Gustaf Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 mam vše na XT... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 jj to vím,to si pamatuju myslím kolik zub převodníky a kazetu
kloubik Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 a taky zkus jak chodí Shimano a jak Sram,myslím že budeš překvapenej zkusim, naposledy jsem mel moznost nejakeho primeho srovnani XT a X9 pred 4 lety a Sram X9 mi osobne prisel lepsi, jak ergonomie pacek tak chod razeni.Ale kdyz jsem pak v te dobe kupoval Santu, tak jsem narazil na super nabidku na komplet kolo ktera se nedala odmitnout a bylo to komplet osazene XTckem. Prestoze to neni zadna tragedie a lonska vymena bowdenu od razeni vyrazne pomohla, tak jsem tak nejak porad vzpominal na Sram ze byl lepsi. Ale verim ze se veci mohli zmenit, az budu neco vybirat, tak porovnam aktualni nabidky.
Gustaf Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 jj to vím,to si pamatuju myslím kolik zub převodníky a kazetuaha...mno vidíš... jsem trochu popil a jsem mimo....ale na tvojí otázku, to bych taky rád věděl....
spineshank Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 já vzal 38/26 a 11-34 tak uvidím jestli jsem to vymyslel dobře nebo budu měnit
Gustaf Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 heleť, já fakt nevím...na diskách to napsaný nemám a vzádu opravdu netuším.....tak to tě nepomůžu. Ale každopádně 2 x 10 je pecka.....
spineshank Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 to nemusíš,já spíše jen za zvědavosti tipuju 38/26 38/24 a 11-36 11-34 že budeš mít jedno z toho už se těším na víkend,konečně teplo a krásně radši mám teplo jak zimu
vzduch Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Ten je tak vhodný pro namakané závodníky a ne pro obyčejné hobíky. To bych se víc v těch našich kopcích s kolem nachodil, než najezdil. Já volím 2x10.
Gustaf Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 přesně tak...s jednoprevodnikem bych se nechytal....
pebe Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 tak ono jde hlavně o dobře zvolené převody, než o nějakou namakanost i když nějakou fyzickou přípravu to asi vyžaduje, to jono já jen, aby bylo jasno co je momentálně cool a in
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 tak 1x11 je opravdu jen pro hodně vyježděné jezdce a taky ta cena za sadu je faakt zatím mazec
pebe Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 vždyť nemusíš mít 1x11, můžeš mít 1x10, 1x9, 1x8, stačí zvolit vhodný převodník a vlastně tě to víc stát nebude
nAscA Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Sice to in je, ale takovy Jarda Kulhavy by to asi tak pozitivne nevidel po poslednich problemech.
Dali Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Poslední dobou mi začalo blbnout 2. největší kolečko na kazetě, když na něj zařadím, tak to začne přeskakovat a jenom tohle jedno. Vzhledem k tomu, že ho dost využívám do kopců tak je to dost otrava. Myslítě, že už je omletý, že je to na výměnu kazety?
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 no nevím,ušlapat to v tak malém rozsahu aspoň tady si myslím že by to nefungovalo,nejsem přesvědčenej těch 1x11 natož míňale nemám vyzkoušeno takže se třeba pletu
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Poslední dobou mi začalo blbnout 2. největší kolečko na kazetě, když na něj zařadím, tak to začne přeskakovat a jenom tohle jedno. Vzhledem k tomu, že ho dost využívám do kopců tak je to dost otrava. Myslítě, že už je omletý, že je to na výměnu kazety?no mě toto dělalo to nejmenší,takže to vypadá že budeš muset přehodit kazetu popř.i řetěz,záleží kolik máš na něm najeto
pebe Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 no nevím,ušlapat to v tak malém rozsahu aspoň tady si myslím že by to nefungovalo,nejsem přesvědčenej těch 1x11 natož míňale nemám vyzkoušeno takže se třeba pletu Jeden čas jsem jezdil na singlespeed a byl jsem až překvaapený, kolik se toho s tím dá vyjet. Navíc to je takové osvobozující, určitě to zase časem zkusím
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 tak na tom jsem se nesvezl,ale věřím že to může být zajímavá změna vím že to co jezdím já bych s jednopřevodníkem nedal,pokud ani tak by to bylo moc do pomala a vyjel bych vše,ale kde by šlo jet tam by to bylo málo zase,takže zatím budu 2x10 jezdit
Doporučené příspěvky