travex Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Teď jsem měřil ten RangerGrip a má 9,5.9,5 délka čepele, ale délka ostří je 8,5. Je to tak záměrně právě kvůli německým předpisům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) Aha, to jsem nevěděl. Myslel jsem, že se měří a podstatná je délka čepele. No tak to jsem v tom případě v oukeju. Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 A co victorinox tourist? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Ten má nástrojů plnou...nůši. Chci nůž a vývrtku. A z předchozího je zřejmé, že nabídku firmy Victorinox znám. Mě zajímalo, jestli existuje nějaký Reeve, Benchmade, LionSteel,..... s vývrtkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Ten má nástrojů plnou...nůši. Chci nůž a vývrtku. A z předchozího je zřejmé, že nabídku firmy Victorinox znám. Mě zajímalo, jestli existuje nějaký Reeve, Benchmade, LionSteel,..... s vývrtkou. Urcite neexistuje. Jedine snad fake tzchto znaciek na trznici ale o to predpokladam zaujem nemas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Nemam. Jen me to tak napadlo. Asi jsem odsouzen k cervene strence. Ne, ze by mi to vadilo, usetrim kupu penez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Mně se líbí tendle, ale píšou čepel 8cm. Tak nevim, taky to může bejt mm přes..http://www.sabatier-shop.com/2281-le-thiers-11cm---florinox-thiers-11cm-olivier-wood-with-cork-screw.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 No vida, prece jen neco. Paradni ulovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Ten je opravdu pěkný. Škoda že není větší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Mně se líbí tendle, ale píšou čepel 8cm. Tak nevim, taky to může bejt mm přes..Tak to je jednoduchej krasavec :-) Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 a co takhle 2mm ubrousit? z rukou zkušeného nožíře by to nešlo ani poznat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Jsem si v sobotu koupil todle - ani jsem ho nechtěl, ale tak nějak mi sedl do ruky, že jsem ho tam nemohl nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Jsem si v sobotu koupil todle - ani jsem ho nechtěl, ale tak nějak mi sedl do ruky, že jsem ho tam nemohl nechat. cibule.jpgOd koho to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Pavel Cibuliak, sympatickej chlapík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Dnes jsem rozbalil to Ganzo 727M a na první pohled a ohmat je to za ty prachy fajn nůž.. (a že to poslali letecky a bylo to rychleji ze Singapuru v Praze, než z Prahy v Brně, to je taky fajn :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Jsem si v sobotu koupil todle - ani jsem ho nechtěl, ale tak nějak mi sedl do ruky, že jsem ho tam nemohl nechat. cibule.jpgKrasavec kde jsi ho kupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Dnes jsem rozbalil to Ganzo 727M a na první pohled a ohmat je to za ty prachy fajn nůž.. (a že to poslali letecky a bylo to rychleji ze Singapuru v Praze, než z Prahy v Brně, to je taky fajn :-))Běžná poštovní rychlost, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Krasavec kde jsi ho kupovalKoupil jsem ho na jakýchsi historických slavnostech v Třebíči, chlap tam jednak šermoval s nějakou skupinou, druhak prodával keramiku a pár nožů. Mám od něj navštívenku, kdyby byl zájem. Jinak ten předěl mezi falešným ostřím a zbytkem je běžná hrana, není to ožužlaný jak bonbón, i když na fotce to tak trochu vypadá.Ten výbrus je trošku hrubší práce, ale holí, a přišel mě na tak málo peněz, že to ani nemůžu napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Koupil jsem ho na jakýchsi historických slavnostech v Třebíči, chlap tam jednak šermoval s nějakou skupinou, druhak prodával keramiku a pár nožů. Mám od něj navštívenku, kdyby byl zájem. Jinak ten předěl mezi falešným ostřím a zbytkem je běžná hrana, není to ožužlaný jak bonbón, i když na fotce to tak trochu vypadá.Ten výbrus je trošku hrubší práce, ale holí, a přišel mě na tak málo peněz, že to ani nemůžu napsat Dej kontak a napis u tu cenu at zavidime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Stál 600,- peněz.Spáchal ho Pavel Cibuliak, cibulky@centrum.cz, telefon 602 183 460 a je z Březníku, kousek od Náměště nad Oslavou.Skupina, se kterou vystupuje se tuším jmenuje Grál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se