Thomas Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Dobrý den, prosím o vaše názory na nové Prim Sport XL.Vím sice quartz, ale nemá je už někdo? Děkuji za odpověď
pku Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Sice je nemám ale myslím si že jsou to celkově velice pěkné hodinky ale ten quartz je pro mě nedostačující. Jinak další výhrada je i ta že se nedají koupit s kovovým tahem.
cigi Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Velmi velmi pěkné quarzové hodinky, dokonce bych řekl třída v tomhle segmentu! Kdo chce quarzky týhle cenový relace a střihu, je to podle mě perfekt volba.
Thomas Odesláno 23. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2007 objednal jsem si je se safírovým sklíčkem. Příští týden mají dojít.Tak jsem zvědavej.
pku Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 objednal jsem si je se safírovým sklíčkem. Příští týden mají dojít.Tak jsem zvědavej. Tak pak podej info s fotečkou.
VS Odesláno 23. března 2007 Nahlásit Odesláno 23. března 2007 Tohle pouzdro se Primovi opravdu povedlo. Neměl by čekat a začít je plnit i mechanickými strojky. Určitě by se dobře prodávaly.
Thomas Odesláno 29. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2007 Tak jsem volal do ELTONu a hodinky mi dojdou až příští týden.Sakra, jsem celej týden pryč, takže fotky budou až po Velikonocích.
X-Bob Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 jsem na foto také zvědavý, můžu poprosit i foto na ruce ?
Thomas Odesláno 8. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Tak už je mám, no paráda.Zkusím sem dát fotky, ale nevím jestli to zvládnu.
Thomas Odesláno 8. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Tak to s těma fotkama neumím.Kdo má zájem tak to pošlu mailem.
Jeňa Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Tak už je mám, no paráda.Zkusím sem dát fotky, ale nevím jestli to zvládnu. To víš, že zvládneš. Když bude mít fotka odpovídající rozměry, tak není problém. Prostě si s ní budeš muset pohrát. Ale dej to sem, ať je všichni vidíme.
Návštěvník Snow Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Tak už je mám, no paráda.Zkusím sem dát fotky, ale nevím jestli to zvládnu. To víš, že zvládneš. Když bude mít fotka odpovídající rozměry, tak není problém. Prostě si s ní budeš muset pohrát. Ale dej to sem, ať je všichni vidíme. Jo, jo jen se snaž, také jsem moc zvědavý .
Thomas Odesláno 9. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 furt to nejde, asi si budu muset pohrát s foťákem.
Jakubisko Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 furt to nejde, asi si budu muset pohrát s foťákem. posli mi je na mail, upravim je a dam je sem jakub.geier@seznam.cz
X-Bob Odesláno 9. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2007 Gratuluji, Thomasi, moc hezké hodinky. Jak jsou "tlusté"?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se