Trojan Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Když survival, tak ESEE 3 :-)Ty to teda ženeš... Kluci navrhněte mi nějaké EDC o které se nebudu bát v salónní špičce a nebude mi ho líto rasit. Teď na to mám Military takže S30V je minimum. VG10 ne, vždycky se mi štípala.
kilosunky Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Ked minimalne S30V, tak potom S35VN a Sebenze ;-)
Trojan Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Jo, ta je na rasení ideální :-) Navíc reeve má ty Ska docela měkký, ne? Aby je nabrousil "i blbec".
pkarlik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Nevím, jestli to už tady nebylo, za 1 USD včetně pošty na ebay: Kreditka do peněženky, na nouzovku - nikdy nevíte, kdy se může hodit..... Rozhodně to ale není na nějakou obranu Akorát se furt děsím, co mi řeknou na security v PRG, až to zapomenu vyndat z peněženky před odletem.
huhu4d Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Ja som to mal v penazenke a v amsterdame mi to nasli. Zavolali policajtov a velmi mi chceli nasadit puta a brat ma do vazby pretoze to je ilegalne v holandsku. Takze asi tak
kilosunky Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Jo, ta je na rasení ideální :-) Navíc reeve má ty Ska docela měkký, ne? Aby je nabrousil "i blbec".No, makke, ma to na zakalene 58-59.. Ale ano, nabrusi to asi kazdy..
Trojan Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nevím, jestli to už tady nebylo, za 1 USD včetně pošty na ebay: Kreditka do peněženky, na nouzovku - nikdy nevíte, kdy se může hodit..... Rozhodně to ale není na nějakou obranu Akorát se furt děsím, co mi řeknou na security v PRG, až to zapomenu vyndat z peněženky před odletem.Kamarád byl na road tripu ve Švýcarsku a v druhém autě našli celníci v kufru nůž (nějaký obyč zavírák) a platil snad 20k
horal Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 (upraveno) Tady je u kolegů na Knife.cz k cestování s nožem celé vlákno. Je to stát od státu trochu jiné. V ČR máme stále klídek. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=898 edit: hledejte LEGAL CARRY KNIVES Upraveno 4. března 2015 uživatelem horal
pkarlik Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Kamarád byl na road tripu ve Švýcarsku a v druhém autě našli celníci v kufru nůž (nějaký obyč zavírák) a platil snad 20k Zkoumal jsem podmínky kvůli Německu, kam jezdím týdně a tam by to snad mělo být legální, určuje se to podle délky čepele. To Švýcarsko a Holandsko mi tedy překvapilo?!?
Trojan Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Restrikce se většinou týkají délky čepele, zajištění čepele proti zavření a možnosti otevření jednou rukou.
Baldic Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Vicemene jen ze zajmu jsem si precetl to, jak je to s nosenim nozu v ruznych zemich a neni mi uplne jasne, proc byvaji zakazany zaviraci noze s pojistkou. Ma to nejaky specialni duvod?
kupko Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Myslim ze to je brano potom jako bojova zbran pri bodnuti se nezavre.
Trojan Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Přesně tak. To jsou takový pí****** že z toho normálnímu člověku jde hlava kolem.
Baldic Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Priznam se, ze jsem az neprijemne prekvapeny, ze v podstate ve spouste zemi nemuzu mit zavirak (vyvrtka a otvirak na konzervy).
Frantik Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Můžeš, ale bez pojistky anebo bez onehand. Třeba Vnox můžeš mít všude, snad někde i v letadle.
Honza.manta Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 V letadle ne. Neprošel mi ani na Ruzyni a ani ve Vídni. Bo jsem sklerotický blb. Ale v obou případech se mi ho podařilo zachránit.
Trojan Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Můžeš, ale bez pojistky anebo bez onehand. Třeba Vnox můžeš mít všude, snad někde i v letadle.Na Ruzyni jsem viděl plnou urnu malejch Vnoxů, možná někde na vnitrostátní lety nebo tak, jinak ne.A délka čepele méně než 7-8cm
Frantik Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Nebo snad jednaj o tom, ze by je povolili
Trojan Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Jo tak to nevim. Snad nějaký manikurní nůžky můžeš mít nebo tak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se