Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahojte, prosím o doporučení nějakého dobrého hodináře (nje pouze měniče baterek) ve Zlíně, max.blízké okolí. Dle vašich dosavadních zkušeností.

Pracoval jsem mimo Zlín a měl jednoho dobrého v Uherském Brodě, ale kvůli jedněm hodinkám na servis apod.nebudu jezdit pokaždé 30km tam a zpět.

díky za doporučení

• po 3 týdnech...
Odesláno

Já chodím k Janišovi na Vodní. Co se týče Primek, maximální spokojenost.

Minulý týden jsem tam zavítal s dvěma kousky. Pán vypadal sympaticky tak doufám, že proběhne vše ok.

• po měsíci...
  • Po letech...
Odesláno

Hodinářství Pechanec na Prioru koncem roku ve Zlíně končí. Stěhuje se na Myslivnu kde provozovna je. Takže zůstává pouze jedena. Janiš je v důchodě a Příkazský z Uherského Brodu jde do důchodu příští rok. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pana Pechance též doporučuji,příjemné jednání a nikdy mě neposlal pryč když jsem donesl něco,co by už nikdo nedělal protože se na tom stráví hodně času,který se nevyplatí..dnes se každému hodináři vyplatí vyměnit spíš pár baterek než vrtat do hřídelky o průměru 1.2 vrtat díru 0.75 a osadit ji čepíkem. Je to machr.

Odesláno

A vrtat díru 0,3 do hřídele 0,5 vteřinového kola u kapesních hodinek  taky jde a pak vyrobit čep .  ale chce to kvalitní vrtáky a  pevnou ruku 

Jirka

• po 2 týdnech...
Odesláno

Využiji toto vlákno, máte dobré zkušenosti s někým z Uh. Hradiště? Pechanec ve Zlíně je další řešení, ale je to lehce z ruky.

Návštěvník Mitak
Odesláno

V UH bez šance. To už se nauč radši sám aspoň vyměňovat baterky, řemeny a zkracovat tahy. Ani to tady nezvládnou bez úhony a ještě musíš čekat několik dní.

Odesláno

To jsi mě teda nepotěšil. Jde mi o seřízení takže v tom případě se vydám k Pechancovi, ale až to bude akutní.

Odesláno

Panejo, na výměně řemínku nebo baterky je co zkazit ?? Jinak vrtat dírku do takové hřídelky,taky klobouk dolu pane Jiří ;).

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...