Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když survival, tak ESEE 3 :-)

Ty to teda ženeš...

Kluci navrhněte mi nějaké EDC o které se nebudu bát v salónní špičce a nebude mi ho líto rasit. Teď na to mám Military takže S30V je minimum. VG10 ne, vždycky se mi štípala.

Odesláno

Jo, ta je na rasení ideální :-) Navíc reeve má ty Ska docela měkký, ne? Aby je nabrousil "i blbec".

Odesláno

Nevím, jestli to už tady nebylo, za 1 USD včetně pošty na ebay:

credit-card-sized-folding-knife-0.jpg

Kreditka do peněženky, na nouzovku - nikdy nevíte, kdy se může hodit..... Rozhodně to ale není na nějakou obranu :D

Akorát se furt děsím, co mi řeknou na security v PRG, až to zapomenu vyndat z peněženky před odletem.

Odesláno

Jo, ta je na rasení ideální :-) Navíc reeve má ty Ska docela měkký, ne? Aby je nabrousil "i blbec".

No, makke, ma to na zakalene 58-59.. Ale ano, nabrusi to asi kazdy..
Odesláno

Nevím, jestli to už tady nebylo, za 1 USD včetně pošty na ebay:

Kreditka do peněženky, na nouzovku - nikdy nevíte, kdy se může hodit..... Rozhodně to ale není na nějakou obranu :D

Akorát se furt děsím, co mi řeknou na security v PRG, až to zapomenu vyndat z peněženky před odletem.

Kamarád byl na road tripu ve Švýcarsku a v druhém autě našli celníci v kufru nůž (nějaký obyč zavírák) a platil snad 20k

Odesláno

Kamarád byl na road tripu ve Švýcarsku a v druhém autě našli celníci v kufru nůž (nějaký obyč zavírák) a platil snad 20k

Zkoumal jsem podmínky kvůli Německu, kam jezdím týdně a tam by to snad mělo být legální, určuje se to podle délky čepele. 

To Švýcarsko a Holandsko mi tedy překvapilo?!?

Odesláno

Restrikce se většinou týkají délky čepele, zajištění čepele proti zavření a možnosti otevření jednou rukou.

Odesláno

Můžeš, ale bez pojistky anebo bez onehand. Třeba Vnox můžeš mít všude, snad někde i v letadle.

Na Ruzyni jsem viděl plnou urnu malejch Vnoxů, možná někde na vnitrostátní lety nebo tak, jinak ne.

A délka čepele méně než 7-8cm

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...