Návštěvník Alda Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Jo, inspirace je jasna. Je to v autech, hodinkach, módě...atd. Nejsou tam napisy chris reeve, je tam cosi chinese. Co je pro nesberatele nozu, ale uzivatele dulezite je kvalita a cena. Ja bych se bal Sebenzou delat to, co Kabarem a Mcustou. Ted jsem objednal i Enlan a dalsi Sanrenmu, chci zkusit vyrobit svuj nuz. Potrebuji je rozebrat a zjistit co a jak funguje. Mam neco v hlave...flipper s axisem, ale axis trochu jinak. Mozna to nepujde.Kdo hodinky nesbira, nechape co tady resime, kdo sbira noze, nechce se vyrobci jako Sanrenmu a Enlan taky smirit. Ja myslim ze ne, Bedjo. Oni si to kupuji i taci, co maji nozu vicero. A nekdy i taci, kteri maji sebenzu. Rict o sedmsetdesitce, ze je to fejk, muze jenom jelito. S fejkem to nema absolutne nic spolecneho. Ze byla sebenza inspiraci, je jasne, nicmene ty noze jsou naprosto odlisne. Jak tvarem cepele a strenek, pouzitou oceli cepele, pouzitou oceli na strenkach, tvarem i umistenim sroubu, klipem...ty noze jsou naprosto rozdilne.
Hasňa Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 No naprosto rozdílné teda nejsou. Fejk to ale taky není, o tom žádná. Mě se teda daleko víc líbí ta Mcusta. Právě tím, že je originální a nenapodobuje.
huhu4d Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Aldo kupil by si si invicty? Tie maju tiez ine materialy, lunetu, logo, tah. Tak na nosenie okolo domu ked nechces obuchat rolady.? 1
huhu4d Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 neviem, ale ja v tom rozdiel nevidim. Invicta tiez stoji zlomok (90usd), splni funkciu rovnako ako rolex(5000usd). Ja v tom nevidim ziaden rozdiel teda. Je pravda, ze srm710 som nemal, sebenzu ano. invicty som mal, aj rolexy. Ja to proste vidim tak, ale nemam problem akceptovat aj ine nazory. Mne to srm proste nejak nejde do hlavy, mozno preto,ze mam sebku. nevadia mi materialy, pokial tam je 8cr13mov tak je to v pohode, ta je predsa aj na spyderco tenacious a to bol paradny nozik. Ja len nemusim cinske sunty s 440tkou ocelou.
Jivl Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Tak mně by SR radost neudělal. Jako fanda nožů si raději risknu např. na houbách ztrátu Sebenzy, než mít ten krám.....Navíc dělám co mohu, abych si nekupoval nic Made in China, PRC a já nevím co ještě.....plus nic ruského (ale to moc nehrozí), žrádlo pokud možno naše. Prostě mám takové své interní embargo 1
Jivl Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Mne by ztráta nemrzela, ale přímo sralalalalala......Taky dávám bacha. Ale převážně si s ní hraju, když zrovna nekrájí, takže riziko je malé :-)
Návštěvník Alda Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 No naprosto rozdílné teda nejsou. Fejk to ale taky není, o tom žádná. Mě se teda daleko víc líbí ta Mcusta. Právě tím, že je originální a nenapodobuje.Inspirace je jasna o tom zadna. A myslim, ze je to to spravne prirovnani.Rozdilne ovsem jsou. Na tom nozi neni jediny prvek, ktery by byl stejny... Jivl: kram? Az ho vezmes do ruky, mozna ti spadne brada. A mozna ne. Kazdopadne rict o tomhle nozi, ze je kram, je hloupe, hodne hloupe.
Hasňa Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Nicméně aby bylo jasno, na Festinach nevidím nic zavrženíhodného. Jsou levné, nejsou to fejky pohoda, jazz. Já mám nůž za 1500 a miluju ho.
Jivl Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Inspirace je jasna o tom zadna. A myslim, ze je to to spravne prirovnani.Rozdilne ovsem jsou. Na tom nozi neni jediny prvek, ktery by byl stejny... Jivl: kram? Az ho vezmes do ruky, mozna ti spadne brada. A mozna ne. Kazdopadne rict o tomhle nozi, ze je kram, je hloupe, hodne hloupe. Nebuď cíťa.....
FrantisekH Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 btw. pánové, jde koupit lepší nůž za 300???
Návštěvník Alda Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 btw. pánové, jde koupit lepší nůž za 300???Mozna jo, mozna ne. Kazdopadne tenhle je za 300 a je zatracene dobre udelany.
FrantisekH Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 potřebuju nůž na práci na zahradu a je mi jedno jestli to je napodobenina toho nebo tamtoho, ale aby se to nemusel co pět říznutí brousit a když ho ztratim někde tak aby mě to neštvalo
Návštěvník Alda Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) Nebuď cíťa..... V pohode, nejsem.Ja jen...take mam rad kvalitni veci, fajn hodinky, fajnnoziky, kvalitni fotaky, kvalitni roller a nesnasim kramy z Ciny, pokud jsou to kramy, vlastne, je jedno odkud jsou. Rict to o tomhle nozi, hanba by me fackovala a ze je z Ciny? No a? Ja se za to nestydim. Spis nesdilim nazor mit ho doma, potichu a nikomu o tom radej nerikat, tenhle nuz si to nezaslouzi. Byt to kram, nikdy bych ho nemel. Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem Alda
huhu4d Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 potřebuju nůž na práci na zahradu a je mi jedno jestli to je napodobenina toho nebo tamtoho, ale aby se to nemusel co pět říznutí brousit a když ho ztratim někde tak aby mě to neštvaloPozri si noze mora.
kilosunky Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Jj tiez odporucam Moru, pripadne Bahco (tiez to vyraba Mora)
Trojan Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Ty vole pan Šulc a jeho Noční Úchyl... to patří spíš do humoru
Trojan Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Není zač akorát bych rád věděl v jakých tolerancích pracují Ty palcové míry mi moc neřekly.Jinak za kolik chodí velké použité 21/25 když dobře? Kilosunky ty jsi onehdy říkal 7k?
Tomas_2002 Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Teda......Sebenzu ani použitou jsem tu ani na knife.cz za 7k neviděl....
Frantik Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Teda......Sebenzu ani použitou jsem tu ani na knife.cz za 7k neviděl....No myslim, ze jsem ji tam parkrat videl. Mozna za 7 a neco anebo za 8 byla tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64814-sebenza-21-large-100-stav/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se