Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

...na oloupání jabka...

Ono tam ani neni nic o tom, jestli je to nerezovka nebo ne - takhle na pokuk to vypadá spíš jak nějaká uhlíkovka než damasteel, takže by ti to jabko tu čepel pěkně žralo a spíš bys musel krájet salamy na promaštění :-)

Takže buď změň stravovací návyky, přejdi na uzeniny nebo na noze-nuz napiš co je to za ocel :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taková MM mezi noži?

nééé... uhlíkovka je fajn, to nebylo myšleno jako "jen " uhlíkovka - jen prostě chce specifický zacházení a jabka maj pak takovej ten známej kovovej šmak jako měly kdysi trubky v putykách na smíchově (naposledy jsem si tenhle trubkošmak připomněl nedávno ve vídni, brrr...)

Odkaz ke komentáři

Damašek to je, to by si kershaw nedovolil. Ale jde o to jakej. Jestli nerezovej nebo rezovej.

A bacha, zas tak úplně malej (na jabko) neni, mazlík do gatí je třeba Chive.

Samozřejmě se na trhu válej tuny nožů s natištěným vzorem damašku, pak to skutečně je ála MM.

Odkaz ke komentáři

Není se čeho bát, fakt. Klidně si čti. Můžem pak nože měnit. Já začal s noži před pár týdny a už mám čtyři.

No, počkám, až mi přijde ten první - takový Seiko - pak uvidím... :lol: Původně jsem si ho objednal k Vánocům (kdo se nepostará sám, dostane jen samý ko*otiny), ale asi to prozkoumám hned a k Vánocům se možná ještě trochu dovybavím........ Teplý ponožky a tak.

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...