsem dovnitř ani nešel. Mám pocit, že vrcholem bylo CRKT.

Odkaz ke komentáři

Horhe: je to sice úplně jinej level a zadání... ale klidně bych si potunil Kershaw Speedform k dokonalosti.... když trochu "wow efekt" tak mě zaujalo CRKT Ikoma Sampa

Slim_Brno: hele jak hodnotíš ten Speedform?? Mě leží v hlavě imrvére... Stojí ELMAX za to nebo je to přifouknutá bublina?? Pouštět do světa Foxe nechci, jako pracant se vždycky hodí a jako slušnáka mít Kershaw a přehazovat se mi nechce... pak je tam ještě Kershaw poloautomaty, CRKT M21čky- titan, tanta z toho by se jeden pos... kdybych měl na tanto Sebenzu tak to přehazování testnu, ale takhle... :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Fůůů, tak u toho Milana Pokornýho bych si vybral. Třeba tohle je dokonalost.

Milan Pokorný (mimochodem učeň BW a jeho "téměřsyn") ti klidně vytuní i sériovku. Jsem s ním předběžně dohodnutý na úpravě ZT350. U BW moc nožů pod 10 kKč není, u Milana by si sehnal. Jinak výborná kvalita, rychlá a levná doprava je tady:

http://www.japaneseknifedirect.com/products.html

http://www.japaneseknifedirect.com/McustaMC-12Series2.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...