AndyAaron Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 To musite byt hladni.Ja si jeste nosim obedy v takovejch tech hlinikovejch kastrolech. Soupnu to do batohu a je to. Aspon to nikoho nelka snist mi obed. Potrebuju volne ruce na delani spy fotek v metru Jen bojuju se zamestnavatelem. Nemame v kuchynce ani plynovou bombu ani plotynku a ten hlinik se do mikrovlnky prej davat nesmi... Ty nove kancelarske budovy jsou na prd.
swenak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 (upraveno) Já tomu nerozumím, ale mít takový problém, dal bych k noži a ešusu do báglu k tomu blátu i tohle A my ostatní si pustíme Damejidlo.app Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. října 2018 uživatelem swenak
Tomas_2002 Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 A v cem nosite svacinu do prace? Úplně vidím ty pražáky jak si ráno do ubrousku balí chleba s májkou a jablíčko
Návštěvník YPO Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 A v cem nosite svacinu do prace?v krabičkách néasi ....vole
Waya03 Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 V IKEA začali prodávat takový fajn svačinový krabičky ze skla s tlustýma stěnama. Do mikrovlnky v pohodě, akorát je to hodně těžký.
swenak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Kolega to řeší takto, pravda, je jenom naplavenina a neví, jak se v Praze chovat:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 No fuj. To si radeji koupim takovou oblozenou houstičku za kilo u Paula :-)
swenak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 A StarBucks kafe za kilo k tomu, jinak by nám ani nechutnala:)
Zlý Jabko Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 V IKEA začali prodávat takový fajn svačinový krabičky ze skla s tlustýma stěnama. Do mikrovlnky v pohodě, akorát je to hodně těžký.Proto Bůh stvořil LockLocky
pebe Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Odesláno 18. října 2018 Jeste ze YPO se mnou drzi basu tak jídlonosič jedině v plastu a jde to i do mikrovlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Odesláno 18. října 2018 Nemá tu někdo victorinox s 13 cm čepelí?? Uvazuju nad Rangergrip 79
rooosta Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Odesláno 18. října 2018 Nemá tu někdo victorinox s 13 cm čepelí?? Uvazuju nad Rangergrip 79 Lion to čo za otázka ? nevidíš, že sa tu teraz dôležitejšie veci preberajú ako napr. jedlá v krabičke tak to tu nekaz no
Radek124 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Odesláno 18. října 2018 2Lion: Má. Ale když už se neumíš kloudně zeptat na co Tě k tomu zajímá, proč si ten ex-wenger prostě nekoupíš a nebo neohmatáš v obchodě kde ho mají?Je to prachsprostá fabrická kudla sekaná po statisících z plechu a plastu, něco jako Rolexky. Jestli hledáš zkušenosti z používání včetně rozborky, sborky a tuningu, nekaž místním trollům debatu o svačinových krabičkách, během dlouhých zimních večerů si pročti staré švýcarské vlákno na Knife.cz - a třeba zjistíš že potřebuješ něco úplně jiného...
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Odesláno 19. října 2018 Nemá tu někdo victorinox s 13 cm čepelí?? Uvazuju nad Rangergrip 79Ranger ma cepel 10cm, ddelka zavreneho noze je 13cm. Nektere eshopy to uvadi chybne.
leebauer Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Odesláno 19. října 2018 To už psal Bezruč:"Chléb s uhlím,beru si do práce."Jenže mi v Praze prostě máme májku a jablíčko.Do Paula se mi pokaždý nechce,páč to mám přes ulici,ale když už není nic jinýho?
ohrenstein Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Odesláno 19. října 2018 Dělám v Praze a nosím baťoh a v něm plastovej ešus do mikrovlnky a kopu nožů to abych si vybral podle nálady. Para3, Native 5, Delica zdp189, Vulcan SOG atp. a v kapse Fallkniven WM1. Hele chlapi a Paula jsem v Céčku nepotkal. Ten Paul to bude nějakej hipster?Stejně je úžasný, že člověk může nosit v každý kapse jeden nůž a připadat normálně, ale zkus nosit hodinky na levý i pravý ruce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se