FrantisekH Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 to je asi fuk, hlavně že jsi ho předtím strčil do igeliťáku v krámu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 17. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 horkej chleba se nekrájíHorkej chleba je nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 zapařenej z toho igeliťáku.. no nádhera .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Tak od vcera som stastnym majitelom novej oranzady :-)Jsi magor :-) Btw nechce někdo takovou putovní "sebenzu" na zkoušku jestli mu bude origo sedět? Aby zůstala na fóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 No, dik za urcenie diagnozy a asi mas pravdu.. Ale ten Begg tie noze naozaj vie robit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Tak až budeš mít cestu do Prahy, dej vědět ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Tak jak na "značkový" kudličky moc nejsem, tahle je fakt pěkná a asi bych za to i připlatil.. :-)I když sama vo sobě není předražená..Tak on zase tak drahej nebyl (50USD), samozřejmě nebyl kupovanej v ČR.Další kousek od CRKT je u mě Jernigan VASP, dle recenze p.Šulce z nejmenovaného e-shopu, gravitační nůž a musím potvrdit, že má pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 asi jsem se zamiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Njn, tento je lukrativny, ale na mna uz je uz az trochu dost futuristicky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Na mě asi ne... Ale bude to darda co?? Co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) Nějakej ruskej svéráz za 1000 buckůhttp://fromrussiawithknives.com/ Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 tak to sem klidnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tuto je aj video.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 jj, to je onodoposud byl moje láska ZT 0777, ale teď asi tohle ... bohužel tohle asi číňani neokopčej jako tu ZT 0777-ku Nějakej ruskej svéráz za 1000 buckůhttp://fromrussiawithknives.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 asi jsem se zamiloval Chápu to správně , že to je prototip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kospex1 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Mám raději zavíráky,teď CRKT M16 titan ,velmi dobrý.Lehký,ostrý, pohoda.Ko1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tuto je aj video.. Odborníci co to je za nůž, který je na videu při porovnání jako první? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Něco od Todd Begg Knives... přesně ti asi řekne kilosunky.... http://beggknives.com/hello-world-the-bodega-is-here/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Ty vole to je ten můj Gayle Bradley za 3600 prašivej nebo proč se ho nemůžu zbavit? Čekal jsem, že za 4 bude na 100% pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) Odborníci co to je za nůž, který je na videu při porovnání jako první? DíkyPri porovnani velkosti tam je Bodega od Todda Begga.. Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se