AndyAaron Odesláno 27. června 2025 Nahlásit Odesláno 27. června 2025 Borce obcas sleduju, videa maji super. Takze jsem teda taky neodolal a poridil tuhle verzi:Nozik je moc fajn, na edc ideal. Akorat na tom mem kusu chod pojistky neni uplne nejhladsi. Jako nic hrozneho, ale ve srovnani treba s Bel Air od Kershaw to trosku drhne. A nasral me clovek, ktery utahl sroubky na klipu jako debil. Potrebuju to prehodit a nejsem zaboha schopnej to povolit…Jeste porovnani velikosti s Buckem 110 1 2
John_Lenon Odesláno 27. června 2025 Nahlásit Odesláno 27. června 2025 před 9 minutami, AndyAaron napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný, příště ho vem na pívo.
Frantik Odesláno 27. června 2025 Nahlásit Odesláno 27. června 2025 Moc pěkná verze Me ta pojistka běhá pěkně a to řešení mi přijde super
AndyAaron Odesláno 27. června 2025 Nahlásit Odesláno 27. června 2025 Reseni je celkove super. Kolikrat mi ty oteviraci kolicky zavazi pri rezani nebo brouseni. Tady je to vyresene. Zaroven bez nejakeho kompromisu. Zvladl bych u dalsi s delsi cepeli
urbanf19 Odesláno 29. června 2025 Nahlásit Odesláno 29. června 2025 Po x letech co si s nožema hraju jsem zjistil ze se mi začali líbit vrhaci 1
Pozorovatel Odesláno 29. června 2025 Nahlásit Odesláno 29. června 2025 Mám a doporučuji Gil Hibben competition https://www.noze-nuz.com/vrhaci/GH2033.php 1
urbanf19 Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Mrknu zkusím. Jinak já ted ujíždím na těchto:& Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
urbanf19 Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 A ano spravne naprosto nevýrazné, spis je to klasika nuz udělaný do stylu vrhaci.
urbanf19 Odesláno 30. června 2025 Nahlásit Odesláno 30. června 2025 Pardon ne nevýrazné, ale nevyvazene...
Honza.manta Odesláno 8. července 2025 Nahlásit Odesláno 8. července 2025 Tak jsem si zase jednou ublížil. Dnes nebo zítra by měl dorazit. https://www.scandinoff.eu/news/zaviraci-noze-601-sternum
bandicoot Odesláno 8. července 2025 Nahlásit Odesláno 8. července 2025 před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Tak jsem si zase jednou ublížil. Dnes nebo zítra by měl dorazit. https://www.scandinoff.eu/news/zaviraci-noze-601-sternum Zajímavý úhel mezi čepelí a rukojetí. Líbí se mi to.
Prochy68 Odesláno 8. července 2025 Nahlásit Odesláno 8. července 2025 To me zaujalo, objednal jsem double
marnejeto Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 V 8. 7. 2025 v 10:05, Prochy68 napsal: To me zaujalo, objednal jsem double Tak se pak prosím poděl o nějaké první dojmy a foto in natura . Budeš mít velkej a malej ?Jináč já dnes u sebe Boker ( a škatule taky umí otevřít ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 9. července 2025 Nahlásit Odesláno 9. července 2025 (upraveno) Double je day and night verze, čekám na naskladneni Upraveno 9. července 2025 uživatelem Prochy68
Honza.manta Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Tak dorazil. Je ještě hezčí než v nabídce. Navíc je to nůž s historií. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bandicoot Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Jak je ta rukojeť ostrá? Neřeže do ruky? Nedorve kapsy?
Honza.manta Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Naprosto příjemná. Celkově ergonomická a příjemná na dotek. Perfektně lehce fungující "asistované" otvírání a lehké odblokování linerlock pojistky. Může ho ovládat malé dítě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se