Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

je to tak,každej si vyberu dle svých chutí a možností

já jediný co zvažuji že časem asi pořídím bude teleskop.sedlovka asi,jen co jsem pročítal tak vybrat ten správnej kus bude oříšek

Odesláno

S tim vyměňovánim řetězu.. to jsem si uvědomil, že jsem na to zase zapomněl. Jinými slovy, novej řetěz budu muset podpořit kazetou a převodníkama. Když je někdo blbej..

Odesláno

převodníky si myslím nemusíš,ty vydržej hodně,ale když nová kazeta je lepší i řetěz už to není o tolik víc peněz a za ten komfort to stojí si myslím

Odesláno

Řetěz jsem měnil někdy loni v létě, ze začátku to bylo vpohodě, ale nějak se to pomalu zhoršovalo až teď už to na tom kolečku nedrží vůbec.

Takže radši vyměním kazetu i řetěz. to kolečko využívám hodně a dostává zabrat.

Odesláno (upraveno)

Mno uvidíme. K tý teleskopický sedlovce, já to nikdy nepoužil.. co nesjedu se sedlem nahoře, nesjedu vůbec.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

no se sedlovkama jsou trošku problémy,nejen s těma levnějšíma,ale i za balík...zaleží kus od kusu

já zvažuju  KS Lev nebo RockShox Reverb

Odesláno

Ja vcera po praci rychlych 20 km, porad nahoru dolu, vedro jak blazen, jsem taky nejakej mrtvej...ale konecne po dlouhe dobe zase misto silnicky trochu mtb, tak to bylo i tak prijemne. Navic jsem nepotkal ani zivacka. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ja letos, na to jak dlouho je hezky, pouhých 1200km. Dneska jsem se v tom vedru vůbec neodvážil, zítra jsem chtěl jet aimtec open race kolem Plzně, ale v tomhle počasí to ještě asi přehodnotím.

Odesláno (upraveno)

Ja letos, na to jak dlouho je hezky, pouhých 1200km. Dneska jsem se v tom vedru vůbec neodvážil, zítra jsem chtěl jet aimtec open race kolem Plzně, ale v tomhle počasí to ještě asi přehodnotím.

zejtra to má bejt ještě větší pakec než dneska. To už moc na bajka nebude....Mě to dneska seice vyřídilo, ale krásně jsem si pročistil hlavu. Navíc pak 2 studený Stelly na terásce a bylo zas hej  :cheers:  :cheers:

Kloubik: hotovej bajkerskej ráj tam máte. Taky jsem si dnes připadal, že jedu pořád do kopce....nějak těžkly haxny  :lol2:

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10110938667-cyklistika/213471291084002-cyklomaraton-2013-okoloplzne/titulky/ koukám na loňskej ročník a vypadá to dobře. Kdyby nebylo horko, tak bych snad i jel. Mám to kousek...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...