Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den,

prosím o vaše názory na nové Prim Sport XL.Vím sice quartz, ale nemá je už někdo?

Děkuji za odpověď

Posted

Sice je nemám ale myslím si že jsou to celkově velice pěkné hodinky ale ten quartz je pro mě nedostačující.

Jinak další výhrada je i ta že se nedají koupit s kovovým tahem.

Posted

Velmi velmi pěkné quarzové hodinky, dokonce bych řekl třída v tomhle segmentu! Kdo chce quarzky týhle cenový relace a střihu, je to podle mě perfekt volba.

Posted

objednal jsem si je se safírovým sklíčkem. Příští týden mají dojít.Tak jsem zvědavej.

Posted
objednal jsem si je se safírovým sklíčkem. Příští týden mají dojít.Tak jsem zvědavej.

Tak pak podej info s fotečkou.

Posted

Tohle pouzdro se Primovi opravdu povedlo. Neměl by čekat a začít je plnit i mechanickými strojky. Určitě by se dobře prodávaly.

Posted

Tak jsem volal do ELTONu a hodinky mi dojdou až příští týden.Sakra, jsem celej týden pryč, takže fotky budou až po Velikonocích.

Posted

jsem na foto také zvědavý, můžu poprosit i foto na ruce ? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Tak už je mám, no paráda.Zkusím sem dát fotky, ale nevím jestli to zvládnu.

To víš, že zvládneš. Když bude mít fotka odpovídající rozměry, tak není problém. Prostě si s ní budeš muset pohrát. Ale dej to sem, ať je všichni vidíme.

Posted

Tak už je mám, no paráda.Zkusím sem dát fotky, ale nevím jestli to zvládnu.

To víš, že zvládneš. Když bude mít fotka odpovídající rozměry, tak není problém. Prostě si s ní budeš muset pohrát. Ale dej to sem, ať je všichni vidíme.

Jo, jo jen se snaž, také jsem moc zvědavý smile.gif.

Posted

Gratuluji, Thomasi, moc hezké hodinky. Jak jsou "tlusté"?