Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Snow: Spyderco Gayle Bradley, už mi tu leží na stole :-) tento má ještě DLC na čepeli. M4 je úžasná

d9cfef23f5aa45e48634732c754b5b87.jpg

Odesláno

Jsem docela překvapenej zpracováním. Čepel je v ložiscích, jde flipperem úplně vyhodit. Asistenci to nemá. Framelock zapadá tak do jedný třetiny. Vůle 0. Čepel krásně vycentrovaná a holí. Design by Sinkevich, ocel 8Cr13MoV.

Akorát ten klip je hrozně na fest, takže chytit to za kapsu džínů je porod.

Ty jo nůž za 35 baků s ložiskama jo? Doufám že se to rozšíří, je to dobrá móda :)

Asi ale něco váží, ne?

Jestli si bude ten klip trochu narovnávat tak si ho sundej z nože. Když jsem to dělal na noži tak jsem to vždycky přehnal... Jestli můžu radit :)

Odesláno (upraveno)

Ty jo nůž za 35 baků s ložiskama jo? Doufám že se to rozšíří, je to dobrá móda :)

Asi ale něco váží, ne?

Jestli si bude ten klip trochu narovnávat tak si ho sundej z nože. Když jsem to dělal na noži tak jsem to vždycky přehnal... Jestli můžu radit :)

Má to cca 108g, takže pohoda.

Ten klip je pružnej, tak netuším, jak bych ho narovnal, nebo odtáhl. No buď si zvyknu, nebo půjde dál. Jednoduchý :)

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník Snow
Odesláno

to Trojan - takže zkušenosti s M4 nanejvýš kladné ? Co jsi testoval ? Nebyla to škoda nebo jen teorie (neodsuzuji, chválím, škoda kurvit tak pěkný nůž) ?

Odesláno

Broušení, zkoušel jsem s ní sekat keře a řezat do vidličky :D Když vydržíš tak o víkendu zkusím nějaký pořádný power cutting tvrdého dřeva...

Odesláno

Jsem si dneska udělal radost tímhle elegánem. Sice čajna, ale moc pěkná čajna.

Je to moc pěknej nůž, líbí se mi ta tenká, trochu delší čepel. Jenom to prasácký umístění nápisů je fakt hrůza. Kdyby tam nechali jento "KAI" a zbytek někam schovali, tak by to bylo mnohem hezčí :-)

Odesláno

Jelikož jsem asi někde ztratil svůj Kershaw Chive (fakt parádní mini nožík), pořídíl jsem si pro přežití v městské džungli nový EDC, Kershaw Shallot v damašku. Pěknej nožík, mam z něj radost. Vtipný je že už jsem chtěl zas po dlouhý době něco jinýho než Kershaw, koukal jsem hlavně na Spyderco, no a mám zas další kus. Nějak me to k nim táhne.5upaga8e.jpg

Odesláno

Moc pěkný. Mě se tedy víc líbí v kompozitu ale tohle je taky hezké.
Jen kdyby KAI přestal dělat na čepelích ty blbé vlnky...

Odesláno

Je to moc pěknej nůž, líbí se mi ta tenká, trochu delší čepel. Jenom to prasácký umístění nápisů je fakt hrůza. Kdyby tam nechali jento "KAI" a zbytek někam schovali, tak by to bylo mnohem hezčí :-)

Inak mne dost pripomina tvarom rusaka Shirogorova presne tou uzsou a dlhsou cepelou..
Odesláno

Jelikož jsem asi někde ztratil svůj Kershaw Chive (fakt parádní mini nožík), pořídíl jsem si pro přežití v městské džungli nový EDC, Kershaw Shallot v damašku. Pěknej nožík, mam z něj radost. Vtipný je že už jsem chtěl zas po dlouhý době něco jinýho než Kershaw, koukal jsem hlavně na Spyderco, no a mám zas další kus. Nějak me to k nim táhne.5upaga8e.jpg

A ktory Spy mas v merku??
Odesláno

A ktory Spy mas v merku??

Teď už snad mám zase chvíli klid, koupil jsem ten Shallot. Ale ujasnil jsem si že na noži chci určitě linerlock nebo framelock.
Odesláno

Tak se vam kluci taky muzu konecne pochlubit novou kudlickou....

Ocel VG-10/ Titan, chtel jsem ho, aby me ladil k hodinkam... :-)

A mam rad jednoduchost...

cvak mobilem..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Krasa pekne kombo.

K takym peckovym hodinkam by som Ti vedel vybrat exkluzivnejsi noz - myslim s lepsou ocelou - aj ked aj VG10 pre uzivatela bohato staci.

Odesláno (upraveno)

Tohle je fakt designově čistý nůž. VG10 je myslím celkem v pohodě, zvlášť na takovéhle kudličce :)

Edit: A já bych osobně ten titan anodizoval, jen nějak decentně

Upraveno uživatelem Trojan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...