Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bojím bojím" A navíc jezdím hodně technické blbosti a většinou půlku cesty nosím kolo na zádech, tekže nee :whistle:  A takový ty půl na půl, co mě zajímalo, bych prej po tejdnu ježdění vyhodil, říkaj zkušený, tak že prej to anebo ono a jelikož nikam nespěchám, tak tohle" A jak se máš Gustafko, co maželství, klape? Koukám, že manželka také dost jezdí, nebrzdí tě? :lol2:  :cheers:

Afri, kde máš sakra ty náslapy?

Odesláno (upraveno)

Bojím bojím" A navíc jezdím hodně technické blbosti a většinou půlku cesty nosím kolo na zádech, tekže nee :whistle:  A takový ty půl na půl, co mě zajímalo, bych prej po tejdnu ježdění vyhodil, říkaj zkušený, tak že prej to anebo ono a jelikož nikam nespěchám, tak tohle" A jak se máš Gustafko, co maželství, klape? Koukám, že manželka také dost jezdí, nebrzdí tě? :lol2:  :cheers:

jasný..jen jsem tě musel trošku popíchnout :-D Jinak manželství v pohodě, zatím si nestěžuju...takže se mám fajn. Manželku občas na bajka vytáhnu, když máme hlídání pro malou. Je pravda, že pro mě je to pak trochu výklus, ale kolikrát se drží statečně...Já si pak nějakou divočinu po lesních stezkách odbydu, když jedu sám...

ještě 2x foto ze soboty...

post-13404-0-12063500-1379323475_thumb.jpg

post-13404-0-98787600-1379323493_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...