Přejít na obsah

3 favoriti jaký z nich (do 15k)

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me teda prijdou typove ty troje hodinky uplne jiny... ze bych mezi nima vybiral ciste podle oka... a vybral bych certiny, protoze mam aktualne uchylku na bily ciferniky... 

nicmene mi prijde ze vybiras ze tri fakt jako uplne jinejch hodinek...

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

no díky za rady vim že sou každý jiný i když steinhart a longines sou potápky,no zatim u mě asi vedou Longiny a chtěl bych je dát na  origo černou gumu ....

Odesláno

pak mě ještě od steinu zaujaly tritony 100atm v černé ale tam nevím s tím průměrem na moje 17-17,5 zápěstí  

Tak to je zase otočka o stoosmdesát,z tvých favoritů bych nebral ani jedny,počkal bych až dosáhnu na slušný automaty od Longines,když ne tak od Certiny či Mida.A nezapomněl při tom projít nabídku Hamiltonu.

Odesláno

Tie longines su pekne, dobre si si vybral, akurat by som na Tvojom mieste polozil otazku: ked to maju byt prve poriadne hodinky, neposetris este 6k a nekupis si verziu v automate? ;-)

Mechanika vydrzi roky, ten dizajn je trvacny s tym safirom -antireflex je len zvnutra takze sa neosucha, to moze byt fakt nadlho.

Odesláno

Zaujímavé vlákno. V úvode píšeš, že si po pol roku natrafil na favoritov, len z nich treba vybrať. Nahodíš fotky hodiniek, ktoré sú úplne odlišné, čo do farby, štýlu, použitia, náramku a pohonu. Potom sem dáš ďalšie dve v zmysle mojej predchádzajúcej vety. Preto môj názor je taký, že si vyber prvé ktoré sa ti v obchode zapáčia, alebo popros kamarátku či manželku, aby ti nejaké kúpila.

Návštěvník Radius
Odesláno

Kolik stojí v Coscomu ty Longy v baterce? jestli stojí 15k, tak je vážně rozumný přidat si 7k na Longy s automatem 2824-2...

Odesláno

No já bych do těch Longinnes v baterce nešel. Když quartz, tak bych si vzal nějaký chronograf, ale tady u těch bych šel jednoznačně do automatů. I když bych asi taky skončil jinde a ne u tady toho modelu a Longinnes ;)

Odesláno

No nevim mě se tenhle typ vzhledově a parametrama líbí a to že tam nebije automat mě netrápí ba naopak(lepší přesnost mín seřizování) a jen kvůli vnitřku na kterym mi až tak nezáleží(jestli quartz nebo automat) vyhazovat 7k navíc no nevim, jinak v koscomu stojej 15 680kč -10% sleva = 14 112kč

Odesláno

No ja jsem si taky říkal, že mi může být jedno co je uvnitř. Tak jsem si vzal ty DS Podium GMT Chronograph, protože jsem chtěl prostě chrona a tam je quartz v pohodě. Ale vnitřně jsem tak nějak tušil že to jednou přijde... a teď už přichází ta doba kdy se dívám po automatech :D

Odesláno

No přehodnotil sem co vlastně chci a vyšlo mi že nechci chrona(nevyužiji) ani žádný čistokrevný potápky ale spíš něco jednoduchýho,dobře čitelnýho a trochu elegantního takže ve výběru zůstávají Longiny a ještě přidám  Certina DS First (automaty)

post-26370-0-74180500-1364591865_thumb.jpg

Odesláno

No přehodnotil sem co vlastně chci a vyšlo mi že nechci chrona(nevyužiji) ani žádný čistokrevný potápky ale spíš něco jednoduchýho,dobře čitelnýho a trochu elegantního takže ve výběru zůstávají Longiny a ještě přidám  Certina DS First (automaty)

attachicon.gifBild2.jpg

Longines je sice prestižnější značka, ale ty Certiny jsou hezčí asi o milion procent a kvalitou zpracování je podle mě taky předčí.

A navíc na těch Longineskách nemůžu už několik let překousnout tu korunku. Kdykoliv na ni sáhnu, tak mě s..e.

Podle mě jsou Certiny DS First v kategorii "švýcary-automaty do 15.000Kč" nejlepší hodinky na trhu.

Odesláno

O Seiku nepřemýšlím raději jen swiss jinak Longiny se mi líbí víc než než ty Certiny DS-1 ale nabídnou toho  mín než Certiny za stejný prachy takže budu v Koscomu vybírat z řad DS-1

Odesláno

Tak tie certiny v automate su urcite posun vpred a vyzeraju dost dobre. Zaroven je to slusna svajciarska znacka, strojcek kvalitny a vydrzi dlho.

Tak chod do nich a budeme sa tesit co nam napises v chlubicim vlakne :-)

Odesláno

Ještě mě zaujaly Epos 3401 které sem viděl že se tu hodně zminují ale zajímalo by mě jak je to s kvalitou a prestiží firmy ...   

post-26370-0-99308300-1364843792_thumb.jpg

post-26370-0-64280400-1364843663.gif

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...