Frantik Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Co ten trn, ktery je u te druhe verze? Pochopil jsem, ze je to na rozvazovani nebo prerezavaní lan? Myslite, ze je lepsi tato verze anebo ta jednodussi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Když pevný kompaktní nůž, co takhle něco od Gila Hibbena? Dají se koupit v sadě nebo jednotlivé kusy. 1 2 3 Výrobky United Cutlery bych raději nebral. Tvary pěkné, materiál bídný, ceny vysoké. Jen pro info - mrkni, kolik lidí při soutěžích v hodu nožem tyto kousky používá... Odpověď - nikdo. Co ten trn, ktery je u te druhe verze? Pochopil jsem, ze je to na rozvazovani nebo prerezavaní lan? Myslite, ze je lepsi tato verze anebo ta jednodussi? No pokud budeš někdy rozplétat lana, tak s trnem. Jinak tuto jednoduchou a velmi praktickou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Filo: tak to je moc pěkný... tady je vidět, že nůž nemusí mít hvězdnou ocel a hi-tech syntetickou ručku aby měl obrovský kouzlo. Úplně vidim vojcla v britský uniformě jak si otvírá v poli konzervu... Moje slova. V jednoduchosti je krasa. Jako napr. noze od Hloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 To je pravda, k tem lanum se asi moc nedostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) To je pravda, k tem lanum se asi moc nedostanu Je to dobré i na špikování svíčkové, k té se asi dostaneš častěji než k lodnímu lanu Upraveno 8. září 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Výrobky United Cutlery bych raději nebral. Tvary pěkné, materiál bídný, ceny vysoké. Doporucoval jsem je prave kvuli tvaru, ktery je urcite hezci nez u toho od CRKT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Jeste k tomu Sheffieldu. Na jejich strankach http://www.sheffieldknives.co.uk/acatalog/...ary_Knives.html je ten nuz trochu jinej nez na http://www.noze-nuz.com/sheffield/SF71830.php Jak je to mozne ze je nuz jinej nez na oficialnich strankach. Ten hlavni rozdil je hlavne v pojistce. Jak to tedy je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Tak som zobral Wenger Evo Grip S 17 prve dojmy super, evogrip super par nepodarenych foto mobilom na ukazku: Dakujem za rady kazdemu zucastnenemu a myslim, ze som si -pre seba- vybral spravne ....nejaky mam ale blby pocit, ze to bude ako s hodinkami a tu to este len zacina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Frantiku: zkusim trochu vařit z vody... ten nůž dělá víc výrobců, stejně jako šampaňské. Sheffield je místo původu, z toho vychází název. Už v záhlaví té tvé UK stránky je uvedeno víc výrobců sdružených do "sheffield knives". A bude jich imho daleko víc (analogie Glashütte, Solingen atd...). Backlock je jistě fajn, ale původní imho bude bez pojistky. Zkus si pomejlovat s D.Šulcem z noze-nuz pokud si nejsi jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Ten Sheffield je naprosto skvělej. Koupím ho klukovi jako jeho první nůž. Časem.......já již vybaven jsem,k naprosté spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Gilius: paráda, děti maj začít brzo, ale s tupou špičkou. Dělají se "junior" verze victorinoxu, ale tohle je super "dospělá" varianta, která kluka neurazí. To jsi dobře vymyslel. Já to asi budu muset koupit dvěma holkám :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Přesně takhle jsem přemýšlel.....nůž bez špičky,ale dospělej.......tenhle by mu mohl i vydržet a když okolo předání udělám ještě nějaký "vopičky",tak bude mít nač vzpomínat(když na tu kudlu koukne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) Přesně takhle jsem přemýšlel.....nůž bez špičky,ale dospělej.......tenhle by mu mohl i vydržet a když okolo předání udělám ještě nějaký "vopičky",tak bude mít nač vzpomínat(když na tu kudlu koukne). Čert aby vás.... Jen si někam překliknu, něco skouknu a zase démon jako prase.... vlastně se divím, že jsem bez takového nože vůbec mohl do dneška být ... edit: motivační foto z The Survival Forum Upraveno 8. září 2009 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 Na BritishBlade foru jsem vyhrabal tohle. Pro Giliuse, aby nemusel tolik "vopičkovat" The basic army-issue clasp knife with marline spike and tin opener Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 ale "vopičkovat"...prostě takový ty řeči,jak už je velkej,že už si zaslouží vlastní nůž....atd......táta/syn.......romantika..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 a jestli ho vymění za Transformera,tak se fakt naseru........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 ale "vopičkovat"...prostě takový ty řeči,jak už je velkej,že už si zaslouží vlastní nůž....atd......táta/syn.......romantika..... Jasně mám taky jednoho "desátka" . Na tom odkazu je kupa zjímavého "střeliva" Historie, vzpomínky vnuků, kteří sinůž pamatují u dědy .... Prostě tak jak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 jojo...to je přesně vono....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) a jestli ho vymění za Transformera,tak se fakt naseru........ No a z druhé strany. Mně bylo deset, měl jsem nůž. Vyměnil jsem ho s kamarádem za kovbojský opasek. Na nátlak jeho rodičů jsem mu ho musel vrá***. On mi nůž nevrátil. A od té doby mi ten nůž pořád chybí .... Byl asi tak za dvacku, podruhé bych ho už neměnil a vypadal nějak tkhle: KISSING CRANE MEDIUM BROWN MULE http://www.noze-nuz.com/kissing_crane/KC36.php edit: funkčnost odkazu Upraveno 8. září 2009 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2009 (upraveno) Taky, jsem anglána měl, viz., jeho fotky. Řeknu, k tomu jen tolik: Jestli, chcete slušný nůž, na nošení v kapse a denní používání, tak si za ty prachy, kupte Victorinox, nebo Wenger. Upraveno 8. září 2009 uživatelem BUBÁK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se