Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zeptám se tady, nepamatuje si prosím někdo jak se jmenuje nožíř co dělá kovový střenky který vypadají jako oštípanej pazourek (nevím jak líp to popsat). Tuším se tady od něj pár nožů i pohybuje.

Je to podobná struktura jako třeba tohle spyderco

http://i61.servimg.com/u/f61/09/01/88/58/spyder13.jpg

Tohle podle mě udělá každý nozir.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odesláno

Tohle podle mě udělá každý nozir.

Jo, ale tenhle dělá takto celý serie a nedělá to z kompozitu, ale vyloženě z kovu a tam si myslím, že už to není tak easy....spíš to je něco mezi hrubě vykovaným povrchem a štípáním...neumím to popsat líp.

Odesláno

On to nemusí být kompozit. Vezme se kus kovu, ocel, hliník, cokoliv a ty drazky se udělají pasovou bruskou s malým kolečkem, nevím jak to popsat líp. Do plastu s to udělá třeba kulatým pilnikem

Odesláno

Asi myslíš na Milana Pokorného..

Jo, to je on, díky moc. Věděl jsem, že se ten nůž jmenoval po nějakým ptákovi, ale nemohl jsem si vzpomenout a kafka to nebyla :D straka to je... :notworthy:

http://www.pokornyknives.com/cs_CZ/zakazkove-noze/straka/

On to nemusí být kompozit. Vezme se kus kovu, ocel, hliník, cokoliv a ty drazky se udělají pasovou bruskou s malým kolečkem, nevím jak to popsat líp. Do plastu s to udělá třeba kulatým pilnikem

Tuším jak udělat to co má spyderco, ale u pokornýho mi to přijde trochu jinej level, jen jsem to nemohl za boha najít...

Odesláno

Přemýšlel jsem o nich teď, když jsem si kupoval Leeka, designově se mi líbí. Projel jsem ale pár review na webu a youtube a nebyly zas tak pozitivní. Asi bych chvíli počkal, až si to lépe vychytají.

Odesláno

Přemýšlel jsem o nich teď, když jsem si kupoval Leeka, designově se mi líbí. Projel jsem ale pár review na webu a youtube a nebyly zas tak pozitivní. Asi bych chvíli počkal, až si to lépe vychytají.

To bych taky čekal. Budu koukat jinde.

Zaujalo mě, že má na ruce seika

Odesláno

To bych taky čekal. Budu koukat jinde.

Zaujalo mě, že má na ruce seika

Já do dalšího nože nejspíš půjdu do Bestech Knives. Za ty prachy slušná kudla a zas mě nebude srát, když mi to někde na cestách zabaví nebo to třeba ztratím.

Odesláno

Pánové . . . v nožích jsem absolutní laik, potřeboval bych poradit, co koupit ke každodennímu používání. Jedná se mi o multifunkční nožík, kde jsou šroubováky, kleště apod. Ale, aby se to po první akci nerozsypalo. Potřebuju mít něco takového pořád při sobě. Díky.

Odesláno

Pánové . . . v nožích jsem absolutní laik, potřeboval bych poradit, co koupit ke každodennímu používání. Jedná se mi o multifunkční nožík, kde jsou šroubováky, kleště apod. Ale, aby se to po první akci nerozsypalo. Potřebuju mít něco takového pořád při sobě. Díky.

Zkus Leatherman, to je dobrá volba 

http://www.leatherman.cz/produkty/multitooly/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...