lamizol Odesláno pondělí v 12:52 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:52 před 27 minutami, moco napsal: Před pár lety jsem konečně našel ideální EDC v podobě MT LUDT a byl jsem ukojen. Doposud mě ani žádný jiný nůž na EDC neoslovil a pro mě je LUDT dokonalý. No LUDT mě ukojil, ale nikde nebylo psáno kolik LUDT mě může ukájet současně Gen.III je parádní, má hezčí čepel a při aktivaci "kope" tak o 30% více Zdrsněné střenky bych ale oželel, Gen.II je větší elegán Taky jsem o něj uvažoval je fakt parádní, ty zdrsněný střenky bych taky nechtěl aby nedřely kapcu. Až budu velkej, tak si ho taky koupim
moco Odesláno pondělí v 13:32 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:32 (upraveno) před 44 minutami, lamizol napsal: ... ty zdrsněný střenky bych taky nechtěl aby nedřely kapcu. Jak se dostanu k paracordu, tak si upletu lynard. Nosím teď hodně tepláky a kapesnímu klipu v tomto šatstvu nevěřím, tak půjde do kapsy. Kdyby někdo věděl o nějakém Microtech lanyardu, tak se ho ujmu. Upraveno pondělí v 13:37 uživatelem moco
Lobber Odesláno pondělí v 17:02 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:02 Kucí ? Ma s tímhle už někdo zde zkušenost ??? fakt se mi to líbí …. A Mohu říct , že o tom silně přemýšlím 1
mydlinkaTM Odesláno pondělí v 17:22 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:22 No já takhle leptal jednou logo na čepel. Funguje to na pohodu a stačí k tomu i stará nabíječka na mobil 5V/1A. Do větších obrazů jsem se nepouštěl, páč jsem přešel na kamarádův laser. 1
Juraj11 Odesláno úterý v 09:09 Nahlásit Odesláno úterý v 09:09 Nová hračka N690,velbloudí kost,kůže a mosaz.Sent from my iPhone using Tapatalk 8 1
ABCDE Odesláno středa v 09:54 Nahlásit Odesláno středa v 09:54 Böker Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Zdravím Vás chlapci, třeba i děvčata.Nevím kde se zeptat, tak raději zde.Je tu někdo registrovaný na knize.cz? Líbí se mi tam jeden nůž v prodeji a potřeboval bych dotyčnému napsat, zeptat se na jednu věc ohledně čepele. Může být vše SZ,moc děkuji
lamizol Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Páteční laskačka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se