Frantik Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Bože!!!!!Ja asi zase potrebuju nejaky pilotky!!! Tohle je reklama jako prase
bandicoot Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Tyhle byly vzdycky super. A ty fotky jsou uzasny...
hannibal Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 tak ty jsou.....fotky paráda,jako z reklamy.
People Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Sekcia pilotiek mozu uzavriet. Mame vitaza.
mrakodrap Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Ano, ten tam je origo od Štajnu . paráda! ten řemen je origo Steinhart?
organic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Nástavba Unitasu na centální vteřinovku je lahůdka. Myslím, že něco podobného měla i Stowa. Kvalitu fotek nekomentuji. Ta je od Karla vždy famözní.
Ondoni Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Ano, ten tam je origo od Štajnu . dobrý "drban", škoda že ho nemají na netu v e-shopu...
cretino Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 paradny kusok, paradne fotky - mal som tuto limitku s centralnym unitasom s Bckovym cifernikom a musim povedat, ze su to jedny z naj pilotiek vobec, ten strojcek ich posuva vysoko
Fishi Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 V jednoduchosti je síla, a ten řemen taky nemá chybu!
whoelse Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Doufám, že se neurazíš, když si pro úplnost dovolím dodat následující
cretino Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 ..dovolim si teda prispiet aj ja svojou troskou
Sedlin Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Do prdele! Kulervoucí fota! Samozřejmě to asi dělaj i ty pilotky, jelikož trpím fanatickou obscesí tímhle typem hodinek. V tomto případě je to navíc mocněno skvělými fotkami.To Mrakodrap: To je tvoje práce? Ta Fota?
mrakodrap Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Do p....e! Kulervoucí fota! Samozřejmě to asi dělaj i ty pilotky, jelikož trpím fanatickou obscesí tímhle typem hodinek. V tomto případě je to navíc mocněno skvělými fotkami.To Mrakodrap: To je tvoje práce? Ta Fota?Jasně, to fotím já . Všem moc díky za komentáře. Jsem rád, že se vám hodinky i fotky líbí.
whoelse Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Jasně, to fotím já . Všem moc díky za komentáře. Jsem rád, že se vám hodinky i fotky líbí.Asi nebudu sám, koho zajímá detailnější info ohledně typu foťáku, předem díky...
mrakodrap Odesláno 2. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Nikon D90 + AF-S Micro Nikkor 105 mm 1:2,8 G ED .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se