marecenator Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 zdroj:http://www.hublot.com/en_US/news/detail/3404/discover-the-new-big-bang-depeche-mode-1http://www.depechemode.com/dm-x-hublot-x-charity-water/
IzTaPa Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 mam prakticky vse, co depeche vydali, ale toto nee...
USER47 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Kdo ty Hubloty pořád kupuje? Vždyť snad všechno, co hoděj na trh, vypadá naprosto příšerně...:-D
dandy Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Pravda, je to hnus. DM si takéto hodinky nezaslúži. Tiež nechápem prečo si ludia Hubloty kupujú. Akékoľvek.
ondra.palas Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Chaos. Jsou tam nějaký ručičky na ukazování času?
organic Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Nahodou...Na Hublot jsou docela v pohode. Jinak DM dneska vydavaji nove album.
Radius Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Nezlobte se na mě, ale ten Hublot je to samý co Police za tisícinu ceny
organic Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Tak Sandoz je taky to samý co Rolex za 1% ceny. U Hublot jde v prvé řadě o použité materiály a zpracování. S Police bych nesrovnával. Design nemusí každému sedět, ale mě se líbí, že se drží (na malé výjimky) čitelného konceptu. Nicméně z cenových důvodů nejsem jejich cílovka
sureshot Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 ja teda Hublot celkom dost mozem, robia vela peknych veci ale toto je moc, zrejme suhlasim s Radiusom
organic Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 (upraveno) . Upraveno 20. března 2013 uživatelem organic
Radius Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Ale jo, je mi to jasný, to byla nadsázka - cílený rejpanec na ten design, sto lidí sto chutí.
marecenator Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2013 V 20. 3. 2013 v 5:56, dandy napsal: Pravda, je to hnus. DM si takéto hodinky nezaslúži. Tiež nechápem prečo si ludia Hubloty kupujú. Akékoľvek.Pridavam sa. Hublot mi pride (s tym, ze houno o hodinkach viem) vsetko na jedno kopyto s dvomi hlavnymi znakmi = necitatelnost a preplacanost. Skoda ze si DM nevybrali nieco..uhm..naprikad Sinn
nAscA Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Nove album DM posloucham uz 2 dny, je paradni. Tyto hodinky se mi nelibi a to mam Hublot velmi rad. Vice se mi libila predesla DM kolekce, ktera byla k jednotlivym album. Ale nutno zminit, ze DM nechava tyto i ty predesle hodinky drazit a vytezek jde na nejakou charitu
matobp Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 No neviem ci su akurat DM vyberali Hublot,alebo Hublot DM...ale kazdopadne dost neprehladne hodinky.Ked pojdu na drazbu mozu skoncit na zaujimavej sume.Novy album je zaujimavy-musim ho este napocuvat V juli na Edene
nAscA Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Jedu i do Blavy Tady je foto z charitativni akce v Berline.
matobp Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Nevyzeraju veselo asi to ide s vekom...By ma zaujimalo ci hodinky su ich,alebo ich mali len na fotenie.Gahan asi velmi hodinky nenosi podla foto na nete
nAscA Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 (upraveno) No ja myslim, ze je to prace Goreho, ten byl i tady v Praze, kdyz ten shop otevirali. Proste asi povinnost se s tim fotit Gahan myslim moc hodinky nenosi, ale pri nahravani alba ve studiu myslim nejake mel. Zkusim najit nejaka fota.Edit - na vsech jsou mazle Upraveno 20. března 2013 uživatelem nAscA
tombed Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Ač pubertální fanda Depeche Mode toto nedávám,nepochopil jsem metalistické pyramidky, ještě k tomu nepostříbřené, pokud u Hublotu bude limitka stíhat limitku, nebudu si jich vážit asi nikdy.
instant Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Pyramidky na remeni vedia v seiku aj za menej penazi. Pokial je obmena farieb citatelny koncept hodny respektu, tak to uz chapem preco bol jobs za boha.
nAscA Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 A ty vis za kolik jsou? IMHO jsou urcene jako ta posledni DM edice jen pro drazbu... a myslim, ze ty minule sly za prekvapive malo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se