FrantisekH Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 njn já mam nejvíc krizovek když jedeš s někym a on ti to zašlápne před nohama.. pak se nestíháš vycvaknout z spd.
Klabrdon Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 hlavně pozitivně ---- už víš že BRZDY BRZDÍ kurva dobře.................a vědomosti jsou k nezaplacení................ To jo brzdy šlapou, ale holt sem to musel odzkoušet
spineshank Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Díky, zejtra si dám pauzu- a v sobotu to na kole rozhejbu, jsem tvrďák :-)) tak ono to bolet bude a to rozjezdíš,škoda že si neměl SPD to by bylo zajímavější ještě víc
Gustaf Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Tak dneska po 300 metrech jízdy od baráku let přes řidítka z kopce na asfalt....koleno odřený jak sviň a naražený, loket zrovna tak a roztržená rukavice...Aspon kolo je v cajku :-) No ale neotočil jsem to zpět dom, přemohl bolest a dal jsem aspoň 20 kiláků... ted doma tiše trpim:-)tak aspoň si hezky pokřtil bajka hlavně že si v cajku
Klabrdon Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 tak ono to bolet bude a to rozjezdíš,škoda že si neměl SPD to by bylo zajímavější ještě víc Počítám s tim, že zejtra to bude horší...no nic du si dát anestetikum v podobě Cuba Libre a uvidíme.A Zrovna včera sem byl hospodě s kámošem co jezdí silnici, tak jsme SPD řešili. Říkal jsem mu že je zatím nechci, že bych se někde vyválel... a dneska to zvládl i bez nich tak aspoň si hezky pokřtil bajka hlavně že si v cajkuTo jo no, pokřtěněj je a já taky:-)
Gustaf Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 spd nebo slehace tam lupni co nejdřív....je to pak úplně jiny pojezdeni
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 jo a polítání taky......................
FrantisekH Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 hele s dpd nelitas..proste sebou jen slehnes..
Gustaf Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 jj, to pak děláš kotrmelce i s bajkem
FrantisekH Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 jj tyhle pady jsou v takrka nulovy rychlosti...
spineshank Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 to je tak většinou,když jedeš ryhleji tak většinou ty nohy vyletí,ale jak se zastaví a vycvkane člověk nohu a váhu dá naproti pak je to sranda
FrantisekH Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 jj to znam kdyz se ti kolo zapichne v bahne...no aspon je sranda i kdxz jsi pro platformare ignorant co spadne z kola kdyz skoro stoji
bradda Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Kluci, prosim o radu. Letos mi zacalo blbnout kolo. Konkretne jde o to, ze jakmile necham bike chvilku na slunicku, tak se "zablokuje" zadni kolo a musim ho dat na chvilku do stinu abych mohl pokracovat. Predpokladam, ze to bude neco s kapalinou v brzdach, ale radsi si necham poradit, nez to povezu do servisu....
African Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 to je tak většinou,když jedeš ryhleji tak většinou ty nohy vyletí,ale jak se zastaví a vycvkane člověk nohu a váhu dá naproti pak je to sranda A to mě furt Gustaf ukecává, ať si tuhle volovinu koupím, to je kámoš, co? :-)
salad Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Pánové, jezdíte na kole sólo nebo alespoň ve dvojicích? Zhruba před měsícem jsem si v lese chtěl zkrátit cestu mezi stromy z dosti prudkého srázu. Nejel jsem moc rychle, ale přesto při přejíždění suché větve se ona zlomila a vlítla do špic. Zapřela se o vidlici a já letěl přes řídítka... Čím víc nato myslím, tím víc mám obavu jezdit sám. Spadnout nešťastně, pomoc mi nikdo nezavolá...
African Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Pánové, jezdíte na kole sólo nebo alespoň ve dvojicích? Zhruba před měsícem jsem si v lese chtěl zkrátit cestu mezi stromy z dosti prudkého srázu. Nejel jsem moc rychle, ale přesto při přejíždění suché větve se ona zlomila a vlítla do špic. Zapřela se o vidlici a já letěl přes řídítka... Čím víc nato myslím, tím víc mám obavu jezdit sám. Spadnout nešťastně, pomoc mi nikdo nezavolá...Když spadneš nešťastně, tak bude uplně jedno jestli pomoc někdo zavolá :-) jinak je samozřejmě bezpečnější jezdit ve dvouch, ale to nesmíš mít tak vychlastané kamarády jako mám já :-) takže sám a v klidu...
salad Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Raději zvolním a žádné hrdinské kousky... (Do důchodu daleko)
tenge Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Kolo si nechavate postavit nebo koupit v krámě ? Dneska jsem se stavil ve Specialized a když jsem sdělil ze bych se rad za nové kolo vešel do dvacky, pán se na me díval jak na exota.. Uznávám ze za nim viselo na zdi jedno za cenu Dayton, ale je dvacka na horský málo?
Doporučené příspěvky