African Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Hele, máte někdo nějakou přímou zkušenost s Canyonem, ve smyslu dodacích lhůt, komunikace atd. Čet sem, že to není nic moc... Kolo, o který mám zájem, je psaný jako že je skladem ale to prej taky nemusí nic znamenat... Díkes.Ti vypadli nějaký písmenka né ? :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Ti vypadli nějaký písmenka né ? :-)To je pro pani, tak šetřím!
African Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Už jsem se vylekal, že opouštíš Cannondale family :-)
spineshank Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 jakej model máš vybranej?To je pro pani, tak šetřím!
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Ten Nerve AL 6.0 WMN.
maama Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 To je pro pani, tak šetřím! jakej model máš vybranej? Ten Nerve AL 6.0 WMN. on se neptá na tvou paní?
spineshank Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Ten Nerve AL 6.0 WMN.dobrá volba a krásnej bike
hruskovica Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Hele, máte někdo nějakou přímou zkušenost s Canyonem, ve smyslu dodacích lhůt, komunikace atd. Čet sem, že to není nic moc... Kolo, o který mám zájem, je psaný jako že je skladem ale to prej taky nemusí nic znamenat... Díkes.Minulý rok od nich brala manželka Grand Canyon-a, a trvalo im to chlapcom nemeckým po predchadzajúcej úhrade 2 (dva) mesiace. Bicykel prišiel zabalený v bikeguarde nastavený ,takže stačilo nahodiť kolesá a sedlovku,a hurá do lesa.
TLD Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Zmizik, moc peknej bike si vybral. Osobni zkusenost nemam, na netu je to tak pul na pul. Kola jsou to super, s reklamaci bych rekl, ze problemy nejsou. Sel bych do nej. Pokud ho tedy nechces pod stromek, to nedas:)tl
Gustaf Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 peknej bajk,zmiziku...ale na bf si lidí na dodání stěžují. kolikrát ani nevyberou správnou velikost, jak není možnost bajk vyzkoušet. mají celkové kratší geometrii....a někdy prej přišly i vodreny.
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Njn, kolečko vypadá dobře, paní voměřím podle toho jejich návodu a risknu to....
Jiřina Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Taky mám Canyona v hledáčku, tak jsem zvědav jak dopadnes. Ja budu asi muset počkat na jaro
TLD Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Jirino, ty toho mas v hledacku hrozne moc. Dyt je to jen kolo, tak uz to rozsekni at se hned na jare pekne povozime na tom Kralicaku...tl
roura74 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Jsem si naivně myslel, že tento týden budu mít kolo. Leč přepravní společnost dělá vše proto abych si to těšení ještě hezky protáhl.
Jiřina Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 TLD: v hledáčku jsou dva, přehodnotil jsem to. Jenže to chce 2 věci: svést se na tom a dát dokupy peníze
African Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Jak ten blatníček Jiřino, už jsi vyjel v dešti?
Jiřina Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 TLD: pořad Ghost, ale SLAMR v CF. Nic jiného už mne nenapadá Ustoupil jsem i z 29" Afri: si piš
kupko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Jsem si naivně myslel, že tento týden budu mít kolo. Leč přepravní společnost dělá vše proto abych si to těšení ještě hezky protáhl.Neboj dockas se :-) do stredy casu dost :-) ja taky cekam dneska mi prisel jeden bali a uvnitr ctyri noze konecne uz jsem myslel ze to do vanoc nestihnou ale dalsiho baliku se asi nedockam uvizl na celnici :-(
Doporučené příspěvky