Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Borce obcas sleduju, videa maji super. Takze jsem teda taky neodolal a poridil tuhle verzi:
18b5ac6d1ca8c4d413b6cd01b2d91a97.jpg

Nozik je moc fajn, na edc ideal. Akorat na tom mem kusu chod pojistky neni uplne nejhladsi. Jako nic hrozneho, ale ve srovnani treba s Bel Air od Kershaw to trosku drhne. A nasral me clovek, ktery utahl sroubky na klipu jako debil. Potrebuju to prehodit a nejsem zaboha schopnej to povolit…
Jeste porovnani velikosti s Buckem 110
08517a073f6f105e34cca3b7b00763be.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Reseni je celkove super. Kolikrat mi ty oteviraci kolicky zavazi pri rezani nebo brouseni. Tady je to vyresene. Zaroven bez nejakeho kompromisu. Zvladl bych u dalsi s delsi cepeli :)

Odesláno
V 8. 7. 2025 v 10:05, Prochy68 napsal:

To me zaujalo, objednal jsem double 🙂

Tak se pak  prosím poděl o nějaké první dojmy a foto in natura . Budeš  mít velkej a malej ?Jináč já dnes u sebe Boker ( a škatule taky umí otevřít 😉)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Double je day and night verze, čekám na naskladneni

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno

Tak dorazil.

Je ještě hezčí než v nabídce.

Navíc je to nůž s historií.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...