Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

a taky zkus jak chodí Shimano a jak Sram,myslím že budeš překvapenej 

zkusim, naposledy jsem mel moznost nejakeho primeho srovnani XT a X9 pred 4 lety a Sram X9 mi osobne prisel lepsi, jak ergonomie pacek tak chod razeni.

Ale kdyz jsem pak v te dobe kupoval Santu, tak jsem narazil na super nabidku na komplet kolo ktera se nedala odmitnout a bylo to komplet osazene XTckem. Prestoze to neni zadna tragedie a lonska vymena bowdenu od razeni vyrazne pomohla, tak jsem tak nejak porad vzpominal na Sram ze byl lepsi. Ale verim ze se veci mohli zmenit, az budu neco vybirat, tak porovnam aktualni nabidky. 

Odesláno

to nemusíš,já spíše jen za zvědavosti tipuju 38/26 38/24 a 11-36 11-34 že budeš mít jedno z toho :punk:

už se těším na víkend,konečně teplo a krásně :cheers: radši mám teplo jak zimu

Odesláno

Ten je tak vhodný pro namakané závodníky a ne pro obyčejné hobíky. To bych se víc v těch našich kopcích s kolem nachodil, než najezdil. Já volím 2x10.

Odesláno

tak ono jde hlavně o dobře zvolené převody, než o nějakou namakanost :)

i když nějakou fyzickou přípravu to asi vyžaduje, to jo

no já jen, aby bylo jasno co je momentálně cool a in

Odesláno

vždyť nemusíš mít 1x11, můžeš mít 1x10, 1x9, 1x8, stačí zvolit vhodný převodník a vlastně tě to víc stát nebude ;)

Odesláno

Poslední dobou mi začalo blbnout 2. největší kolečko na kazetě, když na něj zařadím, tak to začne přeskakovat a jenom tohle jedno. Vzhledem k tomu, že ho dost využívám do kopců tak je to dost otrava. Myslítě, že už je omletý, že je to na výměnu kazety?

Odesláno

no nevím,ušlapat to v tak malém rozsahu aspoň tady si myslím že by to nefungovalo,nejsem přesvědčenej těch 1x11 natož míň

ale nemám vyzkoušeno takže se třeba pletu :cheers:

Odesláno

Poslední dobou mi začalo blbnout 2. největší kolečko na kazetě, když na něj zařadím, tak to začne přeskakovat a jenom tohle jedno. Vzhledem k tomu, že ho dost využívám do kopců tak je to dost otrava. Myslítě, že už je omletý, že je to na výměnu kazety?

no mě toto dělalo to nejmenší,takže to vypadá že budeš muset přehodit kazetu popř.i řetěz,záleží kolik máš na něm najeto

Odesláno

no nevím,ušlapat to v tak malém rozsahu aspoň tady si myslím že by to nefungovalo,nejsem přesvědčenej těch 1x11 natož míň

ale nemám vyzkoušeno takže se třeba pletu :cheers:

Jeden čas jsem jezdil na singlespeed a byl jsem až překvaapený, kolik se toho s tím dá vyjet. Navíc to je takové osvobozující, určitě to zase časem zkusím :)

Odesláno

tak na tom jsem se nesvezl,ale věřím že to může být zajímavá změna :cheers:

vím že to co jezdím já bych s jednopřevodníkem nedal,pokud ani tak by to bylo moc do pomala a vyjel bych vše,ale kde by šlo jet tam by to bylo málo zase,takže zatím budu 2x10 jezdit

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...