Trojan Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Snow: Spyderco Gayle Bradley, už mi tu leží na stole :-) tento má ještě DLC na čepeli. M4 je úžasná
Trojan Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Jsem docela překvapenej zpracováním. Čepel je v ložiscích, jde flipperem úplně vyhodit. Asistenci to nemá. Framelock zapadá tak do jedný třetiny. Vůle 0. Čepel krásně vycentrovaná a holí. Design by Sinkevich, ocel 8Cr13MoV.Akorát ten klip je hrozně na fest, takže chytit to za kapsu džínů je porod.Ty jo nůž za 35 baků s ložiskama jo? Doufám že se to rozšíří, je to dobrá móda Asi ale něco váží, ne? Jestli si bude ten klip trochu narovnávat tak si ho sundej z nože. Když jsem to dělal na noži tak jsem to vždycky přehnal... Jestli můžu radit
Horhe Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Ty jo nůž za 35 baků s ložiskama jo? Doufám že se to rozšíří, je to dobrá móda Asi ale něco váží, ne? Jestli si bude ten klip trochu narovnávat tak si ho sundej z nože. Když jsem to dělal na noži tak jsem to vždycky přehnal... Jestli můžu radit Má to cca 108g, takže pohoda.Ten klip je pružnej, tak netuším, jak bych ho narovnal, nebo odtáhl. No buď si zvyknu, nebo půjde dál. Jednoduchý Upraveno 6. října 2014 uživatelem Horhe
Petr_123 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Kyre se mi moc líbí. Mám jej v užším výběru mého nového EDC.
Petr_123 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Líbí se mi Elegant. Pak prosím poreferuj, díky.
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 to Trojan - takže zkušenosti s M4 nanejvýš kladné ? Co jsi testoval ? Nebyla to škoda nebo jen teorie (neodsuzuji, chválím, škoda kurvit tak pěkný nůž) ?
Trojan Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Broušení, zkoušel jsem s ní sekat keře a řezat do vidličky Když vydržíš tak o víkendu zkusím nějaký pořádný power cutting tvrdého dřeva...
Tomas_2002 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Jsem si dneska udělal radost tímhle elegánem. Sice čajna, ale moc pěkná čajna. Je to moc pěknej nůž, líbí se mi ta tenká, trochu delší čepel. Jenom to prasácký umístění nápisů je fakt hrůza. Kdyby tam nechali jento "KAI" a zbytek někam schovali, tak by to bylo mnohem hezčí :-)
Waya03 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Jelikož jsem asi někde ztratil svůj Kershaw Chive (fakt parádní mini nožík), pořídíl jsem si pro přežití v městské džungli nový EDC, Kershaw Shallot v damašku. Pěknej nožík, mam z něj radost. Vtipný je že už jsem chtěl zas po dlouhý době něco jinýho než Kershaw, koukal jsem hlavně na Spyderco, no a mám zas další kus. Nějak me to k nim táhne.
Trojan Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Moc pěkný. Mě se tedy víc líbí v kompozitu ale tohle je taky hezké.Jen kdyby KAI přestal dělat na čepelích ty blbé vlnky...
kilosunky Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Je to moc pěknej nůž, líbí se mi ta tenká, trochu delší čepel. Jenom to prasácký umístění nápisů je fakt hrůza. Kdyby tam nechali jento "KAI" a zbytek někam schovali, tak by to bylo mnohem hezčí :-)Inak mne dost pripomina tvarom rusaka Shirogorova presne tou uzsou a dlhsou cepelou..
kilosunky Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 Jelikož jsem asi někde ztratil svůj Kershaw Chive (fakt parádní mini nožík), pořídíl jsem si pro přežití v městské džungli nový EDC, Kershaw Shallot v damašku. Pěknej nožík, mam z něj radost. Vtipný je že už jsem chtěl zas po dlouhý době něco jinýho než Kershaw, koukal jsem hlavně na Spyderco, no a mám zas další kus. Nějak me to k nim táhne.A ktory Spy mas v merku??
Waya03 Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Odesláno 8. října 2014 A ktory Spy mas v merku??Teď už snad mám zase chvíli klid, koupil jsem ten Shallot. Ale ujasnil jsem si že na noži chci určitě linerlock nebo framelock.
Bullet Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Tak se vam kluci taky muzu konecne pochlubit novou kudlickou....Ocel VG-10/ Titan, chtel jsem ho, aby me ladil k hodinkam... :-)A mam rad jednoduchost...cvak mobilem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laurin Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Krasa pekne kombo.K takym peckovym hodinkam by som Ti vedel vybrat exkluzivnejsi noz - myslim s lepsou ocelou - aj ked aj VG10 pre uzivatela bohato staci.
Trojan Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 (upraveno) Tohle je fakt designově čistý nůž. VG10 je myslím celkem v pohodě, zvlášť na takovéhle kudličce Edit: A já bych osobně ten titan anodizoval, jen nějak decentně Upraveno 10. října 2014 uživatelem Trojan
kilosunky Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Ja mam od dnes tohto fesaka, kto ho odhali, co je to zac?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kilosunky Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 todd beggSkus byt konkretnejsi, ale ides na to dobre
Návštěvník YPO Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 nějakej si vyber Glimpse Friction ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se