klobadysek Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Potřebuju poradit. Chci koupit dceři kolo - jedno vím - rozměr 24 a musí bejt pokud možno lehký, holka je střízlík - má jen 24 kg. Mám rozpočet max. 6 tisíc ale radši míň, je toho poslední dobou na mě moc (hodně narozenín v rodině a 2 dovolený). Kolo by nemělo být příliž holčičí, nepotrpí si na to, případně podědí za pár let syn. Včera zkoušela toto ale to je trochu přes rozpočet: http://superiorbikes.eu/cz/kolekce-2014/junior-kids/junior-starter/607-xc-24-blue.html - to snížení rámu se nám zamlouvá.Uvažuji ale spíš nad starší verzí - http://jizdni-kola.heureka.cz/superior-xc-24-panda-2012/specifikace/ která by se do rozpočtu vešlači toto http://jizdni-kola.heureka.cz/specialized-hotrock-24-2012/#!o=2 Jak jste pochopili holka nebude žádná závodnice ale letos už by s náma ráda na výlety. Případně doporučtě linkem něco použitého co stojí za to. Olpram určo ne. Dík za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak jsem si po 10ti letech na fullu opět pořídil klasiku .... hlavně proto, aby na kolo šla dětská sedačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 krása ..na Ritchey mám slabost...sám mám mtb postaveného na komponentech Ritchey wcs carbon vcetne vidle.....nejsou ty trubky na bike ale nějaký tenký ..více mi to připomíná silniční rám...Tak jsem si po 10ti letech na fullu opět pořídil klasiku .... hlavně proto, aby na kolo šla dětská sedačka P-29_3.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Jarette paráda, kde jsi ho pořídil? bubuking: Jasně že jsou tenký, vždyť je to ocel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 jojo...pamatuji....v letech 1993-4 jsem drtil kopce na HT Compu od Heavy Tools kompletně na DX ..to mělo podobný rámJarette paráda, kde jsi ho pořídil? bubuking: Jasně že jsou tenký, vždyť je to ocel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 jojo...pamatuji....v letech 1993-4 jsem drtil kopce na HT Compu od Heavy Tools kompletně na DX ..to mělo podobný rámMám dodnes komplet DX sadu na starým trekingovým kole, no dnes už spíš hospodským. Skvělá sada, prakticky nezničitelná, vše mám dodnes původní, vyjma řadicích páček, které jsem rozlámal (ovšem ještě sehnal origo náhradu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ještě jsem našel tohle: http://sprinterbike.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=1_7&products_id=10510,6 Kg Co vy na to? Myslím že dceřině hmotnosti je ta odpružená vidlice zbytečnost ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Je to moc pěknej kousek, gratuluju. Btw uvažuju o něčem podobným ze stejnýho důvodu,takže chudák spešlík bude asi muset do světa.Tak jsem si po 10ti letech na fullu opět pořídil klasiku .... hlavně proto, aby na kolo šla dětská sedačka P-29_3.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 krása ..na Ritchey mám slabost...sám mám mtb postaveného na komponentech Ritchey wcs carbon vcetne vidle.....nejsou ty trubky na bike ale nějaký tenký ..více mi to připomíná silniční rám...Tenké ocelové trubky ...no to je ale fešák? CrMo+TIG, že?Ano, CrMo Tange TIG Jarette paráda, kde jsi ho pořídil? bubuking: Jasně že jsou tenký, vždyť je to ocel:)V Olomouci: www.bikecentrum.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ten Ritchey bike je nadhernej. Resim ten samej problém-detska sedacka. Svoje endurko nedam, premyslel jsem o zaskaru, ale je me lito penez pro další slusny kolo.Tak si stavim ze svého starého Raleigha, ram z Reynolds 501. Jsem zvedavej na výsledek.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 ...nekecej, Ritchey si nenechal dělat svoje roury a používá japonské Tange ? (mimochodem můj první bike - swiss garážovka RM concept s komplet XT1993 byla z Tange Ultimate - dodnes si prodej tohoto skvostu vyčítám)Pravda, jsou to triple-butted Ritchey Logic II trubky, které jsou vlastně Tange Ultimate Jinak mě dodnes štve, že jsem před lety prodal ocelový FatChance YoEddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 ...není to sice Ritchey, ale je z Ritchey trubek. Vytáhl jsem ho z popela a udělal šichťáka. Rám byl ve skvostném stavu, ostatní jsem vyměnil z dílů, co jsem měl doma v krabicích, něco málo koupil. Ještě vyměním vidlu a budu spokojený. Myslím, že ty rámy dělal R. Štěrba. To je nádherná klasika...pamatuju si, jaku Štěrby tyhle rámy visely, včetně Introvertu a Egoisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 dnes se ženou 23 km...na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Hele, nemáte někdo zbytečnýho zánovního fulla pro 164cm paní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Zmizíku, moc ženu nerozmazluj....HTčko jí bude stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Zmizíku, moc ženu nerozmazluj....HTčko jí bude stačit Tak jasně že todle řešení je ve hře a taky to tak asi dopadne - já mám pani pěkně šetrnou a pro ní je i HTčko vysoká hra. Ale chtěl sem si udělat radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Aj vaj, neni to drahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 S-kovejch fullů je po bazarech docela dost ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 http://www.cyklobazar.cz/inzerat/286331/trek-lush-sl-damske-celoodpruzene-kolo-ve-vynikajicim-stavu/http://www.cyklobazar.cz/inzerat/280779/ghost-miss-amr-5700-temer-nejety/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Ja jednou v bazaru koupil magic a spatne to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky