spineshank Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Na zadost Africana i zde, trochu jiny pohled... Rychlejsi sjezdik, preskok odvodnovaciho kanalu na lesni ceste, rychlost cca 45-50km, jen to kruplo, zustalo to viset na hadici od zadni brzdy /tece u prasete, ani se nedivim.../ a bowdenu od saltru, saltr je taky asi hyn... Kolo se pak sprajclo a slo do smyku. Mel jsem co delat abych z toho vystoupil, nastesti bez nasledku... pak jsem se v tretrach 3km prosel k ceste a cekal na odvoz... Krasna nedele! Jinak vahove jsem docent...tak toto je mazec,nedokážu si představit že by se mi toto třebas teď přes víkend v těch sjezdech co jsme jezdili stalo opravdu mužeš být rád že žiješ
spineshank Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Spine:A jak se jezdilo? Já byl v pátek a včera a v pátek jsem konečně taky upadl kvůli nášlapum- ale byla to spíš komedie :-) Ten prasklej ram je hustej. Ghost na obrazku se me moc libi.Spine, hod nejakej report a fotky.Ja mel v patek tlf, ze Cannondale predvadecku Jekylla prodal a nova bude nekdy koncem brezna. Skoda, celkem jsem se tesil, ze si to zkusim.O vikendu jsem něco pojezdil a dobry. Smazal jsem apku a zrusil ucet na Runtastic. Nejak me to zacalo ovládat:) na kole i pesky, ze jsem kolikrat nechtel, a jen kvůli cislum a prumerum vyrazil. A to me neba. Tak jsem to smaznul a zase se budu hýbat pro radost:)tlkluci bylo to naprosto famozní jsem plnej dojmů a večer sem dám i nějaký foto,ale moc času nebylo fotit,spíše jen krásný místa a hrady v Českém ráji, jedna věc je jistá kupuju teleskop,bez něj to nejde při tom co jsme jezdili,nejsem natolik dobrej abych chodil jen za sedlo,takže po výšlapu šlo sedlo dolů do těch sjezdů...to co jsem si tam zajel jsem ještě nejel,nádnerný a byl to velkej adrenalin .....dva dny je málo,možná naplánujem prodlouženej víkend a vyrazím ve čtvrtek přiště už,pokud bude počasí tak i tento víkend,ale uvidíme díky kamarádovi co mí dával kolo dokupy a kterej to tam má najeto,tak jsem jezdili mimo hlavní stezky a opravdu to místy bylo pekelný....první co mě hned překavapilo byl ten písek co tam je,místy to nebyla horská cyklistika,ale plážová tolik toho písku místy je....taky jsme zažili pořádný blatíčka,že jsem takto zajebaný kolo snad neměl LV šlapal naprosto parádně a jen ten teleskop mi k dokonalosti chyběl,opravdu je to komfortní věc a první v pořadí co budu kupovat.
spineshank Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Spine:A jak se jezdilo? Já byl v pátek a včera a v pátek jsem konečně taky upadl kvůli nášlapum- ale byla to spíš komedie :-)první padája byl jo?tak hlavně že to moc nebolelo a seš v pořádku...ale klidně se pochlub jak se ti zadařilo
TLD Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Tak to zni super, tesim se na foto.Ještě k te sedlovce, zážitek z patku. Hodil jsem tam platformy, jo a při povolovani jsem si debi l vrazil zuby z prevodniku do ruky:), znate to, a vyrazil na oblibenej trailik. Je tam takovej breh co se musí sjet, asi 3m, hodne prudky. Jsem linej slezt a dat dolu sedlo, tak jdu vždy za nej a nejak to dam a ted jsem mel jiny kratasy, jdu za sedlo, sjedu v poho a pak jsem se chytil za rozkrok o sedlo, nemohl sem zpatky, prdku si mohl pekne obrousit o pneu:). Musel jsem zastavit a slezt - takze ja jdu taky do teleskopu:) Jsem 110% rozhodlej.tl
spineshank Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 no já to odjezdil celý v spd,ale dalo se,věřím že na platformách by to asi bylo lepší....taky přikůpím určojá jsem taky na 120%rozhodlej a jdu do toho KS Lev jen musím pořešit jakou délkuno s tím převodníkem v ruce to muselo býr žůžo,uplně si to dokážu představit já to sedlo tam musel dát,nejsem takovej zkušenej DH jezdec a když sem viděl to okolo tak sem prostě musel,nechtěl bych aby mě to někde nakoplo nebo se chytnul kraťasy jak ty
obrbobr Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Já mám značku KTM . Carbonu se bojím , že si tam bez momentoveho klíče nic nevyměním. a když s ním spadněš , tak by měl jít na rentgen rám.To je nesmysl, toho bych se nebál.Člověk to má podvědomě nastavený, měl jsem to taky, ale u jednoho prodejce mi servisáci půjčili kladivo a daly do svěráku kus karbonovýho rámovýho profilu a ať si zkusím bouchnout. Fláknul jsem do toho opravdu dost a pěkně mi odletěla ruka málem i s tím kladivem :-)) Tý trubce jsem samozřejmě nic neudělal. Dobře je to vidět i na tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=xreZdUBqpJs
Klabrdon Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) první padája byl jo?tak hlavně že to moc nebolelo a seš v pořádku...ale klidně se pochlub jak se ti zadařilo Polní cesta-hodně rozbitá, byla tam velká louže a hluboký bahno. Tak jsem zpomalil téměř na nulu,opatrně projížděl, pak chytnul hranu vyjetý koleje a už to bylo.Pohoda, pád docela do měkkýho takže spíš utrpělo moje ego :-)) Upraveno 6. října 2014 uživatelem Klabrdon
spineshank Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 no tak to chápu s tím egem není to nic příjemné,nejhorší je když tě u toho někdo navíc ještě vidí já si taky místy užil toho bahna hafo,taky mi to párkrát ujelo,ale naštěstí jsem to ustál jedna fotka z BF kterou tam dal Petr z náší akce z hradu Hrubá Skála 3ks LV301,jeden Scalpel a Merida chybí na fotce...
TLD Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Normalne se me libej cerno-cerny kola, viz ty dve na fotce, nebo aktualni vyrocni limitka lV, ale nevim proc me strasne zaujalo to kombo bila vidle-sedlo. Moc pekny.tl
Napoleon Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 jo přesně podvědomě to má člověk tak. Ale spíš jsme myslel , že je křehký a může se štípnout, třeba když bys vyměnoval středovou osu. ..
spineshank Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Normalne se me libej cerno-cerny kola, viz ty dve na fotce, nebo aktualni vyrocni limitka lV, ale nevim proc me strasne zaujalo to kombo bila vidle-sedlo. Moc pekny.tlto je takový hodně XC sestavený 3x10,Fox 100,29 v předu,27,5 vzadu....a naprosto vyježděněj kamoš,co ujede a vyjede,má naprosto neskutečnou fyzičku
Gustaf Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 taky me zajualo to cerno bily :-) ale to je asi tim, ze to mam podobne :-) jinak moc hezky trio a verim, ze jste pekne pojezdili
exBURN Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Tak dneska 25 km a z toho pár km couračkou lesem po "neschůdné" cestě. Jednou jsem to položil- moc brzdy a už jsem jel.
mondeo2 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 já mám zas píchlý zadní, to už je letos potřetí...........dopr.
spineshank Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 já mám zas píchlý zadní, to už je letos potřetí...........dopr.nesmíš toli píchat a radši víc jezdit
FrantisekH Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 jo pichl si kolo pak nemel do ceho pichnout tak profoukl pracku..
Doporučené příspěvky