Jiřina Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Imho, Merida vypadala podobne Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 zdaleka ne :-( geo neni tak spotovni .Je to velka nevyhoda znacky ze kolo se neda poradne osahat maximalne na velo kempech a tam vsichni nejezdi a to delaji tak pekne kola
Jiřina Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 No ted uz to je jedno . Snad to vydrzi Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 mobil nemáš? že by tě nekdo natočil, pěkně na rovince třeba.já myslím že je na čase aby ses nám taky pochlubil ty tady s něčím
kupko Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Tak panove G na kolo dneska byli na tlakovce vse je v poradku ale ta cena 60kč :-) a ptal jsem se na generalku strojku automatu rozebrani ,vycisteni,namazani 130kč :-) jo hotovo do tydne :-)
TLD Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Les, dest, blato, mokro, spousta zvirat, urvany ptaci, vsechno se zelena... parada:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 TLD: zase krasa Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 TLD super nachazeni z deti prechazi tvrde na me tak ze dneska nic pokusim to zitra vypotit na kole.
TLD Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Neskutecny pocasi dneska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Den krásný, to je pravda :-) Nevím jak vy, ale já mám bláto až za ušima a ve výškách stále mrdel sněhu, takže jsem dost kiláků musel tlačit abych se dokopal k mé oblíbené smažírně ryb která je stále zavřená, šajze. No nic,hlady neumřu to vypadá :-) Přeji fajnový den kluci.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Právě jsem se taky vrátil z kola a vyrazím s rodinkou na výlet. Krasne fotky Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Afri bomba. Bahno mam taky az za usima. A az me slehne obed,taky vemem cokliky a prcky a pujdem vejletit.
African Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Máme to jak z kopíráku, manželka už sedí s prckama a dobrmankou v pergole na zahradě, čeká až dojedu a jdeme na procházku :-) No, měl bych dopít a vyrazit....
Gustaf Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 a já můžu jen závidět...super kluci
roura74 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Paráda pánové. Já trávím víkend v kuchyni a oslavami. Žena má v úterý narozky, tak to slavíme. Ale zítra vyjedu do kopců. Už se těším.
Michelin Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Tak dnes poprve v tomto roce. Pocasi super, akorat nevim jestli bylo 60km na zacatek dobra volba
kupko Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 (upraveno) Tak uz jsem dorazil z vyletu s rodinkou nachozeno 8km a jak jsem psal pridam par fotek z dneska 2fotky jsou jak vypadaji z dalky ty sutry co jsem fotil minule :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2016 uživatelem kupko
TLD Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Koukam na ten zamecek a to je fakt jako kdyz jezdis ,,na ostrovech". Moc pekny.
Doporučené příspěvky