Sacíbagr Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) ...zapomněl jsem, že je tady vznešená společnost a tak se omlouvám. Už sem nic dávat nebudu. Upraveno 4. července 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Strasnej mindrak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Strasnej mindrak :-)...zkus to rozvést, takhle není jasné, kdo ho má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Ty. Reagujes jak hysterka. Je to peknej nůž, nekdo ale proste Cinu nemusí, tak ti do nej rejpne a ty začneš fňukat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 ...zapomněl jsem, že je tady vznešená společnost a tak se omlouvám. Už sem nic dávat nebudu. Netřeba to vidět tak tragicky hned.. Jen bych to tu uplně nečekal.. A dál bych to radši nepitval, je toho už tak dost plný knife forum. Co takový srovnání ZT a Lionsteel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Netřeba to vidět tak tragicky hned.. Jen bych to tu uplně nečekal.. A dál bych to radši nepitval, je toho už tak dost plný knife forum. Co takový srovnání ZT a Lionsteel ?ZT mne nebere. Lionsteel je fajn, ale většina modelů je dost robustních. Já raději gentlemany. Jinak Ruike je stejná firma jako Fenix light. Jestli to sem nepatří, prosím módy, ať to smáznou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 ZT mne nebere. Lionsteel je fajn, ale většina modelů je dost robustních. Já raději gentlemany. Jinak Ruike je stejná firma jako Fenix light. Jestli to sem nepatří, prosím módy, ať to smáznou.Nepros, mají přehled a vědí co dělat. PRC nezachází na úbytě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Paráda. K tomu třeba Tissel, Sandoz nebo Steinhart a je to kombo, jak víno... :/Aspoň se to nauč psát správně - TISELL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 (upraveno) Ty. Reagujes jak hysterka. Je to peknej nůž, nekdo ale proste Cinu nemusí, tak ti do nej rejpne a ty začneš fňukat :-)...no a co kdybys místo svých zbytečných komentů napsal to, co je smysluplné, jako že china made nee a k tomu nějaký důvod o který se dá opřít? Doufám, že to pochopíš a další komenty budou konstruktivní třeba u Spyderco i Kershaw, kteří v Číně vyrabí. Takhle vypadáš, že chceš jen prudit. Já na Čínu dost změnil názor. Má expřítelkyně má doktorát z Pekingské univerzity za lietraturu 17. století a žila tam spoustu let, jezdí tam pravidelně, občas se potkáme a klábosíme, zvětšuje mi obzory o Číně. Upraveno 5. července 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Doporučil bych ti diskutovat, jako třeba teď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 ...takže jako obvykle. Nic kloudného z tebe nevypadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Aspoň se to nauč psát správně - TISELL. Přepisuju správný název do seznamu žumpoznaček, děkuju za upozornění. Hřeje to u srdce, když jsou tu lidi tak pohotový a příčí se jim kdejaká špatnost jako třeba komolení názvu tak zásadní značky -- Tak se zkusím ještě zeptat, jestli tu nemá někdo zkušenost s brusnou sadou KMFS. Je to vymyšlený tak blbuvzdorně, že to zvládne i naprostej pahnát?Nevyplatí se koupit rovnou Wicked Edge? Jo a ZT vs. Lionsteel srovnání platí dál.. Kdyby někdo náhodou měl nějakou zkušenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Pozdravujem páni..uvažujem o Spyderco paramilitary 2..má s ním niekto z Vás reálne skúsenosti? Prečítal som niečo na webe, pozrel nejaké videá a zaujal ma aj vzhľad aj jeho veľkosť..cena je taká aká je, no sparinga, ktorý by vyhrával cenou som zatiaľ nepostrehol..tak budem rád aj za nejaké nápomocné rady....diky Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 (upraveno) Paráda. K tomu třeba Tissel, Sandoz nebo Steinhart a je to kombo, jak víno... :/ Hlavně mi nějak nedochází kombinace tvého příspěvku.... Tisell - novodobá čína, Sandoz - původně švýcarská firma, založená Henri Frédéric Sandozem ve Švýcarsku..... a nakonec Steinhart - německá firma, která používá do svých hodinek kvalitní švýcarské strojky... eta, sellita, Valjoux atd. Takže podle mě to mícháš všechno dohromady..... Upraveno 5. července 2017 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Psy Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Netřeba to vidět tak tragicky hned.. Jen bych to tu uplně nečekal.. A dál bych to radši nepitval, je toho už tak dost plný knife forum. Co takový srovnání ZT a Lionsteel ? Těžko srovnávat jen značky, pokud chcete přesnější odpověď musíte vybrat přímo typ nože. Obecně obě značky dělají z velmi kvalitních materiálů + kvalitní dílenské zpracování. Ale na design subjektivně vyhrává Lionsteel - italové. Ale takový ZT 801 je taky krásný kousek ve své designové čistotě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Rat1 mám taky, tohle je spíše edc než pracant. Zpracování Ruike je imho lepší o parník než Rat. Me prave Rat vyhovuje, ze je vetsi a lip me padne do ruky, mam ho jako edc a za pul roku co ho mam s nim nemam zatim zadny problem, porad holi, nikde zadne vule a k tomu k cemu ho pouzivam slouzi vic nez dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Me prave Rat vyhovuje, ze je vetsi a lip me padne do ruky, mam ho jako edc a za pul roku co ho mam s nim nemam zatim zadny problem, porad holi, nikde zadne vule a k tomu k cemu ho pouzivam slouzi vic nez dobre....já mám RAT taky rád, po cca dvacáté rozborce a sborce se mi ji povedlo vyladit, že krásně chodí. Používám ji na outdoor akce. D2 je celkem fajn ocel. Jako EDC nosím nejčastěji Mcustu a teď i Ruike (milé to překvapení). Hlavně kvůli deep pocket klipu, váze a rozměrům. Ještě jsem nosil Spyderco Tenancious s dřevěnými střenkami, ale ten mi zabavila dcerka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Přepisuju správný název do seznamu žumpoznaček, děkuju za upozornění. Hřeje to u srdce, když jsou tu lidi tak pohotový a příčí se jim kdejaká špatnost jako třeba komolení názvu tak zásadní značkyNemáš zač. Dneska tě bude hřát i teplo venku, tak hezký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 ...takže jako obvykle. Nic kloudného z tebe nevypadne.Z tebe zas jen pláč a splin. Skoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Z tebe zas jen pláč a splin. Skoda :-)...tak něco veselého, jdi už do piče.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se