actionman1 Odesláno 1. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna Včera a dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna sem si o svátcích udělal takového drobka pro sebe do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna před 23 minutami, Mate napsal: sem si o svátcích udělal takového drobka pro sebe do sbírky. Řádný drobek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna V 18. 3. 2024 v 18:43, Akam napsal: Díky! Je fajn krásná kresba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna Klasika všech klasik, navíc už se solidní patinkou.. Roky a roky pořád hledám nějaký ten grál, něco čistého, klasického a superkvalitního...a sebky vytrvale posílám pryč a ony se ke mě stále nějak vracejí, čili osud.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna před 10 hodinami, Bukoowsky napsal: Klasika všech klasik, navíc už se solidní patinkou.. Roky a roky pořád hledám nějaký ten grál, něco čistého, klasického a superkvalitního...a sebky vytrvale posílám pryč a ony se ke mě stále nějak vracejí, čili osud.. Ta patina je super, krásný nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna Nový mazlík už je hotov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna před 9 minutami, mAra_ napsal: Nový mazlík už je hotov. Pěkný! Kdo to dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna před 4 minutami, Bukoowsky napsal: Pěkný! Kdo to dělal? @mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 7. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna před 19 minutami, mAra_ napsal: @mydlinkaTM Já si to myslel...krásný job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna V 30. 3. 2024 v 20:38, Strocek napsal: No ten už je cenou úplně jinde. Automat by mi nevadil, každopádně nůž je pěknej. Změnil jsem trochu priority a nemusí to bejt taková kudla, přeci jenom to bude záložní, kdyby náhodou bylo potřeba něco fiknout, tak to nemusí bejt takovej dělník. Mám už favorita, v tejdnu ho pudu vomrknout, ale vypadá to, že to bude asi vončo. Tak jsem pořídil menšího bráchu a spokojenost, navíc byl ve slevě, né že bych to bral kvůli tomu, ale potěší to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna (upraveno) před 21 hodinami, mAra_ napsal: Nový mazlík už je hotov. Ten je boží, co byl zdroj? Upraveno 8. dubna uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Byla to taková moje volná inspirace z konverzace co jsme vedli při vytváření limitky chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna před 22 minutami, mydlinkaTM napsal: Byla to taková moje volná inspirace z konverzace co jsme vedli při vytváření limitky chronomagu. Já myslel co to je za Spyderco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Aha, Cat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Kudlička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Povedena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna V 8. 4. 2024 v 17:17, mydlinkaTM napsal: Aha, Cat A není to vůbec žádný prcek... V porovnání s jinými noži, je to naopak Macek. A je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna před 8 hodinami, mAra_ napsal: A není to vůbec žádný prcek... V porovnání s jinými noži, je to naopak Macek. A je super To bys, ale na férovku musel říct, jak je ta Mcusta obří Je to krasavec Já právě zvažuju tuhle velikost, hodně se mi líbí Spyderco Dragonfly 2, ale tohle je v podstatě stejná velikost, rovnou si se rozhodl pro Cat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna já se pochlubím pro změnu posledním prckem s Wave. Čepel má na jádru RWL, je to na keramických ložiskách, je tady upravená Matax III a je i ten nový titanový klip. Střenky stabilizovaný javor. S váhou jsem se dostal na 110g což je myslím pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se