bandicoot Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 ...na oloupání jabka... Ono tam ani neni nic o tom, jestli je to nerezovka nebo ne - takhle na pokuk to vypadá spíš jak nějaká uhlíkovka než damasteel, takže by ti to jabko tu čepel pěkně žralo a spíš bys musel krájet salamy na promaštění :-) Takže buď změň stravovací návyky, přejdi na uzeniny nebo na noze-nuz napiš co je to za ocel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Já nosím tohle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Já nosím tohle Tak to je hodně praktický. Hlavně do kraťasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Tak to je hodně praktický. Hlavně do kraťasů. No ten Buck se dá - jinak neříkám, že to nosím všechno najednou . Jen někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Ono tam ani neni nic o tom, jestli je to nerezovka nebo ne - takhle na pokuk to vypadá spíš jak nějaká uhlíkovka než damasteel, ..... Taková MM mezi noži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Taková MM mezi noži? nééé... uhlíkovka je fajn, to nebylo myšleno jako "jen " uhlíkovka - jen prostě chce specifický zacházení a jabka maj pak takovej ten známej kovovej šmak jako měly kdysi trubky v putykách na smíchově (naposledy jsem si tenhle trubkošmak připomněl nedávno ve vídni, brrr...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Já reagoval na to, že to označují jako Kershaw Damascus Barrage. Kdyby to nebyla damašková ocel, pak je název a vzhled zavádějící a máme zde obdobu MM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Damašek to je, to by si kershaw nedovolil. Ale jde o to jakej. Jestli nerezovej nebo rezovej. A bacha, zas tak úplně malej (na jabko) neni, mazlík do gatí je třeba Chive. Samozřejmě se na trhu válej tuny nožů s natištěným vzorem damašku, pak to skutečně je ála MM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Díky za vysvětlení. Vůbec jsem netušil, kolik existuje typů nožů. Raději dál pátrat nebudu. Mohlo by to být nebezpečně zajímavý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Díky za vysvětlení. Vůbec jsem netušil, kolik existuje typů nožů. Raději dál pátrat nebudu. Mohlo by to být nebezpečně zajímavý.... Raděj trochu pátrej, stejně budeš ještě měnit. .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Díky za vysvětlení. Vůbec jsem netušil, kolik existuje typů nožů. Raději dál pátrat nebudu. Mohlo by to být nebezpečně zajímavý.... Souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Díky za vysvětlení. Vůbec jsem netušil, kolik existuje typů nožů. Raději dál pátrat nebudu. Mohlo by to být nebezpečně zajímavý.... Není se čeho bát, fakt. Klidně si čti. Můžem pak nože měnit. Já začal s noži před pár týdny a už mám čtyři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Není se čeho bát, fakt. Klidně si čti. Můžem pak nože měnit. Já začal s noži před pár týdny a už mám čtyři. To mě zajímá. Mrskni je sem. Díkec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Není se čeho bát, fakt. Klidně si čti. Můžem pak nože měnit. Já začal s noži před pár týdny a už mám čtyři. No, počkám, až mi přijde ten první - takový Seiko - pak uvidím... Původně jsem si ho objednal k Vánocům (kdo se nepostará sám, dostane jen samý ko*otiny), ale asi to prozkoumám hned a k Vánocům se možná ještě trochu dovybavím........ Teplý ponožky a tak. Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 To mě zajímá. Mrskni je sem. Díkec... Nemám je ještě nafocený (mám to v plánu s řemeny ). Ale je to Buck, Spyderco, Spyderco, Buddy Weston. Už jsem slíbil kibimu a bandicootovi, že jim podpálim barák. Ještě ten slib dlužim Travellerovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Nemám je ještě nafocený (mám to v plánu s řemeny ). Ale je to Buck, Spyderco, Spyderco, Buddy Weston. Už jsem slíbil kibimu a bandicootovi, že jim podpálim barák. Ještě ten slib dlužim Travellerovi No jednou to bude. A jsem tůze zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Neviem, či som objavil Ameriku, ale toto mi príde veľmi zaujímavé, máte to niekto? Zdroj: http://www.coldsteel.com/nightshadeseries.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 omlouvám se za ty plachty prosím moderátora o smazání zde jsou v norm. velikosti vrchní veliký lockback je od p.Bareše je nádherný jinak Mod4, Zero Tolerance 0200, Tom Brown tracker T2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 jo a ten pucek uprostřed od kolegy ze slovenska ručně kovaný výborně řeže a drží ostří rukojet z ebenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Tak nad Zerem už delší dobu přemýšlím,ale ten Tracker je fantastickej-škoda jen že je tak drahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se