roura74 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 To jo, ale nějak k lesu dojet musím a na zádech ho neponesu. :-) K rozumnejm terénům to mám 13 km po silnici a k nerozumnejm sice jen 1,5, ale tam bych se na sněhu bez hřebů zabil.Dosněžujou Kouty a Sedlo, takže od pondělí vyrážím aspoň 2x týdně na lyže a o víkendech s lyžovačka s dětma.
odjinud Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 To chápu. Táta, když měl stodvácu, tak za zimu vůbec nejezdil... :-) U nás idioti přes noc vydatně posolili silnici. Normálně jen sypou štěrk v zatáčkách. Takže já hned tak nevyjedu. Nenechám si sežrat kolo.
TLD Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak to jo. Ja mam vyhodu, ze bydlim v ochranem pasmu, takze tady nesolej, max sypou. Coz je zase na jare blby na moto, protoze to moc neuklizej. Si nevyberes:). Jirina, neni co, jsem pekne zmordenej. Ted pujdu na spacirek se psama a prckama a pak si sednu, budu popijet a cucet na hokej:). Tezkej zivot. Tl
Jiřina Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 TLD: ale je v pondělí odvetu bíle na servis a snad brzo do sedla
Roland Sands Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Dnes to bylo fajn, mám rád ten klid. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 dnes nasnezilo...5cm snehu a stále padá...po práci hurá na bajk...
TLD Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Gustiku, zavidim. Tady je -6C, hodne fouka a sem tam vlocka. I s coklama me skoro byla kosa:), tak dneska vymeknu. Jako vcera Uzij si to!tl
Gustaf Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Jj..já se snad hecnu.. máme -3 a to snad dam nějakým způsobem pojedu kousek..do 25km..víc to hrotit nebudu
Jiřina Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Gustaf: tak potom dodej dokumentaci To já to dne odvezl na servis a navíc mám ted 14 dní fakt peklo v práci
TLD Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Jirina, to je vyhoda dvou biku, proste muzes porad A chapu to spravne, ze to je predprodejni servis a uz cekas novej bike? tl
Jiřina Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 TLD: No jo no, tak daleko jsem nedospěl. Covece máš pravdu jen částečně. Ideálně by to byl předprodejní, kdyby to někdo chtěl a nový ještě bohužel neni objednaný .
hosta Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Taky se pochlubím ... Neděle - 6°C...pohodová projížďka
Gustaf Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 tak dnes pecka kochacka..nakonec 23km, všude krásné bílo, snezilo...občas lesní zvěř. ale 3/4 trasy jsem co jsem jel, sem narazil na stopu od bajku dalšího nadšence, co dnes vyrazil tak sem mel radost,že nejsem magor sám když semnjel po městě, lidí nak divné cumeli. Ale ten klid v přírodě...žádný auta, ani lidí...to za to stalo. foto mám a hodnim až budu u kompu...nebojte, neochudim vás o to
hosta Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 ha...hrubá školácká...tak teď foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Tak jste me kluci s tim jezdenim ve snehu tak nacali, ze jsem musel:) Rano jsem sel s coklama jeste za tmy do lesa a bylo tam uzasne. Snizek krupal, klid, celkem teplo -3C a hlavne nefoukalo. Tak jsem pak posnidal a neco po osme vyrazil. Cca dve hodky to dalo. A uplne boziiii. Zpet jsem se vracel lesni asfaltkou, celkem dlouhej sjezdik. Normalne se ji vyhybam a beru to lesem. Ale dneska jsem si ji uzil, obloucky jako na lyzich..., a jak byla jeste namrzla bylo to super.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 TLD pecka fotky...sem rad, že sme té navnadili....
TLD Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Ja sem rad, ze sem jel...., pomalu to leze dolu a zitra asi nebude nic tl
Doporučené příspěvky