papen Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 ahojte, prosím o doporučení nějakého dobrého hodináře (nje pouze měniče baterek) ve Zlíně, max.blízké okolí. Dle vašich dosavadních zkušeností. Pracoval jsem mimo Zlín a měl jednoho dobrého v Uherském Brodě, ale kvůli jedněm hodinkám na servis apod.nebudu jezdit pokaždé 30km tam a zpět. díky za doporučení
edas Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Osobně vyzkoušeno, max spokojenost. http://www.pechanec-zlin.cz/index.php?url=1
Shollochov Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2013 Já chodím k Janišovi na Vodní. Co se týče Primek, maximální spokojenost.
papen Odesláno 9. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Já chodím k Janišovi na Vodní. Co se týče Primek, maximální spokojenost. Minulý týden jsem tam zavítal s dvěma kousky. Pán vypadal sympaticky tak doufám, že proběhne vše ok.
dopsler Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Ahoj, myslíš že by dokázal opravit strhlý závit na šroubovací korunce na potápkách?
hrubisko Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 ahojte, prosím o doporučení nějakého dobrého hodináře (GUB) ve PRAZE, max.blízké okolí. Dle vašich dosavadních zkušeností
Jeronimo Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Hodinářství Pechanec na Prioru koncem roku ve Zlíně končí. Stěhuje se na Myslivnu kde provozovna je. Takže zůstává pouze jedena. Janiš je v důchodě a Příkazský z Uherského Brodu jde do důchodu příští rok.
Fenix188 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Pana Pechance též doporučuji,příjemné jednání a nikdy mě neposlal pryč když jsem donesl něco,co by už nikdo nedělal protože se na tom stráví hodně času,který se nevyplatí..dnes se každému hodináři vyplatí vyměnit spíš pár baterek než vrtat do hřídelky o průměru 1.2 vrtat díru 0.75 a osadit ji čepíkem. Je to machr.
wave ceptor Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 do hřídelky o průměru 1.2 vrtat díru 0.75 to fakt jde?
bohus76 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Co by nešlo,v práci řežeme tvary se sílou stěny cca 0,2 mm.Je to opruz,ale jde to.
Fenix188 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Krokové kolečko, královské čtvrtky Junghans. Jdou dodnes . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří9 Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 A vrtat díru 0,3 do hřídele 0,5 vteřinového kola u kapesních hodinek taky jde a pak vyrobit čep . ale chce to kvalitní vrtáky a pevnou ruku Jirka
zarkow Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Využiji toto vlákno, máte dobré zkušenosti s někým z Uh. Hradiště? Pechanec ve Zlíně je další řešení, ale je to lehce z ruky.
Návštěvník Mitak Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 V UH bez šance. To už se nauč radši sám aspoň vyměňovat baterky, řemeny a zkracovat tahy. Ani to tady nezvládnou bez úhony a ještě musíš čekat několik dní.
zarkow Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 To jsi mě teda nepotěšil. Jde mi o seřízení takže v tom případě se vydám k Pechancovi, ale až to bude akutní.
bohus76 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Je to tak,kvalitních hodinářů není a když,tak jsou zahlceni na půl roku dopředu.
Fenix188 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Panejo, na výměně řemínku nebo baterky je co zkazit ?? Jinak vrtat dírku do takové hřídelky,taky klobouk dolu pane Jiří .
Fenix188 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Nevíte prosím někdo do kdy má pan Pechanec inventuru ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se