sibirnaya Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 ja bych babe daval nuz, co ma ten sulin na votvirani, na tomdle si z...vi nehty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 moje řeč.. a nebo asistovany otvirání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 ja sem koupil taji tenhle a je spokojena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Manželka má tento a díra na otvírání jí vyhovuje. Ten Centofante je pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Tak tak, naopak spyderca(nebo nože s dírou) se i z různýma vyfintěnýma nehtama otvíraj dobře, i když je fakt že nejvíc vedlo OTF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 na knajfu jsem vykradl (snad mi to odpustí) jednu fotografii nového LionSTEELU TiSpine - jsem z něj úplně auf ...... čepel elmax, zbytek titan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 Koukal jsem na něj, je prostě úžasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos A. Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 No tak tohle forum se mi zacina libit cim dal vic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2012 (upraveno) No ale jestli chces rychle nasbírat 50 příspěvku blabolama a pak prodat, tak ti to nevyjde :-) Upraveno 15. prosince 2012 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Tak ten vypadá fakt dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Nemáte prosím někdo zkušenost s DMT Aligner, vejde se do toho HEST nebo né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Hmm, asi nevejde. Pro sichr jsem si objednal i ty čelisti od Lanskyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Pánove, víte jakej je nejlepši nůž na přežití? ...... Tak na pustej ostrov bych se nechal vysadit s Fällkniven A1 http://www.noze-nuz.com/fallkniven/FN60.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Můj survival - Gerber Metolius Folding (náramek a podpalovač nejsou součástí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 Nemám takhle před koncem roku do čeho píchnout, tak jsem si přestěhoval nástroje do práce a začal jsem konečně něco fintit - a mám z toho docela radost. Obzvlášť z toho Kuřátka, nevypadá ale je to macek - tlustej 5mm a příjemně těžkej do ruky. Všechno to je ve fázi rozpracování, ale nedalo mně to a musel jsem se pochlubit. Ta mačeta je, pravda, kopie Blackova Army Klewanga, ale co - něco se kopírovat musí, když už né hodinky. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 ty vole - ty jedeš - dobrý jak tě znám tak střenky budou z něčeho netradičního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 ty vole - ty jedeš - dobrý jak tě znám tak střenky budou z něčeho netradičníhoChystám se na hadrokartu, když dodáš trenky tak tam může bejt i kousek z tebe. :D Plus pokus o filework - chtěl jsem na mačetě nějakej rustikální motiv ale dvakrát třikrát mně nevyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 trenky dodám a ještě s nima vemu loňskej prach ze skříně - to bude Romain Jerome jako pra**e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Když jsem ho tam viděl, tak jsem neodolal. Perfektně zpracovanej, ergonomickej nožík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se