Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, máte někdo nějakou přímou zkušenost s Canyonem, ve smyslu dodacích lhůt, komunikace atd. Čet sem, že to není nic moc... Kolo, o který mám zájem, je psaný jako že je skladem ale to prej taky nemusí nic znamenat... Díkes.

Ti vypadli nějaký písmenka né ? :-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ti vypadli nějaký písmenka né ? :-)

To je pro pani, tak šetřím!

Odesláno

Hele,  máte někdo nějakou přímou zkušenost s Canyonem, ve smyslu dodacích lhůt, komunikace atd. Čet sem, že to není nic moc... Kolo, o který mám zájem, je psaný jako že je skladem ale to prej taky nemusí nic znamenat... Díkes.

Minulý rok od nich brala manželka Grand Canyon-a, a trvalo im to chlapcom nemeckým po predchadzajúcej  úhrade 2 (dva) mesiace.  Bicykel prišiel zabalený v bikeguarde nastavený ,takže stačilo nahodiť kolesá a sedlovku,a hurá do lesa.

Odesláno

Zmizik, moc peknej bike si vybral. Osobni zkusenost nemam, na netu je to tak pul na pul. Kola jsou to super, s reklamaci bych rekl, ze problemy nejsou. Sel bych do nej. Pokud ho tedy nechces pod stromek, to nedas:)

tl

Odesláno

peknej bajk,zmiziku...ale na bf si lidí na dodání stěžují. kolikrát ani nevyberou správnou velikost, jak není možnost bajk vyzkoušet. mají celkové kratší geometrii....a někdy prej přišly i vodreny.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Njn, kolečko vypadá dobře, paní voměřím podle toho jejich návodu a risknu to....

Odesláno

Jirino, ty toho mas v hledacku hrozne moc. Dyt je to jen kolo, tak uz to rozsekni :) at se hned na jare pekne povozime na tom Kralicaku...

tl

Odesláno

Jsem si naivně myslel, že tento týden budu mít kolo. Leč přepravní společnost dělá vše proto abych si to těšení ještě hezky protáhl.

Odesláno

Jsem si naivně myslel, že tento týden budu mít kolo. Leč přepravní společnost dělá vše proto abych si to těšení ještě hezky protáhl.

Neboj dockas se :-) do stredy casu dost :-) ja taky cekam dneska mi prisel jeden bali a uvnitr ctyri noze konecne uz jsem myslel ze to do vanoc nestihnou ale dalsiho baliku se asi nedockam uvizl na celnici :-(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...