Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

vidim v tom zmysel - clovek si moze dat spravit hodinky presne podla predstav za par eur. 

Kombinacii ruciciek/luniet/cifernikov/kruzkov je neuveritelne vela + zafir miesto plastu/sklicka = vysledok je skoro original.

nutna podmienka je aby to nemalo znacku inej firmy a nedalo sa to zamenit za nieco ine na prvy pohlad.

Odesláno

vidim v tom zmysel - clovek si moze dat spravit hodinky presne podla predstav za par eur. 

Kombinacii ruciciek/luniet/cifernikov/kruzkov je neuveritelne vela + zafir miesto plastu/sklicka = vysledok je skoro original.

nutna podmienka je aby to nemalo znacku inej firmy a nedalo sa to zamenit za nieco ine na prvy pohlad.

No... radsi nic. 

Odesláno

No... radsi nic. 

Original v zmysle jedinecny kus predsa... nie v zmysle ze spravis kopiu ktora vyzera ako original... chapeme ?

Ja to vnimam tak ze top hodinky su tie ktore vzniknu len a len pre jedneho cloveka, take ake on spolu s hodinarom navrhne a su jedninecne - originalne.

Odesláno (upraveno)

....ale mam rad veci tak, jak je ve fabrice vymysleli. Puvodni reseni ma jiste svoje duvody, funkcionalitu a design Seiko potapek je svebytna a dneska uz kultovni zalezitost. Netreba tunit :).

Mám úplně stejný názor.

Když už jsme u těch aut, tak znám jednoho "tunera", který šel tak daleko, až tehdy zbrusu nového a krásného Golfa úplně a nenávratně znehodnotil.

Hasňo, ze Záporožce bych si srandu nedělal, to už je dneska rarita.Možná by ho ale naopak dokázal sibirnaya vyrobit z nějakého starého bavoráka:-)

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno

Já jsem si třeba skx007 pořídil s jasným úmyslem potunit je...ale skončil jsem u výměny skla za safír...následovaly slabší pokusy s lunetou, ale uvědomil jsem si, že další tunění už by mi ten kýžený pocit provázený hormonální bouří nepřineslo...

Mně chyběl k dokonalosti safír, u někoho jsou to zase ručky, cifr, luneta...ale je prostě super, že to jde a že je s tím zábava...shrnuto, proti modifikacím nic nemám, jen se mi některé nelíbí (esteticky) ;)

• po 4 týdnech...
Odesláno

ja mam taky jedny fff, SNZH55, cifr jako mrazik. Jako fejk mi to neprijde, protoze s blancpainem si je nikdo nesplete. Ani ja nemam pocit, ze bych mel na ruce Fifty Fathoms, ale celkem pekne seiko. Proste se mi ten mod libil vic, nez tovarni standard snzh55.

Odesláno

ze si v tom blbo nepripadate je vase osobne hrdinstvo, ci skor odolnost :), ale tak ze to nie je snaha napodobnit tie Blancpainy, o tom si tu snad nebudeme priprciavat jak na zraze top manazmentu statnej firmy.

Odesláno

ze si v tom blbo nepripadate je vase osobne hrdinstvo, ci skor odolnost :), ale tak ze to nie je snaha napodobnit tie Blancpainy, o tom si tu snad nebudeme priprciavat jak na zraze top manazmentu statnej firmy.

A jaký máš názor na Precistu? To že to je všechno snaha se podobat něčemu co už existuje to přeci nikdo nepopírá. Tato snaha je však vidět ad a) ve většině oborů, ad B) i u renomovaných Swiss značek. A co jako?

Tyhle černobílý pohledy na svět mně vždycky hrozně bavěj.

Odesláno (upraveno)

Ja bych to nedal na ruku ani na minutu. Snaha vypadat jako Ferrari je ve Skodovce vzdycky trapna. Seika petky bych nosil s radosti, treba i ve forme limitky fora. Stejne rad bych jezdil skodovkou, treba i s peknyma dobovyma litakama a deckou a kyvacim psem za zadnim oknem. Ale do Skodovky, jejiz cumak je polepeny laminatem, aby evokoval F40 a ktera ma na zadku nalepeny nazev Ferarri bych proste nesednul. I pres to, ze si to prece nikdo F40 nesplete, takze to vlastne neni fejk. No fejk to skutecne neni, ale je to trapne. Navic pokud to je mysleno vazne, jako ze se mi ta uprava libi vic, nez origo Skoda Garde a ne jako for, ci studentsky vtip.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

No tak komu to připadá trapný, ať si to nepořizuje, aby se nedostával do choulistivých situací. My ostatní jsme patrně ve vašich očích falešní a laciní ( protože nošení takovýho braku je jasným potvrzením kvality povahy ), nicméně s tím až zas takový problém nemáme. Jde jen o to najít způsob jak vedle sebe existovat, aniž by se neustále někdo ujímal role kazatele a věrozvěsta.

Odesláno (upraveno)

Je do diskuzni forum, takze kazdy predestira sve osobni nazory a diskutuje se o nich. Nikdo nekaze ani neverozvestuje, nikdo take nepsal nic o potvrzovani kvality povahy. Ke koexistenci patri i nevkladani do ust neceho, co nebylo receno. Ty hodinky jsou levna napodoba neceho draheho a kdyz to nekomu nevadi prosim. Takovych lidi je hodne, mnozstvi tady pritomnych Steinhart Ocean 1 to jen potvrzuje. Jde vlaste o tentyz pripad. Presto si ja osobne myslim, ze pocet tech druhych bude zrovna na hodinkovem foru prece jen vyssi. Originalita se tu vysoce ceni a to naprosto nezavisle na porizovaci cene. Originalnich, krasnych a svebytnych Seiko, Prim, ci Poljot za par stovek je tu more. Myslim tedy, ze ma negativni reakce neni zakernym utokem proti necemu, co je vseobecne povazovano za neco uzasneho. Pouze jsem se vyjadril k napodobenine a skutecne nemyslim, ze bych tady se svym pohledem byl sam vojak v poli. Nemyslel jsem to ani zle, ani osobne, qni jako kazatel, ani jako verozvest. Pravdive jsem pouze popsal svuj vnitrni pocit, jaky ve me FFF, ale stejne tak treba Ocean 1, Precista, nebo Marina Militare vyvolavaji. Prece nechces, abych ti lhal a psal, jak jsou uzasne? V 99 procentech nepisu nic, kdyz se mi neco nelibi. Tady jsem to napsal. Zdalo se mi totiz, stejne jako instantovi, ze se ta obhajoba FFF, rekneme, mirne miji s realitou a nerika ten hlavni duvod k existenci FFF, tedy vypadat jako neco, co to neni. Howg.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Máš pravdu. Každý má nárok na svůj názor. I já se snažím držet v obecných rovinách, takže jsem nic z mnou uvedeného necílil na Tebe. Někomu modifikace tohoto typu vadí, jinému ne. Tak to prostě je.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...