vicomt Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 lazy: zkoušel jsem to a otvírá a zavírá se bych řekl až lehce,takže by to měl zvládnout. Zlý Jabko: malej samozřejmě chtěl ten s dřevěvěnou rukojetí,hlavně kvůli té špičce,ale doma by to na tuty neprošlo .Zatím je s tímto spokojen,tak snad to chvíli vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagbog Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Máte někdo zkušenosti s kuchyňskými noži Sanelli? Viděl jsem je v železářství za dobré ceny (asi jako KDS Trend) a rovnou (a jenom) profi řadu. Jsou italské a ošklivé (zelená guma na držátku), tak asi musí být dobré, jiný selling point snad ani mít nemůžou.Jeden malý jsem vzal na zkoušku a nový dobrý (no na zkoušku, hlavně proto, že jsem při broušení vyhodil starou příšernou tupou kudličku a zjistil, že bez pidinožíku doma není klid a mír).Na čepeli píšou X50 Cr Mo 14 (ne, není tam V), pokud to někomu něco říká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 A jééé.. už to začíná. Nadšení majitelé pěkných nožíků se pochlubí svými kousky a antifejkoví obhájci té pravé značky a těch zaručených tvarů už vytahují své plamenné meče. To bude zase masakr.. Kvůli tomuto jsem přestal chodit na knife.czTo máš těžký, já tam zase přestal chodit kvůli záplavě fejků. Zrovna teď tam čerstvě vyplavala parádní sviňárnička: https://www.vybaven.cz/noze-a-naradi/pozor-fejkova-izula-a-pospineni-jmena-znameho-obchodu-lamnia-com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 To máš těžký, já tam zase přestal chodit kvůli záplavě fejků. Zrovna teď tam čerstvě vyplavala parádní sviňárnička: https://www.vybaven.cz/noze-a-naradi/pozor-fejkova-izula-a-pospineni-jmena-znameho-obchodu-lamnia-com/ Hold to Jenda zkusil a nevyšlo to. Nechápu, že už nemá BAN dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Asi trochu OT, ale taky to sem patří. Včera při úklidu kůlny nalezen snad 30let ztracený Mikov. Jak mne to tehdy mrzelo...Půjde na renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Hezkej, 70. léta, taky mám, nostalgie je mocná.A co na něm chceš renovovat? Kup šmrgl, aršík hrubosti 1000 a aršík 2000 a za dvě hodiny bude zase fešák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Zkusím to. Mám v Dremelu i malej dráťák, s tím se dostanu všude, kde to nepůjde šmirglen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Nepoškoď si plastové střenky.Šmirglem se dá dostal v podstatě všude, ustřihneš třeba čtvrtinu aršíku, složíš ho na potřebnou tloušťku a pevnost a můžeš brousit i vnitřní plochy a spáry.A nakonec celý nůž umýt kartáčkem v mýdlové vodě (mýdlo zároveň maže a trochu i brání korozi), hned vysušit horkým vzduchem, případně namazat dětským olejem, ale jen lehounce, aby nešpinil a nechytal kapsín a hotovo. Teda ještě vyfotit, abychom okoukli jak prokoukl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 ... a brousit na mokro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Dnes pri mne Small Sebenza 21 Classic MM Micarta Inlay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Dnes mam toho so sebou viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Pozor na ten dremel dratak, ten robi smuhy jak svina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 No to som zas mal co liezt do dalsieho vlakna. Prave som ho asi po 2 tyzdnoch cele docital. Bude ma to stat veeela penazi, rovnako ako cokolvek na chronomagu. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Sice zde nemůžu sdílet kvalitní nůž, který jsem si koupil ale sdílím zde jeden, co jsem si vyrobil S kamarádem jsme si zaplatili kovářský kurz u pana Krepse v Brně, a tohle je výsledek dvou kurzů v ceně jednoho opravdu kvalitního. Na kurzu jsem vyráběl pouze nůž, omotávku jsem si udělal sám doma a pouzdro mi ušila místní paní, co opravuje boty. Pouzdro jsem měl dát radši někomu jinému, za stejné peníze by bylo lepší třeba, ale co už teď nadělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Dneska a na celý týden (dovolená), damašková Mcusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 ...lowcost, kterému nemám co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 ...lowcost, kterému nemám co vytknout.Sakra ten je hezkej, nebyt spokojenej s krysou v kapse, tak bych ho i zkusil. Tak at slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) Sakra ten je hezkej, nebyt spokojenej s krysou v kapse, tak bych ho i zkusil. Tak at slouziRat1 mám taky, tohle je spíše edc než pracant. Zpracování Ruike je imho lepší o parník než Rat. Upraveno 4. července 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 ...lowcost, kterému nemám co vytknout. Paráda. K tomu třeba Tissel, Sandoz nebo Steinhart a je to kombo, jak víno... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) Paráda. K tomu třeba Tissel, Sandoz nebo Steinhart a je to kombo, jak víno... :/...Sebku mám taky, jestli to má být narážka. Steiny, Sandoz a ani Tisell nee. Sebce vytknout co mám. Upraveno 4. července 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se