tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 che che che... přeju přeju přeju sám jsem sem z knifu přišel a vy ste mě tu nakazili... jsem rád že vám nákazu vracím :-) to je jako životní období, nejdříve stály nejvíc hračky, potom mě bylo lepší šatit než živit, pak živit než šatit, a dneska opět jsou nejdražší hračky... je to jako s plínama, děláš do nich v mládí a budeš do nich dělat i ve stáru... takže už jsem vlastně na konci? Bereš si ho na sraz? Já mám od Jéži tento http://www.noze-nuz.com/meyerco/MC3041.php , tak bych potřeboval vědět, jestli si to mám vzít do Ovy s sebou taky. pěkný Libe... pokud dorazím, což ještě není 100%, tak beru, budeme se věnovat Péťovi... Počkejte, vy mě chcete jako ublížit, libe? ne, jen ti budeme s Libem měřit teplotu... Vynikající na krájení uzenýho nebo slaniny. V těch dírkách si vytvoříš zásobárnu tuku a pak to má samokonzervační dávkovací funkci. samomazací nůž, to je dobrý... spiderer taky - chce ten nůž jenom pro to, že je na něm napsáno Buk a ještě mu sluší růžová, budem si muset na srazech dávat bacha, neotáčet se zády a nic nezvedat se země... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 musím sem vložit svůj zázrak za 25usd, je to Marbles Sunfish, v usa hodně oblíbený typ dědkovského zavíráku. Stejně jako třeba trappery či stockmany.A ačkoliv vyroben v číně, nůž je mimořádně dobře zpracován a i čepel je ze 440 oceli krásně nabroušený a dlouho drží ostří. Mám mnohonásobně dražší nože velké i zavírací ale tento levný skvost mi dělá stejnou radost. Je to velký 4/1,4 palce zavřený "pajzáček" s pravými kostěnými střenkami a vypadá jako by stál 3000kč nedokážu pochopit jak to za ty prachy vyrobí. Každopádně pokud nechcete utrácet za stejné typy nožů 2-3000kč např. od Winchesteru či Case, tak ho mohu s klidným srdcem všem vřele doporučit a je k dostání vč. pošty za cca 600kč na Nože-Nůž. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 Cecile, Cecile... moc hezká rybička, taková nafouklá, kdybys jí sem dal předevčírem, tak už by šla ke mě spolu s Buckem, teď chvíli počkám, třeba vychladnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 neváhej ber ji, jaký to máš Buck 112? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 tenhle...http://www.noze-nuz.com/buck/BU347BKS.php no nechám si to projít hlavou, ale líbí se mi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 tombed: Hele, já se te´d nedávno bavil s kamarádem , co sbírá RC modely aut, radím Ti, na nic už nekoukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 já mám takové podezření, že když chce v Česku někdo rozjet byznys s nějakými kokotinami, tak si založí o té věci vlákno na chronomagu a hned má solidní odbyt zajištěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 moc dobrá kudlička budeš spokojen, má ho bratr a furt ho nosí u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 tombed: Hele, já se te´d nedávno bavil s kamarádem , co sbírá RC modely aut, radím Ti, na nic už nekoukej máš recht, pro dnešek je tohle vlákno pro mě tabu... já mám takové podezření, že když chce v Česku někdo rozjet byznys s nějakými kokotinami, tak si založí o té věci vlákno na chronomagu a hned má solidní odbyt zajištěný něco na tom je, ale... celé měsíce jsem to vlákno tak nějak vypouštěl, ale pak to přeskočilo..., ale přehánět to nebudu, dva nožíky musí stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 to jsem si říkal taky a už jich mám 9, a rozhodně né tak levné jako tady mnou vychvalovaná rybička. to quote: máš recht, ale nutno tedy za sebe musím říct že jinak za nic jiného neutrácím a už mně to pustilo nechávám si 2-3 nejelpší kusy zbytek jde do světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 ..., ale přehánět to nebudu, dva nožíky musí stačit. Neměl bys to spíš ladit k hodinkám? Já teď stejně nosím jenom jedny, takže mi jeden nůž zatím stačí, ale všímej! : ciferník - vlnka střenka - jakobyvlnka (Ještě to musím doladit!) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 (upraveno) na tom něco je Libe, tak budeš muset, ale ještě jít do toho Bucka... ten má totiž střenku ne jakobyvlnku, ale jako vlnku... uvažuj nad tím... jdu hledat nůž připomínající patentovanou ochranu korunky, naštěstí nemám sendvič... Upraveno 14. ledna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2010 na tom něco je Libe,....... jdu hledat nůž připomínající patentovanou ochranu korunky, ........ To máš snadný. Nožů, co mají na sobě něco jako větší vřed, je dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 To máš snadný. Nožů, co mají na sobě něco jako větší vřed, je dost. náhodou super způsob akčního otvírání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 nechci dělat reklamu, ale nožomilů je tu dost a TOHLE mi přijde jako fajn upgrade každýho nože - něco jako u nás novej řemen - asi si to na pár nožů dám, šňůrku mám na sebenze a při vnitřním nošení na kalhotách (klipsem za rantl, nůž směrem do kalhot) je taková šňůrka až překvapivě praktická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 děs běs..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 nechci dělat reklamu, ale nožomilů je tu dost a TOHLE mi přijde jako fajn upgrade každýho nože - něco jako u nás novej řemen - asi si to na pár nožů dám, šňůrku mám na sebenze a při vnitřním nošení na kalhotách (klipsem za rantl, nůž směrem do kalhot) je taková šňůrka až překvapivě praktická Vypada to dobre, skoda ze jeste nemam nuz, na hodinky si to asi nepripnu, ale libi se mi to, kdybys Pavle nejaky objednaval a chtelo se ti mi jeden kus vzit, byl bych rad a az se uvidime tak bych to s tebou smenil za bankovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 děs běs..... Souhlasím, tohle bych si na nůž nikdy nedal. Na druhou stranu je zajímavé, kolik lidí (hlavně na US forech) je lebkami přímo posedlá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Souhlasím, tohle bych si na nůž nikdy nedal. Na druhou stranu je zajímavé, kolik lidí (hlavně na US forech) je lebkami přímo posedlá... nejde ani tak o ty lebky,jako o ten špagát....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 "buk" je doma... neumělé foto mobilem... bacha teď na mě jó? , spíše si musím dávat bacha já, páč je jako fakt dost ostrý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se