Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
...na oloupání jabka...

Ono tam ani neni nic o tom, jestli je to nerezovka nebo ne - takhle na pokuk to vypadá spíš jak nějaká uhlíkovka než damasteel, takže by ti to jabko tu čepel pěkně žralo a spíš bys musel krájet salamy na promaštění :-)

Takže buď změň stravovací návyky, přejdi na uzeniny nebo na noze-nuz napiš co je to za ocel :-D

Odesláno
Taková MM mezi noži?

nééé... uhlíkovka je fajn, to nebylo myšleno jako "jen " uhlíkovka - jen prostě chce specifický zacházení a jabka maj pak takovej ten známej kovovej šmak jako měly kdysi trubky v putykách na smíchově (naposledy jsem si tenhle trubkošmak připomněl nedávno ve vídni, brrr...)

Odesláno

Damašek to je, to by si kershaw nedovolil. Ale jde o to jakej. Jestli nerezovej nebo rezovej.

A bacha, zas tak úplně malej (na jabko) neni, mazlík do gatí je třeba Chive.

Samozřejmě se na trhu válej tuny nožů s natištěným vzorem damašku, pak to skutečně je ála MM.

Odesláno
Díky za vysvětlení. Vůbec jsem netušil, kolik existuje typů nožů. Raději dál pátrat nebudu. Mohlo by to být nebezpečně zajímavý....

Raděj trochu pátrej, stejně budeš ještě měnit. .)

Odesláno
Díky za vysvětlení. Vůbec jsem netušil, kolik existuje typů nožů. Raději dál pátrat nebudu. Mohlo by to být nebezpečně zajímavý....

Není se čeho bát, fakt. Klidně si čti. Můžem pak nože měnit. Já začal s noži před pár týdny a už mám čtyři.

Odesláno (upraveno)
Není se čeho bát, fakt. Klidně si čti. Můžem pak nože měnit. Já začal s noži před pár týdny a už mám čtyři.

No, počkám, až mi přijde ten první - takový Seiko - pak uvidím... :lol: Původně jsem si ho objednal k Vánocům (kdo se nepostará sám, dostane jen samý ko*otiny), ale asi to prozkoumám hned a k Vánocům se možná ještě trochu dovybavím........ Teplý ponožky a tak.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
To mě zajímá. Mrskni je sem. Díkec... :)

Nemám je ještě nafocený (mám to v plánu s řemeny :( ). Ale je to Buck, Spyderco, Spyderco, Buddy Weston. Už jsem slíbil kibimu a bandicootovi, že jim podpálim barák. Ještě ten slib dlužim Travellerovi :D

Odesláno
Nemám je ještě nafocený (mám to v plánu s řemeny :( ). Ale je to Buck, Spyderco, Spyderco, Buddy Weston. Už jsem slíbil kibimu a bandicootovi, že jim podpálim barák. Ještě ten slib dlužim Travellerovi :D

No jednou to bude. A jsem tůze zvědavej. :D

Návštěvník cecil
Odesláno

omlouvám se za ty plachty prosím moderátora o smazání zde jsou v norm. velikosti vrchní veliký lockback je od p.Bareše je nádherný jinak Mod4, Zero Tolerance 0200, Tom Brown tracker T2.

post-1779-1258708223.jpg

post-1779-1258708237.jpg

post-1779-1258708251.jpg

Návštěvník cecil
Odesláno

jo a ten pucek uprostřed od kolegy ze slovenska ručně kovaný výborně řeže a drží ostří rukojet z ebenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...