Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ten má nástrojů plnou...nůši. Chci nůž a vývrtku. A z předchozího je zřejmé, že nabídku firmy Victorinox znám. Mě zajímalo, jestli existuje nějaký Reeve, Benchmade, LionSteel,..... s vývrtkou.

Urcite neexistuje. Jedine snad fake tzchto znaciek na trznici ale o to predpokladam zaujem nemas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krasavec kde jsi ho kupoval

Koupil jsem ho na jakýchsi historických slavnostech v Třebíči, chlap tam jednak šermoval s nějakou skupinou, druhak prodával keramiku a pár nožů. Mám od něj navštívenku, kdyby byl zájem. Jinak ten předěl mezi falešným ostřím a zbytkem je běžná hrana, není to ožužlaný jak bonbón, i když na fotce to tak trochu vypadá.

Ten výbrus je trošku hrubší práce, ale holí, a přišel mě na tak málo peněz, že to ani nemůžu napsat :)

Odkaz ke komentáři

Koupil jsem ho na jakýchsi historických slavnostech v Třebíči, chlap tam jednak šermoval s nějakou skupinou, druhak prodával keramiku a pár nožů. Mám od něj navštívenku, kdyby byl zájem. Jinak ten předěl mezi falešným ostřím a zbytkem je běžná hrana, není to ožužlaný jak bonbón, i když na fotce to tak trochu vypadá.

Ten výbrus je trošku hrubší práce, ale holí, a přišel mě na tak málo peněz, že to ani nemůžu napsat :)

Dej kontak a napis u tu cenu at zavidime :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...